Kayinbaba belasi

Sesimi yükseltince geri çekiliyor evet sonra da küsüyor bende hic orali olmuyorum . Esime yansıtmadan umarım böyle çözebilirim teşekkür ederim 😇
Rica ederim kuzum hiicc saygı falan takintisina girme o sana neler yapıyor baksana.ya böyle kp bana denk gelse valla bin pisman ederim aşkım sende katlanma şöyle kocana baksın icabına hiç dert etme kendine

Yapı olarak genellikle çok ciddiyimdir ama saygım dan çok laf söylemiyordum bugünler de hiç susmuyorum
Saygınızı elbet koruyacaksınız saygı çerçevesi içinde sert uslubunuza devam edeceksiniz uyarmaktan çekinmeyin. Eşşek kadar adam böyle yaklaşılır mı çok ayıp.

Acaba patavatsiz mi yoksa taciz mi ediyor?
Bunun tahlilini en iyi siz yaparsiniz diye dusunuyorum. Cok mide bulandirici bir durum..

Esinize soylemeyin ama sizin de psikolojiniz bozulacak boyle. Eger niyeti taciz etmekse cok net bir dille tepki verin bir daha yaniniza sokulmaya cesaret edemesin.

Acaba patavatsiz mi yoksa taciz mi ediyor?
Bunun tahlilini en iyi siz yaparsiniz diye dusunuyorum. Cok mide bulandirici bir durum..

Esinize soylemeyin ama sizin de psikolojiniz bozulacak boyle. Eger niyeti taciz etmekse cok net bir dille tepki verin bir daha yaniniza sokulmaya cesaret edemesin.
Banada biraz sapıkça geldi pek iyi niyetli değil kp Allah korusun ne insanlar var insanın aklına herşey geliyo

Banada biraz sapıkça geldi pek iyi niyetli değil kp Allah korusun ne insanlar var insanın aklına herşey geliyo

Evet, bana da oyle geldi.. Umarim yaniliyoruzdur...
Eger gercekten niyeti taciz etmekse konu sahibi nasil esine soylesin ki? Cok kotu bir durum.. Aile ici felakete sebebiyet verebililecek birsey..

Soylemese ne yapsin taciz edilip sussun mu? Hangi insan bunu kaldirabilir ki? Insanin psikolojisi bozulur.. Nereden tutsan elinde kaliyor..

Evet, bana da oyle geldi.. Umarim yaniliyoruzdur...
Eger gercekten niyeti taciz etmekse konu sahibi nasil esine soylesin ki? Cok kotu bir durum.. Aile ici felakete sebebiyet verebililecek birsey..

Soylemese ne yapsin taciz edilip sussun mu? Hangi insan bunu kaldirabilir ki? Insanin psikolojisi bozulur.. Nereden tutsan elinde kaliyor..
En iyisi geldikleri yere göndermek aslında..alacaksin kömürünu odunu nu köyüne göndereceksin iki tarafta rahat eder aslında ama bilemeyiz tabi şimdi koşulları

Canım çok zor bir durum bence eşine yoluyla söylemelisin niyeti hiç iyiye benzemiyor bazı şeyleri saklamaktansa söylemek daha doğrudur yarın daha farklı şeylerde başına gelebilir normal bir kp böyle davranmaz mümkün mertebe yanlız kalmamaya çalış

Durum buysa vay haline neyin icinde yasiyon sen cok uzuldm bnce her abartli harekette daha sert tersle 2 harekette cok yanlis ve ayip cok uzuldm yazik size bu arada koyde klamiyorlarsa emeklisi varsa kisi gecircek kadr bi ev tutun orda ysasinlar durumunuzda iyiyse ama bu tavrlar devam ederse esinizle konusun

Niye demiyorsunuz ki adam sapık gibi adetinizi soruyor. Saldırsa filan ne yapacaksınız? Eşiniz bu kez de diyebilir bana deseydin bu kadar ileri gitmezdi diye. Kanser hastası olması sizi taciz edeceği anlamına gelmiyor. Gitsin evinde ölsün hiç de umurumda olmaz. Kimse sizden değerli değil. Hasta, yaşlı diye içinize atmayın. En azından eşinize anlatın her şeyi. Kardeşine filan yollar. Köyde de ısıtıcı yok mu yani anlamadım. Sobayla uğraşamıyorsa ufo filan taksınlar eve. Faturaya destek olursunuz paraları yoksa.

