Selam ..... anne ;
Şu ana kadar sana söylemeyip içimde tuttuğum hatta yakın arkadaşlarımla seni çekiştirdiğim bir sürü konu var aslında iyi niyetli bakmaya çalışıyorum ama bunu bazen beceremiyorum umarım gerçekten iyi niyetlisindir . Sende beni çekiştirior musun ; Akraba gününde yada o biricik komşularınla toplandığın zamanlarda?
Eğer çekiştiriyorsan valla sen benim gibi gelini öp öp başına koy çünkü saygıda hürmet etmedim bugüne kadar değil  mi ?
Evine geldiğimizde sen otur deyip işleri hallediveriyorsun allah razı olsun, bunun haricinde etliye sütlüye de çok karışmıyorsun allah razı olsun ama hep böyle kal nooluuuurr ! Çünkü karışırsan aramıza kesin bir kara kedi girer eminim bak !
Şimdi gelelim benim kötü niyetle baktığım şeylere (umarım ben kötü bakıyorumdur) ; biz evlenirken kendi evine eşya alıp borca girmek niye ? bunca sene aklın neredeydi bilmiyorum.. hadi onu geçtin tek taş da almışsın gözümden kaçtı sanmaaa :)
benimkini mi özendin kıııızz 

neyse kötü bakmayayım hadi kötü gelin kötü insan olmayayım içimi döktüm accık olcak o kadar unuttum ama son bişey daha var nolur bizi geliyonuz mu gidiyonuz mu diye arama oğluşunu özlemişindir o ayrı da her hafta görüşcez diye bişey yok demi yoruluyoruz bak biz onu da düşün biz geleceğimiz zaman geliriz bacım