kayinannem ve gorumcem bebegim uyansin diye klakson caliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlıs anlama hıkayene ınanmadıgımdan falan degıl canım Allah mes-ud bahtıyar eylesın ama bana feyksın gıbıme gelıyor, ama sen sakın yanlıs anlama hıkayen imrenilecek kadar güzel, cok etkılendım ama hergün burda goruyoruz sıtede 32senelik mahmut abiğğ çıktı ama sen sakın yanlıs anlama ama bana feyksın gıbı gelıyo ama dedıgım gıbı sakın sen yan sjddlshskdbslshdjssj

Eşinin adı da değilmiş günler geçince Mustafa’dan Gökhan’a....

Aaahhhahhhahhhaaaaa gunum neseli basladi sagol ya Cavidan yaa,aman da kimin geliniymis buuu

2020 ama o 1 sene önce

gamzelim1414

Cavidan hanım psikolojik sorunlarınız var sanırım ya da dalga geçiyorsunuz. Allah “kayınannenize” sabırlar versin.

Yalnız bu kadar kelime tasarrufu yapmayıp en ince ayrıntısına kadar yazmıs sın Her kelimede ayrı Bi tuhaf

Kızz sen buraya atmışın konuyu ben görmedim. Merak ettim herkesin dilinde bi kurdele gittim sayfa sayfa arama yaptım şimdi gördüm bunları

Cavidannnnn karnındaki 2. Mi? ilk bebeginden hic bahsetmemissin hikayede boşluklar var olmadı böyle

Kız cavidan ben 2. Yi doğurdum sen bi doğuramadın gitti nasılsın epeydir yoktun merak etmeye başlamıştık seni kloraklı suyunu ihmal etme sakın özlendin beybisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…