- 21 Temmuz 2019
- 321
- 341
- 33
- Konu Sahibi mavipapatyaa
-
Yok artik esin evli adam bide milletin borcunu mu ödüyo? Demekki para yok degil bacim var da kocan kendi evliliğine bakarsa var. Iki aile gecindiriyo bildigin. Esine söyle o zaman sen altinlari da vermissin masallah siz birikim yapmak yerine yememis yedirmissiniz kp i resmen. Kesinlikle esine mesafenikoy ne demek onların borcunu ödemek onu biraksin o parayla kiraya cikin.Aram iyi birbirimize saygılıyız ama bu benim sayemde. Eşim onların borcunu ödüyor .kayinvalidemij ne zmaan missfiri gelse giderim izinli gunlerde eşim gitmek ister gibi gibi.
Istanbulda degilim ama benimkiler de istedi vermedim. Ya benim bildigim altin yeni evliere yardimamacli takilan bisey cok sacma verilmesi.İstanbul da evlenenlerin çoğu kısmı, altınları aile büyüklerine veriyormuş, bu böyle mi merak ettim çok çirkef bir durum altınlar
Ananelerimize göre yeni evli çifte kalır
Aynen öyle çok sıkıştı ödemezse haciz gelecekti o yüzden aylık 4000 sadece kpedere oduyrouz ve daha yıllar var bitmesine .o yüzden kiraya çıkmak istiyorum onlar oduycek kiraya çıkarsak ama boşa apra onlardan cikicak istemiyolarYok artik esin evli adam bide milletin borcunu mu ödüyo? Demekki para yok degil bacim var da kocan kendi evliliğine bakarsa var. Iki aile gecindiriyo bildigin. Esine söyle o zaman sen altinlari da vermissin masallah siz birikim yapmak yerine yememis yedirmissiniz kp i resmen. Kesinlikle esine mesafenikoy ne demek onların borcunu ödemek onu biraksin o parayla kiraya cikin.
Yok öyle bir şey canım. İstanbulda değilim. Ama eşimi konu sahibinşn eşi gibi ailesi yemelik yapmıştı. Her şeyi kendimiz yaptık üstüne takıları istediler. Tek bir şey dedim istediğini yapabilirsin düğünde alırım mikrofonu elime her şeyi anlatırım ki gözü karartmıştım yapacaktımİstanbul da evlenenlerin çoğu kısmı, altınları aile büyüklerine veriyormuş, bu böyle mi merak ettim çok çirkef bir durum altınlar
Ananelerimize göre yeni evli çifte kalır
Off 4 milyar cok paraAynen öyle çok sıkıştı ödemezse haciz gelecekti o yüzden aylık 4000 sadece kpedere oduyrouz ve daha yıllar var bitmesine .o yüzden kiraya çıkmak istiyorum onlar oduycek kiraya çıkarsak ama boşa apra onlardan cikicak istemiyolar
Haklısınız benim de isteidigm bu ya ...Yerinizde olsam ise girer kiraya cikardim. Ne kadar uzak o kadar iyi.
Bunun için çok ciddi olmak gerekiyor yalnız şakaya gelmez ve eşimi çok seviyorum bunlar dışında iyiyiz ama ne zaman aile ev konusu işin içine girse huzurumuz kalmiyo.Off 4 milyar cok paralütfen sesini cikar nolur..gerekirse esine blöf yap bosanirim herseyi göze aldim de lütfen yap bunu cok üzuldum senin adina.
Sadece kvalide de değil ki karı koca her şey onların istediği gibi olsun istiyorlar .Valla bende eşimi düşündüm aile apartmanına oturdum köpekler gibi pişmanım. Bir kaç aya taşınacağım gerçi. Eşimle ne kadar iyi olursam olayım kv nin yaptıkları evime de yansıyor sonuçta. Cicim aylarında resmen sinir stresle yaşadım
Sen taşın oraya bende aynı durumu yaşadım hem ev bizim diye bizi koydular olduğum eve 1 ay geçmedi ki eve bakmaya gelenler oldu ev satilcak dediler . Eşim ve kayinvalidem yanımdayken açtım ağzımı eşime ben daha yeni evliyim bütün eşyalarım yeni sana başta dedim biz kiraya çıkalım diye şimdi ev satiliyo bu halinin perdenin hiç birini yeni evde idareten kullanmam kimseye de vermem hepsini basarım çöpe alırsın aynılarını dedim . Ev satilmadi vazgeçtiler tepkimi görünce. Sen şimdi tamam sizin olan olmuş ev satılmış müsait bi zamanda eşini al karşına bak ailemin evi diye güvendin oraya yerleştik satıldı gitti bizi düşünen olmadi düzenimiz bozuldu şimdi gittiğimiz yer yine satılabilir arabamız yok onlarınkini kullanıyoruz yarın para lazım olsa onuda satarlar . Kendimize ait biseylerimiz olsun ortada kalmayalım sonra deMerhaba arkadaşlar.
