Kayın validem yüzünden cok mutsuzum

Asıl olaylar o zaman olucak.
Açılınca hiç gitmez bence. Neden bedavadan kira versin ki?
Aynen öyle. Evde düzenli cinsel hayatı, oynayacak bir bebek, evde ne olmuş dusunemsine gerek yok, evde ana babası karısına göz kulak olacak. Evlilik sorumlulugu nedir, karı koca olmak nedir umurunda olmayacak.

Nasıl da uyduruyorsunuz yok diye :KK70:
Ha ben prof. olmuş adamdan daha iyi biliyorum diyorsanız ayrı

osmanlıda kölelik vardı
Şş caktirma Osmanlı sarayına alınan zenci hizmetkarlar zaten sigortalıydı,cariyeler de keza insan hakları bildirgesinden doğmuşlardı. 😁😁😁
Tarihimizi dogru bilgiler esliginde sevelim fanatikce değil...

Kuzum sen daha kendin küçük bir kız çocuğusun hatta şu sıralar sokağa çıkman bile yasak :KK17:
Ayrı eve çıkarsınız umarım ama çıkınca nasıl geçineceksiniz 3bin lirayla 2 kişi artı bebek
Sen bebek bakmayı biliyor musun?
Gaz çıkarmak bile başlı başına mesele.gazı olan bebek kusma refleksi olur kendi kendine içini bulandırır emzirdikten sonra bir anda bebek nefessiz kalsa morarsa sen ne yapacaksın ayy düşünemiyorum.
2tane çocuğun elinde bir tane bebek.
Şimdiden doğacak çocuğu düşünmeye başladım.

Bu arada siz hala asıl sorununuzun kv olduğunu zannediyorsunuz. Sizin sorununuz kv değil. Ondan önce daha kendi gelişiminiz tamamlanmadan kötü brlir şekilde evlilik yaptınız. Çocuk olmus 5 aylık. Eşiniz sorumsuz ve yaşından, yetiştirilme tarzından ötürü kişisel, karakter gelişiminde eksiklikler var. Yukarıda üye çok güzel demiş. Henüz sütten kesilmemis. Yapacağınız en mantıklı seçim hepsinden önce evlilik terapistine gitmek olacak.

Merhaba arakadaşlar sa. Ben daha önce de aynı konuyla gelmiştim ve o günden bu yana hiç bir şey değişmedi eşimin ailesiyle aynı evde yaşıyorum çok huzursuzum kayinvalidem herseyime karışıyor bi arkadaşıma gitsem eşime şikayet ediyor biyere giderken kayınvalidemden izin almam gerekiyormus izin alınca da gidip napicaksn otur evde diyor şu aralar zaten biyere gidemiyorum ama her zman öyle 5 aylık ta hamileyim sürekli beni eşime şikayet ediyor sabahları kayinvaldiye kayinpedere kahvaltı hazırlamam gerekiyormus ben de bulantılarım olduğu için mutfağa çok giremiyorum her şeyi esime söylüyor birde eşimle kalsa yine ıyi bütün akrabalarina beni kotuluyor evi ayrimak isteyince de olay çıkartıyor ayırıp napicaksiniz diye eşim de annesinin dolduruşuna gelip bana kiziyor ve ben de ona kızıyorum annesi çok yalanci çunki bazen de çok yalan söylüyor sonra kavga büyüyor of çok yoruldum hep ağlıyorum odama kapanip oturmaktan sıkıldım eşim için kolay tabi ise gdiiyor eve geliyor yemeğini yiyor çayını içiyor tv izliyor sonra yatıyor olan bana oluyor napicam bn

cocuk icin cok gec kalmissin, keske ilk geceden hamile kalsaydin. seni köle gibi gören insanlari evlat ve torun sahibi yapmak cok önemli cünkü.

Kıra ödemeye sorumluluk almaya korkuyor sanırım gecinemeyiz diye düşünüyor galiba burda 5 kişiye bakıyor ama bi bana bakamiycak galiba

Bunu düşünen ergen,kız kaçırıp sevişip hamile bırakmayı biliyor demi.
Açtırmayın benim ağzımı şimdi,hiç üzülmüyorum bu hayatı yaşayanlara artık.

