- 8 Mart 2019
- 7.536
- 36.736
- 548
- 39
Hamilesin üzmekte istemiyorum ama kaçarken bişeyleri göze almışsın demek ki. O ortamda hamile de kalmışsın, ailene söz hakkı zaten bırakmamışsın. Biraz kendin edip kendin bulmamış mısın sence?Anem babam bana zaten sahip çıkıyorlar kaçarak evlendigim halde 2 defa da küs gittim annemlere ama hamile oldugum icin elimden bisey gelmiyor onlarda yuvam yikilsin istemiyor ama boyle de ben ölucem yakinda
Eşim de hep onları haklı buluyor izin almam gerekiyormus onlar haklıymış ben haksizmisim bana bazen çok ağır konuştuğu zamanlar da oluyor 2 sefer gittim annem gile ilkinde özür diledi gönlümü aldı 2 . De gelmedi bile boşanmak istedim boşanmam dedi izin vermedi ama yanıma beni almaya gelmedi bile ailesinin sözünden çıkmıyoryıl olmuş 2020 gözlerim pörtleyerek okudum ya kaldımı böyle şeyler hala aynı ev hizmetçilik falan. Kaynananla uyu madem sana kocalık yapan o baksana izin falan alıyormuşsun. Bu kafayla gidersen daha çok ayakçılık yaparsın. Hiçmi vicdan yok ne demek hamile kadına kahvaltı hazırlatmak ya. Resti çekme vakti gelmiş geçiyor. Ya ayrı eve çıksın ya da babanın evine git en azından hizmetçi olmazsın yaparsan da anana babana yaparsın babanın evinde evlat olursun kaynana evinde sığıntı. Hele çocuk doğsun sen o zaman gör. Silkelen kendine gel sen hamilesin kimseye kölelik edip ağlayıp günahsız bi yavruya zarar verme.
Düşününce çok haklısınız bir zamanlar herşeyin en iyisine layıksın diyen insan şimdi bir göz odaya kapattı beni haklisiniz gerçekten mutlu etmek istese çıkar di ayrı eveKv yüzünden değil sizi o evde yaşamaya mahkum eden eşiniz yüzünden mutsuzsunuz.
bide sen kendin ayaklarınla tıpış tıpış geri mi döndün almaya gelmedi de sen bu şekilde davrandıkça başına gelen herşeyi hakediyorsun . Güzelim gözüne perde mi indi noldu. Sen başında hata yapıp kabul etmiş olabilirsin ama şu an gördüğün basbayağı eziyet. Senin eşin hala oğlan çocuğu ondan koca moca olmaz baba hiç olmaz. Kendini hasta edersin bak. Dünyaya bi kere geliyosun. Kimsenin uşağı olma. O kim oluyo da boşanmana izin vermiyoEşim de hep onları haklı buluyor izin almam gerekiyormus onlar haklıymış ben haksizmisim bana bazen çok ağır konuştuğu zamanlar da oluyor 2 sefer gittim annem gile ilkinde özür diledi gönlümü aldı 2 . De gelmedi bile boşanmak istedim boşanmam dedi izin vermedi ama yanıma beni almaya gelmedi bile ailesinin sözünden çıkmıyor
Biz nisanliydik 1 buçuk sene nişanlı kaldik sonra eşim düğün yapalm artık dedi babam 3 sene daha bekliyceksiniz deyince kaçtık keşke bekleseydim yaptım bi salaklık işte kacmadan once 2 yada 3 ay fln kaliriz annem gilde dedi ama 1 yil oldu ve onceden boyle değillerdi cok iyi cok saf gözüküyorlardı ama asil oyle insanlar kotu oluyormus bilemedimAnne babanız neden karşı çıktı da kaçtınız? Kocanız kaçmadan önce ayrı eve çıkacağınıza dair söz verdi mi?