1 haftadır içimi yiyip kemiren bir şeyi paylasip fikirlerinizi almaya ihtiyacım var. Kayinpederim bize ev vermişti aynı sokağından . Ben yakın istemiyordum eşim kiradan ev bulamadi begenmedi işine yakın olsun istedi . Ben de tamam o zaman babanın evinde oturalım dedim . Evlendiğinden beri oturuyrouz ancak kepder sıkıştığı için sattı burayı. Biz bir sure ev baktık bulamadık derken ev sahibi komşum evimden çıkın ay sonuna kadar dedi . Şuan aşırı sıkıştık . Kayinpederimin işi başka bir semte taşınıyor haliyle onlar oraya tasinacaklar. Orda boş olan bir daire olacak . Ancak kvalidemlere o binadan daire kalır mı bilmiyorum . Fırsat bulurlarsa bizi oraya oturtup kendileri de boş daire bulursa kaçırmaz aile binası yapmak isterler.Şuan eşim kiraya çıkmak istemiyor çünkü ailesi sürekli aklına işliyor kiraya verilen para boşa gidiyor diye. Altınlarimi onalra verdim elimizde peşinat yok kpedere gelmesi de 4 ayı bulacak . Ev alalım desek ben nasıl o kadar kredi çekeyim diyo eşim . Baban versim deyince abbasindan da istrmiyor kiyamiyor onlara. Babamlar in taşınacağı yerdeki daireye gecelim en uygunu o diyor. Ben kabul etmedigimde sen benim yanımda olmuyorsun zor zamanımda karşımda oluyorsun diyor. Kiryaa çıkalım sonra alalım kim hemen ev almış ki diyorum ben kira istemiyorum imkan var ev hazır niye böyle yapıyorsun diye beni zorluyor . Çok bunaldım uyku uyuyamıyorum direniyorum direnebildigim kadar ama huzurumuz kalmadı bunlar yüzünden . Ben oraya tasinirsam yine arabamız olmuycak ortak araba kullanicas gerek yok diycekler ve çok zor oluyo. Eşim syrat asiyo ben senin bir deidgini iki etmiyorum diyo. Ne yapicam bilmiyorum . Sizce eşim gerçekten zor durumda kaldığı ev hazır olduğu için mi oraya tasinmak istiyor yoksa ailesine yakın olmak için mi ? Kendisi asla icguvrysi olacağını dusunmezmis ama aynı durumda kendisi olsaymis benim ailemin olduğu yere gelirmiş hiçbir şey umrumda olmazmis diye ajitasyon yapıyor. Ailesinden nasıl crkindigini bilmiyormuşum gibi .
Uzun ve yanlış yazmış olabilirim ama yazdığımı okumaya halim yok anlayışınız için teşekkür ederim ben
Eş ailesiyle aran kötüyse aman haa uzak dur yoksa daha beter huzurun kaçar.ama yok aramızda bir sorun derseniz maddi cıkarınıza uyuyosa gecin oturunMerhaba arkadaşlar.
1 haftadır içimi yiyip kemiren bir şeyi paylasip fikirlerinizi almaya ihtiyacım var. Kayinpederim bize ev vermişti aynı sokağından . Ben yakın istemiyordum eşim kiradan ev bulamadi begenmedi işine yakın olsun istedi . Ben de tamam o zaman babanın evinde oturalım dedim . Evlendiğinden beri oturuyrouz ancak kepder sıkıştığı için sattı burayı. Biz bir sure ev baktık bulamadık derken ev sahibi komşum evimden çıkın ay sonuna kadar dedi . Şuan aşırı sıkıştık . Kayinpederimin işi başka bir semte taşınıyor haliyle onlar oraya tasinacaklar. Orda boş olan bir daire olacak . Ancak kvalidemlere o binadan daire kalır mı bilmiyorum . Fırsat bulurlarsa bizi oraya oturtup kendileri de boş daire bulursa kaçırmaz aile binası yapmak isterler.Şuan eşim kiraya çıkmak istemiyor çünkü ailesi sürekli aklına işliyor kiraya verilen para boşa gidiyor diye. Altınlarimi onalra verdim elimizde peşinat yok kpedere gelmesi de 4 ayı bulacak . Ev alalım desek ben nasıl o kadar kredi çekeyim diyo eşim . Baban versim deyince abbasindan da istrmiyor kiyamiyor onlara. Babamlar in taşınacağı yerdeki daireye gecelim en uygunu o diyor. Ben kabul etmedigimde sen benim yanımda olmuyorsun zor zamanımda karşımda oluyorsun diyor. Kiryaa çıkalım sonra alalım kim hemen ev almış ki diyorum ben kira istemiyorum imkan var ev hazır niye böyle yapıyorsun diye beni zorluyor . Çok bunaldım uyku uyuyamıyorum direniyorum direnebildigim kadar ama huzurumuz kalmadı bunlar yüzünden . Ben oraya tasinirsam yine arabamız olmuycak ortak araba kullanicas gerek yok diycekler ve çok zor oluyo. Eşim syrat asiyo ben senin bir deidgini iki etmiyorum diyo. Ne yapicam bilmiyorum . Sizce eşim gerçekten zor durumda kaldığı ev hazır olduğu için mi oraya tasinmak istiyor yoksa ailesine yakın olmak için mi ? Kendisi asla icguvrysi olacağını dusunmezmis ama aynı durumda kendisi olsaymis benim ailemin olduğu yere gelirmiş hiçbir şey umrumda olmazmis diye ajitasyon yapıyor. Ailesinden nasıl crkindigini bilmiyormuşum gibi .
