Kayın validem yüzünden cok mutsuzum

Karsi tarafa ne istiyor ise yapsin demiyoruz zaten ama saygisizlikta yapmasin hoş degil kendi sayginligini korusun kendisini kendi kullandiriyor. Daha 19 yasinda ne diyim ki suan hamile olmasi bile ayri yanlis

Tamam ayni seyi soyluyoz cevabini ver deyince mi saygisiz oldu simdi ? Esinin yaninda soylemesi olaylari buyutur ama yalnizken cevabini versin ben ona gitti kufur et demedim ki saygisizlik oldu

ya bu deveyi güdüceksin ya da bu diyardan gidicek. Ben senin yerinde olsam çeker giderdim anneme. Eşin de seni ve cocugunu istiyorsa senin isteklerini yapmak zorunda. Tavrini agirligini koy. Ben hizmetci olarak gelmedim sevdigim icin evlendim hizmetci olarak goruyorsaniz baska birini bulun kendinize de. Bu sekilde olmaz bian once gitmen gerek yasin cok kucuk cunku gencligini maf etmelerine izin verme

ya bu deveyi güdüceksin ya da bu diyardan gidicek. Ben senin yerinde olsam çeker giderdim anneme. Eşin de seni ve cocugunu istiyorsa senin isteklerini yapmak zorunda. Tavrini agirligini koy. Ben hizmetci olarak gelmedim sevdigim icin evlendim hizmetci olarak goruyorsaniz baska birini bulun kendinize de. Bu sekilde olmaz bian once gitmen gerek yasin cok kucuk cunku gencligini maf etmelerine izin verme
Gittim ise yaramadi

Izin alma olayi ayri bi krizde. Esi nasil buna musade ediyo cikip diyemiyormu ben izin verdim bi tane kocasi var sizene diye pes cidden

Eşinde zaten iş yok. Belli hayatına aynen devam ediyor sadece yanında +1 karısı var o kadar. Karısının istekleri veya kendi sorumlulukları umrunda değil

kusura bakmayin da,
yasiniz malum, tamam 18 yas resit olma yasidir da, herkes ayni olgunlukta olamiyor,
su ortama bebek yapacak kadar dusuncesiz cocuklarsiniz gorunurde,
kayinvalideniz de sizi hala kendinden izin almasi gereken bir cocuk olarak gormesi bana normal geldi, hatta yerinde olsam sizi bir de aile planlamasi uzmanina falan gotururdum (oyle bir meslek var miydi)

Tamam ayni seyi soyluyoz cevabini ver deyince mi saygisiz oldu simdi ? Esinin yaninda soylemesi olaylari buyutur ama yalnizken cevabini versin ben ona gitti kufur et demedim ki saygisizlik oldu
Esi yokken soylemesi yanlis zaten. Kaynanasini hakli cikarmis olucak tavrini esinin yaninda koymasi gerek ama bence esinin devreye girmesi gerek burda nsil yalniz birakir anlamiyorum birlikte olmaya gelince oluyor ama. Korumaya gelince yok. Ben bir gun esimin yaninda cevap verdim kaynanama dedim. Ben teyzeme gitmistim yatak odama misafir sokmus dugunun uzerinden 9 ay gecmis yatak odasi gormeye gelmislermis. Cok sinirlendim esimin gelmesini bekledim ve esimin yaninda actim konuyu dedim ki biz yokken odamiza nasl misafir sokarsin oda gorememislerdi soktum ne var dedi bende ne mi var orasi bizim ozelimiz uzerinden 9 ay gecmis ayip degilmi bu evde benim ozelim olamicakmi dedim esimde tamam sakin ol dedi esim oyle diyince kaynanam bi ayaga kalkti cesaretlendi sanami sorucam benim evim burasi dedi bende senin evin benim umrumda degil özelim umrumda dedim esimde annesine tamam anne susun dedi ikimizede bisey diyemiyo. Esim oyle diyince annesi tut kolundan at kapilarina terbiye verdiginiz kiz boyle olur de ddi ama nasil bagiriyo terbiyeyi senden mi ogrenicem duzgun konus dedim. Esim cok sinirlendi annesine kimi kolundan tutup atiyorum ne terbiyesizligi o benim namusum sus anne kalbini kiricam bak dedi annesi elin kizi icin anani atiyosun oylemi dedi anne bak elin kizi diyip durma kiz hakli belko benim kilodum var icerde ne doye sormadan sokuyosun biz senin evinde kaliyosak sen yalniz kalma diye kaldik muhtac oldugumuz icin degil dedi. Sonra da ev tutmus hemen zaten. Eş çok onemli esinin gormesi lazim annesinin hareketlerini