Nasıl yani. Kocanız almaya gelmediyse nasıl neye göre ikna olup geri döndünüz????Eşim de hep onları haklı buluyor izin almam gerekiyormus onlar haklıymış ben haksizmisim bana bazen çok ağır konuştuğu zamanlar da oluyor 2 sefer gittim annem gile ilkinde özür diledi gönlümü aldı 2 . De gelmedi bile boşanmak istedim boşanmam dedi izin vermedi ama yanıma beni almaya gelmedi bile ailesinin sözünden çıkmıyor
Aynen kendim geldim çocuğum için eşimi de seviyorum hala nasıl seviyorsun diyeceksin ama seviyorum hala ilk gunki gibi ama mutusuzum işte ayrılmak ta çok istemiyordum ama o an çok sinirliydim ailemin karsisina cikacak yuzu yoktu çunkio yüzden de gelemdi biraz çunki babam sert davranabilirdibide sen kendin ayaklarınla tıpış tıpış geri mi döndün almaya gelmedi de sen bu şekilde davrandıkça başına gelen herşeyi hakediyorsun . Güzelim gözüne perde mi indi noldu. Sen başında hata yapıp kabul etmiş olabilirsin ama şu an gördüğün basbayağı eziyet. Senin eşin hala oğlan çocuğu ondan koca moca olmaz baba hiç olmaz. Kendini hasta edersin bak. Dünyaya bi kere geliyosun. Kimsenin uşağı olma. O kim oluyo da boşanmana izin vermiyo
Ah be yavrum. Kendini düzgün ifade edebiliyo musun? Bir cinnet bir sinir krizi, her şeyi yüzlerine kus. O dakikadan sonra eşinin pek bi seçeneği kalamasin.. ne bileyim bütün iş eşinde bitiyo. Sen o kayınvalidenin suyuna da gitsen hep daha fazlasını isteyecek.Biz nisanliydik 1 buçuk sene nişanlı kaldik sonra eşim düğün yapalm artık dedi babam 3 sene daha bekliyceksiniz deyince kaçtık keşke bekleseydim yaptım bi salaklık işte kacmadan once 2 yada 3 ay fln kaliriz annem gilde dedi ama 1 yil oldu ve onceden boyle değillerdi cok iyi cok saf gözüküyorlardı ama asil oyle insanlar kotu oluyormus bilemedim
17 yaşında nişanlandıysanız babanız 3 yıl az bile demiş. Kocanız da sizin gibi 19 yaşında mı? Bu yaşta tek başına ev geçindirecek maddi gücü olması zor. Ana baba evi tatlı gelir.Biz nisanliydik 1 buçuk sene nişanlı kaldik sonra eşim düğün yapalm artık dedi babam 3 sene daha bekliyceksiniz deyince kaçtık keşke bekleseydim yaptım bi salaklık işte kacmadan once 2 yada 3 ay fln kaliriz annem gilde dedi ama 1 yil oldu ve onceden boyle değillerdi cok iyi cok saf gözüküyorlardı ama asil oyle insanlar kotu oluyormus bilemedim
o da sevilmeyi çok hakediyor çünkü.Aynen kendim geldim çocuğum için eşimi de seviyorum hala nasıl seviyorsun diyeceksin ama seviyorum hala ilk gunki gibi ama mutusuzum işte ayrılmak ta çok istemiyordum ama o an çok sinirliydim ailemin karsisina cikacak yuzu yoktu çunkio yüzden de gelemdi biraz çunki babam sert davranabilirdi
22 yaşında17 yaşında nişanlandıysanız babanız 3 yıl az bile demiş. Kocanız da sizin gibi 19 yaşında mı? Bu yaşta tek başına ev geçindirecek maddi gücü olması zor. Ana baba evi tatlı gelir.
Ayrı eve çıkmak için maddi gücü var mi?22 yaşında
Annesine babasına bakıyor ama bana neden bakmasin gayet çalışıyor işi gücü yerinde ben de onu anlamıyorum ya zaten evi ayırsak daha rahat geçineceğiz22 yaşında
Var 3 bin tl maaş neyimize yetmesin kiAyrı eve çıkmak için maddi gücü var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?