Uzun ve yanlış yazmış olabilirim ama yazdığımı okumaya halim yok anlayışınız için teşekkür ederim ben
Hep diyorum bizim ayrimiz yok ihtiyacı oldu sattı ne yapsin haciz mi gelsin diyor yine tartisiyoruzSen taşın oraya bende aynı durumu yaşadım hem ev bizim diye bizi koydular olduğum eve 1 ay geçmedi ki eve bakmaya gelenler oldu ev satilcak dediler . Eşim ve kayinvalidem yanımdayken açtım ağzımı eşime ben daha yeni evliyim bütün eşyalarım yeni sana başta dedim biz kiraya çıkalım diye şimdi ev satiliyo bu halinin perdenin hiç birini yeni evde idareten kullanmam kimseye de vermem hepsini basarım çöpe alırsın aynılarını dedim . Ev satilmadi vazgeçtiler tepkimi görünce. Sen şimdi tamam sizin olan olmuş ev satılmış müsait bi zamanda eşini al karşına bak ailemin evi diye güvendin oraya yerleştik satıldı gitti bizi düşünen olmadi düzenimiz bozuldu şimdi gittiğimiz yer yine satılabilir arabamız yok onlarınkini kullanıyoruz yarın para lazım olsa onuda satarlar . Kendimize ait biseylerimiz olsun ortada kalmayalım sonra de
Valla bacım ailesine laf ettirmeyen toz kondurmayan biriyse yapacak bişey yok . Daha fazla üstüne gitme ailesi hakkında yorum yapma hep kötü olan sen olursun ya bu deveyi güd ya bu diyardan git yani başka bişey diyemiyorumHep diyorum bizim ayrimiz yok ihtiyacı oldu sattı ne yapsin haciz mi gelsin diyor yine tartisiyoruz
Bu da sıkıntı ilerde başınıza kakacaklar. Bir şey yapmadınız mı yardım ettik evimizde oturuyorsunuz diye söylenecekler. Ve dediğiniz gibi kendilerine göre davranmanızı isteyecekler.Sadece kvalide de değil ki karı koca her şey onların istediği gibi olsun istiyorlar .
Bence evet mesele ciddi ve bunu dusunmesi kaynetmekten korkmasi gereken siz degilsiniz esiniz. Siz akla gelebilcek tum fedakarliklari yapmissiniz sizi birakmayi asla göze alamaz. O yuzden dedim.Bunu
Bunun için çok ciddi olmak gerekiyor yalnız şakaya gelmez ve eşimi çok seviyorum bunlar dışında iyiyiz ama ne zaman aile ev konusu işin içine girse huzurumuz kalmiyo.
Katiliyorum erkek ailesine maddi olarak bagli olmak iyi bisey degil.Bu da sıkıntı ilerde başınıza kakacaklar. Bir şey yapmadınız mı yardım ettik evimizde oturuyorsunuz diye söylenecekler. Ve dediğiniz gibi kendilerine göre davranmanızı isteyecekler.
bence ne olursa olsun yakın olmayın ayrı bir eve kiraya çıkın. kayınvalidesiz hayat lüks hayatMerhaba arkadaşlar.
Demeye hiçbir şey diyemezler ben de onlarin borcu yüzünden çok sıkıntı çektim ev verdiler bir yandna da eşimi yediler şimdi evimizi de aldılar yine diplerine getiBu da sıkıntı ilerde başınıza kakacaklar. Bir şey yapmadınız mı yardım ettik evimizde oturuyorsunuz diye söylenecekler. Ve dediğiniz gibi kendilerine göre davranmanızı isteyecekler.
Ben de bu yüzden istiyorum ikna etmeye çalışıyorum inşallah bir an önce kabul eder eşimbence ne olursa olsun yakın olmayın ayrı bir eve kiraya çıkın. kayınvalidesiz hayat lüks hayatbaşınızın ağrımasını istemiyorsanız ve bir gelin olarak kıymetim bilinsin istiyorsanız uzak olun en rahatı en güzeli. eşinizi güzelce ikna etmeye çalışın derim.
Haklısınız ben de diyorum yaptıklarımı kimse yapmaz diye ama benim yaptıklarımı fedakarlık olarka gormuyo sanki sadece kendi yaptıkları bana luksmus gibi ben onları yapmak zorundaymisim çünkü şartlar bunu gerrktirmis gibiBence evet mesele ciddi ve bunu dusunmesi kaynetmekten korkmasi gereken siz degilsiniz esiniz. Siz akla gelebilcek tum fedakarliklari yapmissiniz sizi birakmayi asla göze alamaz. O yuzden dedim.
Ama sesinizi cikarmadiginiz sürece huzursuzluklar artarak devam edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?