Var 3 bin tl maaş neyimize yetmesin ki 😞
Yeni yeni okuyorum yorumlarını babana hak verdim çocuksun daha çok küçüksün bu yorumundan bile belli 3 bin tl maaş neyinize yetecek şimdi ha diyince eve çıkmak istesen 500 tl boş eve kira olsa sadece anahtarı almak 1500 elektrik su doğalgaz açılışını hiç anlatmıyorum siz bu parayla kurulu evde bile ayın ortasına zor gelirsiniz daha bebek doğmamış bile son 15 günde hiç alışverişe çıktın mı fiyatları gördün mü ? Eşin anne babaya bakacak aldığı eşyaların taksidini verecek artı kira elektrik su aidat eşin işe geliş gidiş masrafı cep harçlığı bebek şu bu ha dersen ne bulsak yeriz olsun anca öyle yeter galiba yeter ona da emin değilim

Siz her prof. İnanıyorsanız vah vah... Aşıya hayır diyen proflara ne yapalım ????
Ben sosyal bilgiler öğretmeniyim ve hiç böyle bir bilgi bulamadım duymadım. Türk ve İslam devletlerinde böyle şeyler bulunmazdı ama devleti aliyi kötülemek içinse bunlar sanırım esirlerden kastiniz ya da devsirmemi desem????

Bunları araştırın bakalım Osmanlı tebaasinda bunlar nasıldı???
Biraz daha zorlasak içki de yoktu diyeceksiniz.
Kötülemeye ya da övmeye gerek yok, bazı şeyler zaten ortadadır.

Var 3 bin tl maaş neyimize yetmesin ki 😞
Şaka mısınız?
Kira 750 desek
Doğalgaz kış aylarında en az 500 600 TL geliyor ki sizde bebek var, asla kısamazsınız.
Elektrik aylık 120 tl desek
Su 50 TL desek
E telefonun güneş enerjisiyle İnternete girmiyor, 2 telefonunuz olduğunu varsayarsak aylık en az 100 tl
E yeme içme
Eeee çocuk?
Hanımefendi bez ne kadar? Mama ne kadar? Haberiniz var mı?
Gerçekten neyimize yetmesin diyerek ev konusunda bilgisiz olduğunuzu ortaya koyuyorsunuz.

Hayatında 1 tl kazanmamışların çatır çutur sevişip hamile kalması... 3000 binse iyiymiş zenginsiniz. Markette ekmek kaç para haberin var mı bebek bezi ne kadar biliyor musun yok kaçmayı iyi bilmişsin otur nasıl istiyorlarsa öyle yaşa çünkü mecbursun

Şaka mısınız?
Kira 750 desek
Doğalgaz kış aylarında en az 500 600 TL geliyor ki sizde bebek var, asla kısamazsınız.
Elektrik aylık 120 tl desek
Su 50 TL desek
E telefonun güneş enerjisiyle İnternete girmiyor, 2 telefonunuz olduğunu varsayarsak aylık en az 100 tl
E yeme içme
Eeee çocuk?
Hanımefendi bez ne kadar? Mama ne kadar? Haberiniz var mı?
Gerçekten neyimize yetmesin diyerek ev konusunda bilgisiz olduğunuzu ortaya koyuyorsunuz.
Ve eşyaları yok eşya almaya kalksalar ihtiyaç kredisi falan çekmeleri gerekir
Esyali ev işine hiç girilmez zaten ben 1+1 eşyalı eve 1300 lira veriyorum :kızgın:

Böyle hayat mı olur ya.
Kendine değer vermeli ve bu köle hayatından kurtulmalısın.
Kocan olmadığında da kendi ayaklarının üzerinde duracak bir pozisyona sahip olmalısın bu hayatta.
Sonra sana dışarı çıkarken benden izin alacaksın diyenlere “Ne münasebet?” demelisin.
Lütfen yap bunu.
Yaşın küçük, vaktin var. Yapabilirsin. Çocuğuna sağlıklı bir gelecek ve sağlıklı bir aile ortamı hazırlaman gerek.

