- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok bilmiş![]()
Biraz hafif olmuş sanki buzullara gömelim seninkinideSevgili kayınvalideciğim seni alaskaya tatile göndermek istiyorum ♡ hava alanında sadece gidiş dersen biletini alabileceksin iyi tatiller diliyorum ♡
Bu arada eğer oturmakta zorluk çekersen bana soktuğun lafların dönüşü olabilir, bunun için üzgünüm. Ama düşünceli gelinin çantana birde krem koydu♡
Alaskanın soğuk kanlı katillerini duydun mu hiç :) böyle bir tv programı vardı yabancı. O yüzden oraya gönderiyorumBiraz hafif olmuş sanki buzullara gömelim seninkinide
Duymadım herkes öyleyse o zaman gönderelim yoksa bizimkiler oradakilere cinnet gecirtirAlaskanın soğuk kanlı katillerini duydun mu hiç :) böyle bir tv programı vardı yabancı. O yüzden oraya gönderiyorum![]()
DimiDuymadım herkes öyleyse o zaman gönderelim yoksa bizimkiler oradakilere cinnet gecirtir
Benimki yerin dibine girsin ordaDimibizimkiler giderse orası Alaskanın soğuk kanlı kaynanaları olur :))
Girsin girsin seninki benimkinden beterBenimki yerin dibine girsin orda
Yaaa neler çektim neler yaaa ödesin hepsini hem burda hem öbür taraftaGirsin girsin seninki benimkinden beter![]()
Evet canimSiz şimdi aynı bahçeyi paylaştığınz yerden taşınıyorsunuz dimi @tuzsuz_ruh