Konuyu okuyunca hemen yaşınıza baktım ,Merhaba arakadaşlar sa. Ben daha önce de aynı konuyla gelmiştim ve o günden bu yana hiç bir şey değişmedi eşimin ailesiyle aynı evde yaşıyorum çok huzursuzum kayinvalidem herseyime karışıyor bi arkadaşıma gitsem eşime şikayet ediyor biyere giderken kayınvalidemden izin almam gerekiyormus izin alınca da gidip napicaksn otur evde diyor şu aralar zaten biyere gidemiyorum ama her zman öyle 5 aylık ta hamileyim sürekli beni eşime şikayet ediyor sabahları kayinvaldiye kayinpedere kahvaltı hazırlamam gerekiyormus ben de bulantılarım olduğu için mutfağa çok giremiyorum her şeyi esime söylüyor birde eşimle kalsa yine ıyi bütün akrabalarina beni kotuluyor evi ayrimak isteyince de olay çıkartıyor ayırıp napicaksiniz diye eşim de annesinin dolduruşuna gelip bana kiziyor ve ben de ona kızıyorum annesi çok yalanci çunki bazen de çok yalan söylüyor sonra kavga büyüyor of çok yoruldum hep ağlıyorum odama kapanip oturmaktan sıkıldım eşim için kolay tabi ise gdiiyor eve geliyor yemeğini yiyor çayını içiyor tv izliyor sonra yatıyor olan bana oluyor napicam bn
Virusten daha tehlikeli bisey varsa o da kayinvalidelerMerhaba arakadaşlar sa. Ben daha önce de aynı konuyla gelmiştim ve o günden bu yana hiç bir şey değişmedi eşimin ailesiyle aynı evde yaşıyorum çok huzursuzum kayinvalidem herseyime karışıyor bi arkadaşıma gitsem eşime şikayet ediyor biyere giderken kayınvalidemden izin almam gerekiyormus izin alınca da gidip napicaksn otur evde diyor şu aralar zaten biyere gidemiyorum ama her zman öyle 5 aylık ta hamileyim sürekli beni eşime şikayet ediyor sabahları kayinvaldiye kayinpedere kahvaltı hazırlamam gerekiyormus ben de bulantılarım olduğu için mutfağa çok giremiyorum her şeyi esime söylüyor birde eşimle kalsa yine ıyi bütün akrabalarina beni kotuluyor evi ayrimak isteyince de olay çıkartıyor ayırıp napicaksiniz diye eşim de annesinin dolduruşuna gelip bana kiziyor ve ben de ona kızıyorum annesi çok yalanci çunki bazen de çok yalan söylüyor sonra kavga büyüyor of çok yoruldum hep ağlıyorum odama kapanip oturmaktan sıkıldım eşim için kolay tabi ise gdiiyor eve geliyor yemeğini yiyor çayını içiyor tv izliyor sonra yatıyor olan bana oluyor napicam bn
Anem babam bana zaten sahip çıkıyorlar kaçarak evlendigim halde 2 defa da küs gittim annemlere ama hamile oldugum icin elimden bisey gelmiyor onlarda yuvam yikilsin istemiyor ama boyle de ben ölucem yakindaHamilesin patla bir yerde ol bi hastanelik gelsin anan baban bi sahip ciksinlar sana kocana sart kos ya ev ayrilir ya ben gidiyorum diye bakalim napacak
Reis Osmanlı da hiçbir zaman kölelik olmadı nerenin tarihini okuyorsun?????Reis kölelik ingiltere de 1807de Osmanlıda da 1847de yasaklandı diye biliyorum ama neyse hayırlısı olsun.
Umarım evini ayirirsin yoksa bu gidiş sorun sıkıntı.
Canim kacmissin hadi ona tamam aileyi kabul etmissin ya hadi ona da tamam gebelik icin neden acele ettin hadi olmus artik ona da tamam abla sozu dinle de bare kocani parmağında oynatir ol kaynanan yerini bilsin dicem kadinin kendi evi yer mesken onun yani acilen ayir eviAnem babam bana zaten sahip çıkıyorlar kaçarak evlendigim halde 2 defa da küs gittim annemlere ama hamile oldugum icin elimden bisey gelmiyor onlarda yuvam yikilsin istemiyor ama boyle de ben ölucem yakinda
Evet ailem de burda aynı sehirdeyzKaçarak evlendin değil mi? Ailen nerede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?