Ve eşyaları yok eşya almaya kalksalar ihtiyaç kredisi falan çekmeleri gerekir
Esyali ev işine hiç girilmez zaten ben 1+1 eşyalı eve 1300 lira veriyorum :kızgın:
Annem virüs olmasaydı ev eşyalarını yenileyecekti
Bi bakınalım dedik fiyatlar uçmuş, beğendiğimiz ortalama bi koltuk takımı 6.000 TL falan
E ev sadece oturma grubuyla olmuyor beyaz eşyası mutfak eşyası tencere çanak çömlek derken
20.000 tlden aşağı mümkün değil kurulmaz
E evin depozitosu, elektriği suyu üzerine alma açtırma derken
Ohohooo
Bir de ailesine verdirecek, ailesi yardım edecek pes diyorum
Hem anneyi babayı hiçe sayarak kaç git hemde ailem yardım edecek de
Ailede de hata var benim kızım benim lafımı dinlemeyip kaçacak büyük yardımda bulunmam ki yanlışının farkına varsın

Merhaba arakadaşlar sa. Ben daha önce de aynı konuyla gelmiştim ve o günden bu yana hiç bir şey değişmedi eşimin ailesiyle aynı evde yaşıyorum çok huzursuzum kayinvalidem herseyime karışıyor bi arkadaşıma gitsem eşime şikayet ediyor biyere giderken kayınvalidemden izin almam gerekiyormus izin alınca da gidip napicaksn otur evde diyor şu aralar zaten biyere gidemiyorum ama her zman öyle 5 aylık ta hamileyim sürekli beni eşime şikayet ediyor sabahları kayinvaldiye kayinpedere kahvaltı hazırlamam gerekiyormus ben de bulantılarım olduğu için mutfağa çok giremiyorum her şeyi esime söylüyor birde eşimle kalsa yine ıyi bütün akrabalarina beni kotuluyor evi ayrimak isteyince de olay çıkartıyor ayırıp napicaksiniz diye eşim de annesinin dolduruşuna gelip bana kiziyor ve ben de ona kızıyorum annesi çok yalanci çunki bazen de çok yalan söylüyor sonra kavga büyüyor of çok yoruldum hep ağlıyorum odama kapanip oturmaktan sıkıldım eşim için kolay tabi ise gdiiyor eve geliyor yemeğini yiyor çayını içiyor tv izliyor sonra yatıyor olan bana oluyor napicam bn
Canım benim bende 20 yaşındayım kv yanına geldim bir yıllık evliyim bu arada bir yil durup ayrilicaz diye geldik kv ogluna malesef acayip duskun 28 yasinda ki oglunu daha yeni dogmus gibi gorup beni cileden zivanadan cikarma cabalari var hic süslemiyorum kızsam daha çok yapacak esyalarimizi aldık biz kayinbabamin kirada ki eVine gececegiz esim bu konuda rest cekti ben kendi duzenimi kendi ailemi kurucam dedi benimde katkım büyük 😂😂 bende çocuk yok şükür ben biraz uyanigim esyalarimizi aldık şükür şimdi burda boşan diyenler kesin vardır sana bosan demiyorum ama blof denen bise var bir ay ailenin yanına gItt arama sorma haber verme tellerini açma eğer peşinden gelirse zaten şartın ayri eV olur ben 3 ay sonra evime geçiyorum aklını çalıştır biraz kimse yuvasını yıkmak istemez ama akıl vermiş Allah bize

Bi bakınalım dedik fiyatlar uçmuş, beğendiğimiz ortalama bi koltuk takımı 6.000 TL falan
E ev sadece oturma grubuyla olmuyor beyaz eşyası mutfak eşyası tencere çanak çömlek derken
Ohohooo
Ailede de hata var benim kızım benim lafımı dinlemeyip kaçacak büyük yardımda bulunmam ki yanlışının farkına varsın
Aile boşanıp adımızı kirletmesin iyice! Diye düşündüğü için maddi durumları olmasa da bosanmamalari için ellerinden geleni yapacaktır maalesef

Aile boşanıp adımızı kirletmesin iyice! Diye düşündüğü için maddi durumları olmasa da bosanmamalari için ellerinden geleni yapacaktır maalesef
Ailem arkamda gibi birşey yazmıştı sanırım.
Olan aileye olacak öyleyse. :/

Ohohooo
Onlar benim yanlışımın farkında ben de farkındayım sadece ben mutlu oluyum diye yapıyorlar bu iyiliği yorumları dikkatli okusan anlardin ben onlara yük olmak o parayı kabul etmek istemiyorum yazdım neden benim ailem yapıyor bu iyiliğe layık değil eşim de ailesi de yazdım okumamissin demekki ailemden ben bana para verin demedim kendileri ısrar etti halen de öyle ama kbul etmiyorum

Back
X