Iyiki araya bir hamilelik sıkıştırmissiniz. Daha kendinizi koruyamiyorsunuz. Sonuc belli: ya evi ayiracaksiniz acilen, ya katlanacaksiniz yada bosanacaksiniz. Secenekler bu
Ek not: neden ayni evi kabul ettiniz bastan?
Çunki kaçarak evlendim malesef boşanmak istemiyorum ben hamileyim çocuğum babasız mi büyüsün birde eşim ilk başta 3 ay oturucaz dediği için kabul ettim ama 1 yıl oldu hala bişey yok

Eşinde zaten iş yok. Belli hayatına aynen devam ediyor sadece yanında +1 karısı var o kadar. Karısının istekleri veya kendi sorumlulukları umrunda değil
Niye umrunda olsunki ailesiyle yasicak cocuk daha gozu acilmamis birini bulmus bugun kavga eder yarin barisirlar diye bakiyodur olaya. Kendi isi degismemis kendi anasi babasi degismemis kendi evi degismemis damatlikla ciktigi evden damatligiyla geri donmus. Bence adam evli oldugunun farkinda bile degil nasil olsunki. Sadece artik cani cektigi zaman birlikte olabilicegi bi kadin var yaninda o kadar off sinir oluyorum boyle tiplere

Çunki kaçarak evlendim malesef boşanmak istemiyorum ben hamileyim çocuğum babasız mi büyüsün birde eşim ilk başta 3 ay oturucaz dediği için kabul ettim ama 1 yıl oldu hala bişey yok
Birde kactin mi o zaman dicek birsey yok kusura bakma herseye bile bile lades demissin daha cok uzerler seni. Sana guzel davranmalarini bekleme kacanlarin sonu boyle oluyor malesef

Niye umrunda olsunki ailesiyle yasicak cocuk daha gozu acilmamis birini bulmus bugun kavga eder yarin barisirlar diye bakiyodur olaya. Kendi isi degismemis kendi anasi babasi degismemis kendi evi degismemis damatlikla ciktigi evden damatligiyla geri donmus. Bence adam evli oldugunun farkinda bile degil nasil olsunki. Sadece artik cani cektigi zaman birlikte olabilicegi bi kadin var yaninda o kadar off sinir oluyorum boyle tiplere
Evet aslında esimle birbirimiziçok seviyorduk ne ara bu raddeye geldik anlamıyorum ev ev üstüne olmuyor ama annesi oğlunun parasını yemeye alıştığı için ayrimak istemiyor evi en büyük sorunum da bu zaten

Anne baba lafı dinlemeyip kaçtınız ama kayınvalidenin lafından dışarı çıkamıyorsunuz öyle mi? O kadar söz dinleyen bir insandıysanız keşke kendi annenizi dinleseydiniz. Boşanmak istemediğinize göre rest çekecek haliniz yok. Yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Mevcut durumu kabullenin, fazla ses çıkartmayın hiç değilse kavga gürültü olmasın. Alışmaya çalışırsanız yararınıza olur çünkü ömrünüz boyunca böyle yaşayacaksınız

