• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinbaba belasi

Butterfly yagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
253
203
53
26
Hayırlı geceler hanımlar .
Çok sinirliyim , huzursuzum bir türlü uyku tutmadı. Söyle başlayayım. Ailenin tek erkek çocuğu ile evliyim . Yazları kv, kp köyde kalıyorlar çok sık görüşmüyoruz . Fakat kış gelince ruhum daralıyor . Kp kanser hastası olduğu için soğuk olmaması gerek ortamının o yüzden kışları bizde geçiriyorlar. Kv de sorun yok ama kayınbaba çok küfürbaz, yanımda olur olmadık herşeyi konuşuyor . Çocuğum olmuyor diye özel günlerime kadar sordu . Eşim babasının huyunu bildiği için beni yanında tutmuyor bende kanser hastası olduğu için babası esimin onunla tartışmasını istemiyorum. Ama reglime kadar soruyor sinirleniyorum. Bir keresinde düzenli regl olmazsan çocuğun olmaz düzenli oluyor musun diye sordu tabi ben kibar yazdim , o daha kaba bir dille sordu . (Esimin bunlardan haberi yok ) Bende elimdeki bardağı fırlatıp odama gittim . Esimin halasini aradım artık bulamadığımı kaldiramadigimi söyledim. O da psikolojisi bozuk vs dedi konuştu biraz toparlamıştık. Bugün beni son noktama getirdi. Sigara kullanıyorum o da içtiğimi biliyor görmedi ama hiç . Yanında veya o evdeyken asla göreceği bir yerde kullanmam. Bugun sigarayı getirmiş agzima sokuyor yanımda iç bir tane ne olur diye kibarca reddettim daha sonra baktım artık çok abarttı bende yeter baba yaptığın çok ayıp diye bağırınca geri çekildi . Eşim ailesine karşı hep beni tuttu bu sefer bunları duyarsa hiç hoş şeyler olmaz o kadar eminim ki . Akrabaları esimin yanlışını aramaya çok meraklı . Esimin onların diline düşmesini hiç istemiyorum çıkmazdayım inanın şaşırdım. Ne yapmam gerek şimdi. Çok dolu kafam bebek için tedavi görüyorum onun stresi , üstelik ayağım kırık alçıda onun acisi vs derken inanın düşünemiyorum yardıma ihtiyacım var . Hakkınızı helal edin uzun oldu ...

Malesef özel günlerinizi konuşması, yanında sigara içmenizi istemesi bana hiiiç normal gelmedi. Niyeti bozuk geldi.. kadının sigara içişinden tahrik olan erkekler var..
Kesinlikle haklisiniz ama cok bir zamanı yok Rabbim bilir tabi ki ama eşim bir daha yüzlerine bakmaz . Cenazesine dahi gitmez

Allah yardımcın olsun araya mesafe koyup sabretmekten başka bir şey yapamazsın gibi geldi. Adam hasta.. eşinin öğrenmemesi gereken şeyler var. Yanında hiç oturma muhatap olma derim. Biraz kızlarına da gitsin hep sizde olmaz.
Kimse istemiyor yanına bu huyundan dolayı keşke gitse ama evine almıyor hiç biri

Yok yok eşini hiç karıştırma. Vicdan azabı çeker ömür boyu sebep olmayın. Deliyle deli olmayın belli ki adam dengesiz. Sabretmek de imtihanınız.
Teşekkür ederim
Yok yok eşini hiç karıştırma. Vicdan azabı çeker ömür boyu sebep olmayın. Deliyle deli olmayın belli ki adam dengesiz. Sabretmek de imtihanınız.
Evet teşekkür ederim Allah razı olsun iyi dilekleriniz için.

Yanında sigara içmeniistemesi bana çok anormal gelmedi benim eltimde içer arada kp yanında kp rahatsız olma iç falan der mesela. Ama regl muhabbeti çok çirkin empati yaptım da yerin dibine girerdim heralde
Empatisi bile kötü bence . Ailesinde hiç görmediği şeyleri başkalarında yaşıyor işte insan . O yüzden ruh halim hiç iyi değil

Ne biçim kayinbaba o Allah ıslah etsin yani iyi tarafından bakmaya çalışiyorum diyelim adam hasta ölüm korkusu var psikolojisi bozuk falan desem yinede bu adama katlanmak zor gerçekten Allah sabır versin atsan atılmaz satsan satılmaz hiç muhattap olma en iyisi :KK64:

Ne biçim kayinbaba o Allah ıslah etsin yani iyi tarafından bakmaya çalışiyorum diyelim adam hasta ölüm korkusu var psikolojisi bozuk falan desem yinede bu adama katlanmak zor gerçekten Allah sabır versin atsan atılmaz satsan satılmaz hiç muhattap olma en iyisi :KK64:
Aynı evin içinde sürekli size seslendiğini düşünün. Nereye kadar kaçabilirim ki esim isten gelince rahat bir nefes alıyorum.

Aynı evin içinde sürekli size seslendiğini düşünün. Nereye kadar kaçabilirim ki esim isten gelince rahat bir nefes alıyorum.
Yok yok hiç duyma eli ayağı tutuyo anladığım kadarıyla eşi de varmış yanında daha niye size sesleniyo gir yatak odana kapıyı kitle ister yat ister otur öldüm diyene kadar çıkma :bicak:

Kaynana çok korkuyor sürekli küfür ediyor. Onu asla insan yerine koymaz . Sürekli azarlar korkusundan hiç konuşamaz .
O zaman kuzum nap biliyon mu ağzının payını ver.Bisey dediğinde sesini yükselterek baba kirmayalkm birbirimizi hadi sen odana tarzında konuş. Sessiz kalırsan bu tipler daha da cozutuyor.Bence kimse kimseye mecbur değil komseyi de çekmek zorunda değilsin baktın artık canına tak ediyor şöyle kocana hem sonradan öğrenirse olay sana patlar aşkım benden söylemesi

O zaman kuzum nap biliyon mu ağzının payını ver.Bisey dediğinde sesini yükselterek baba kirmayalkm birbirimizi hadi sen odana tarzında konuş. Sessiz kalırsan bu tipler daha da cozutuyor.Bence kimse kimseye mecbur değil komseyi de çekmek zorunda değilsin baktın artık canına tak ediyor şöyle kocana hem sonradan öğrenirse olay sana patlar aşkım benden söylemesi
Sesimi yükseltince geri çekiliyor evet sonra da küsüyor bende hic orali olmuyorum . Esime yansıtmadan umarım böyle çözebilirim teşekkür ederim 😇

Back
X