Ben anne kv hiç birşey demeden artık tamamen bodoslama dalmak istiyorum 5 yıl oldu aaaa kadın hala öğrenemedin beni benden duyduğunu oğluna oğlundan duyduğunu bana tasdik ettirmekten soyledigimizi inanmayıp bizi yemin etmeye zorlamaktan vazgec ( bunu genelde her lafına yeminle başladığı için kendiside yalan söylediği için yapiyor)
Kocamla benim hayatımı desmekten beni her dakka izlemekten hatta penceremin altına gelip bizi dinlemekten vazgeç zira oğlun benden daha fazla kızgın sana
7 24 beraberken yemeğe geldiğinde anlamsız boş şeyler sormaktan sırf muhabbet olsun diye durmadan herşeyi sormadan sıkıldım gina geldi boğuluyorum kendimi atmak istiyorum
Birşeyi senin istediğin gibi yapmadigimda gelip benim yanımda kocama şikayet etsen ne değişir acaba tek değişen şey oğlun seni tersler sen kalkıp gidersin
Bana sen kocanla yatiyosun ben yanlız demenden artık nefret ediyorum madem beraber yatmak istiyodun neden evlendirdin alıp koynuna yatacaktın oğlumla benide sinir hastası etmeyecektin
Ve son olarak zaten ben bunların hepsini senin yüzüne de söyledim ama bugünde yazıp rahatlamak istedim ve sabır ediyorum 6 ay geçsin de bende su evden gideyim gittiğim gibide hayır yapicam daha cokkk varda yazarsam sayfalar sığmaz
Emri vaki yapıyor işteUff acayip meraklandım şimdi haa ne istiyo senden
Vallahi bıktım kuzu.70 yaşındaki kadın ne demeye benle yaristirir kendini anlamadim.saçlarım sarı diye gitti saçını sarıya boyatti Allahım yarabbim.sigara kullanıyorum diye kendi de icmeye başladı. Ne alırsam aynisindan almak istiyo.ben senin torunun yaşındayım hayrola yaa
Örnek gelin her eve lazım:)
Allah büyüktür. Sinsiliğiniz ve kıskançlığınız ayağınıza dolanacak inşallah. Etme bulma dünyası. Allah kızına kendi gibi görümce senin gibide kayınvalide versin.
Emri vaki yapıyor işteatıyorum falanca yere gidecek bende gideyim istiyor. Ben gelmem diyorum mesela; gidiceği kişiyle konuşuyor telde kapatınca bana diyor ki bak seni sordu seni istiyor. Hala söylüyor. E bu sefer donuk bir şekilde " ben gelmicem anne" diyorum. Bozuluyor doğal olarak . Napayım anlamıyor başka türlü bazen öyle denk getiriyor , mecbur kalıyorum. Emri vaki oluyor o zaman işte.
Neyse bir iki onu kestik sayılır.Kaldı ısrarları
Onun dışında iyi kadındır severim ,Allah var.
Adı üstünde kaynana. Benimkide yapardı onu , artık plan yapıp gitmeye kalkıştığı yerlere tek gidince yapamıyorHhahaha göm göm sonra fatihayıda eksik etme
Lan bütün kaynanalarda mı aynı ,benimkide benim planımı programlardı,cumartesi buraya gidelim pazar günü bu nikaha gidelim falan
Ben anne kv hiç birşey demeden artık tamamen bodoslama dalmak istiyorum 5 yıl oldu aaaa kadın hala öğrenemedin beni benden duyduğunu oğluna oğlundan duyduğunu bana tasdik ettirmekten soyledigimizi inanmayıp bizi yemin etmeye zorlamaktan vazgec ( bunu genelde her lafına yeminle başladığı için kendiside yalan söylediği için yapiyor)
Kocamla benim hayatımı desmekten beni her dakka izlemekten hatta penceremin altına gelip bizi dinlemekten vazgeç zira oğlun benden daha fazla kızgın sana
7 24 beraberken yemeğe geldiğinde anlamsız boş şeyler sormaktan sırf muhabbet olsun diye durmadan herşeyi sormadan sıkıldım gina geldi boğuluyorum kendimi atmak istiyorum
Birşeyi senin istediğin gibi yapmadigimda gelip benim yanımda kocama şikayet etsen ne değişir acaba tek değişen şey oğlun seni tersler sen kalkıp gidersin
Bana sen kocanla yatiyosun ben yanlız demenden artık nefret ediyorum madem beraber yatmak istiyodun neden evlendirdin alıp koynuna yatacaktın oğlumla benide sinir hastası etmeyecektin
Ve son olarak zaten ben bunların hepsini senin yüzüne de söyledim ama bugünde yazıp rahatlamak istedim ve sabır ediyorum 6 ay geçsin de bende su evden gideyim gittiğim gibide hayır yapicam daha cokkk varda yazarsam sayfalar sığmaz
Adı üstünde kaynana. Benimkide yapardı onu , artık plan yapıp gitmeye kalkıştığı yerlere tek gidince yapamıyor
Kayınvalideciğim haaa varlığın haa yokluğun aynen böyle devam et hepimiz böyle mutluyuz
Çok uyuşuksun be anneciğim
Tosba dedim diye can sıkma
Hastayken iyi baktın bana
Hakkı yemem hiçbir konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?