Evet aslında esimle birbirimiziçok seviyorduk ne ara bu raddeye geldik anlamıyorum ev ev üstüne olmuyor ama annesi oğlunun parasını yemeye alıştığı için ayrimak istemiyor evi en büyük sorunum da bu zaten
Bak guzelim ben kp olmadigi halde evimde gecelikle dolasamiyordum kocama sarilamiyor opemiyordum san kv evlenmis gibiydim ama bunu sorun etmemistim cunku bende evligi henuz bilemiyordum. Bizde patlayan esim oldu ben seni gecelikle gormek istiyorum istedigim zaman sarila bilmek istiyorum ben boyle olucagini tahmin etmemistim dedi ve evleri ayirdi. Ben evi ayirdiktan sonra farkina vardim evligin gercekten gecslikle dolasmak iztedigin zaman film izleyip sohbet etmek cok guzel bir duygu. Esinle bir ozelin yok senin suan ve kp de var senin asla oyle davranamazsin gecelikle dolasamazsin kocana cilve yapamazsin ayip dicekler. Suan sen o evde karisi degil afedersin bacisi gibisin. Kacmis olsanda annenle konus annenin evine gec seviyorsa zaten gelir. Ayrilmak istememen normal cunku seviyorsun. Ama tek tarafli sevgi olma tek tarafli fedakarlik hic olmaz. Simdiden durusunu belli isteklerini belli etmezsen ilerde bugunlerinide ararsin. 3 kalicaktik bir yil oldu de ve git buda gecerli bir sebebin olur cocugumu kendi evime goturmek istiyorum hastaneden ciktiktan sonra lausa olucam annem burda kalio nasl bana bakicak ben duramam artik de ve biam once kullamdirtma artik kendini lutfen

Eşim de hep onları haklı buluyor izin almam gerekiyormus onlar haklıymış ben haksizmisim bana bazen çok ağır konuştuğu zamanlar da oluyor 2 sefer gittim annem gile ilkinde özür diledi gönlümü aldı 2 . De gelmedi bile boşanmak istedim boşanmam dedi izin vermedi ama yanıma beni almaya gelmedi bile ailesinin sözünden çıkmıyor
Neden tekrar gittin o zaman... boşamam demesiyle mi oluyor tek taraflı dava açılıyor zaten hatırlatırım. Ha yok boşanmak istemiyorum düzelsin istiyorum dersen adam pek laf dinleyecek biri gibi gelmedi bana. Ama iknâ ederim diyorsan çocuk olunca gerçekten zor olur hep birlikte yaşamak, işte o zamana kadar başka eve çıkmaya çalışın.

Gittim ise yaramadi
Hayır canım sen gitmedin gitmek senin yaptığın gibi olmaz.. gidişinde vee isteklernde kararlı olduğunu göstermediğih müddetçe ne kadar gidersen git yine geri döner aynılarını yaşarsın..

Merhaba arakadaşlar sa. Ben daha önce de aynı konuyla gelmiştim ve o günden bu yana hiç bir şey değişmedi eşimin ailesiyle aynı evde yaşıyorum çok huzursuzum kayinvalidem herseyime karışıyor bi arkadaşıma gitsem eşime şikayet ediyor biyere giderken kayınvalidemden izin almam gerekiyormus izin alınca da gidip napicaksn otur evde diyor şu aralar zaten biyere gidemiyorum ama her zman öyle 5 aylık ta hamileyim sürekli beni eşime şikayet ediyor sabahları kayinvaldiye kayinpedere kahvaltı hazırlamam gerekiyormus ben de bulantılarım olduğu için mutfağa çok giremiyorum her şeyi esime söylüyor birde eşimle kalsa yine ıyi bütün akrabalarina beni kotuluyor evi ayrimak isteyince de olay çıkartıyor ayırıp napicaksiniz diye eşim de annesinin dolduruşuna gelip bana kiziyor ve ben de ona kızıyorum annesi çok yalanci çunki bazen de çok yalan söylüyor sonra kavga büyüyor of çok yoruldum hep ağlıyorum odama kapanip oturmaktan sıkıldım eşim için kolay tabi ise gdiiyor eve geliyor yemeğini yiyor çayını içiyor tv izliyor sonra yatıyor olan bana oluyor napicam bn
Bunu eşinizin çözmesi gerek.

Back
X