Hayırlı geceler hanımlar .
Çok sinirliyim , huzursuzum bir türlü uyku tutmadı. Söyle başlayayım. Ailenin tek erkek çocuğu ile evliyim . Yazları kv, kp köyde kalıyorlar çok sık görüşmüyoruz . Fakat kış gelince ruhum daralıyor . Kp kanser hastası olduğu için soğuk olmaması gerek ortamının o yüzden kışları bizde geçiriyorlar. Kv de sorun yok ama kayınbaba çok küfürbaz, yanımda olur olmadık herşeyi konuşuyor . Çocuğum olmuyor diye özel günlerime kadar sordu . Eşim babasının huyunu bildiği için beni yanında tutmuyor bende kanser hastası olduğu için babası esimin onunla tartışmasını istemiyorum. Ama reglime kadar soruyor sinirleniyorum. Bir keresinde düzenli regl olmazsan çocuğun olmaz düzenli oluyor musun diye sordu tabi ben kibar yazdim , o daha kaba bir dille sordu . (Esimin bunlardan haberi yok ) Bende elimdeki bardağı fırlatıp odama gittim . Esimin halasini aradım artık bulamadığımı kaldiramadigimi söyledim. O da psikolojisi bozuk vs dedi konuştu biraz toparlamıştık. Bugün beni son noktama getirdi. Sigara kullanıyorum o da içtiğimi biliyor görmedi ama hiç . Yanında veya o evdeyken asla göreceği bir yerde kullanmam. Bugun sigarayı getirmiş agzima sokuyor yanımda iç bir tane ne olur diye kibarca reddettim daha sonra baktım artık çok abarttı bende yeter baba yaptığın çok ayıp diye bağırınca geri çekildi . Eşim ailesine karşı hep beni tuttu bu sefer bunları duyarsa hiç hoş şeyler olmaz o kadar eminim ki . Akrabaları esimin yanlışını aramaya çok meraklı . Esimin onların diline düşmesini hiç istemiyorum çıkmazdayım inanın şaşırdım. Ne yapmam gerek şimdi. Çok dolu kafam bebek için tedavi görüyorum onun stresi , üstelik ayağım kırık alçıda onun acisi vs derken inanın düşünemiyorum yardıma ihtiyacım var . Hakkınızı helal edin uzun oldu ...
Allah sabir versin valla ne diyecegimi bilemedimm uzak dur ama ondan

Kızım çekinme benden ic burda sigara sorun değil demek ayrı bisey, sigarayi ağzına koyup iç iç lütfen demek apayri ama apayri bisey
Ben bu eşe söylememe olayını hic anlamıyorum
Burda cok konu okudum. Kv kp ama esten saklanıyor nedense.
Neden?
Siz bu adamlarla bir ömüre evet demediniz mi? Birbirinizden biseyler saklayacaksanız neden evlendiniz ki ortada cok ciddi bir durum var. Hasta olması taciz edecegi anlamina gelmiyor
Evet siz saygı duyuyorsunuz ama sizinki artık tahammül etmeye giriyor ve boyle bir insana tahammul etmek zorunda değilsiniz!!! Okurken bile sinir oldum . Gecmis olsun
Bence esinize soyleyin baksın çaresine

Bune ayol ne okudu bu gözler :oha:
Bacım çok sabırlıymışsın da bu olablar karşısında kv napıyor izliyor mu? Neden tepki göstermiyor eşine yapmaması konusunda kızmıyor? Adet günlerini sorması nedir tövbe yarabbim ay bi an düşününce insan ne kadar utanır. Sigara meselesine ise ayrı hayret ettim manyak mıdır nedir zaten kanser hastası yanında sigara içmesini istemek ne mana. Bana bu kişi çok da ahlaklı gelmedi

Okurken çüş dedim muhatap olma yanına bile gitme yalnız bırak, adeti sorarsa sanane de ne kibarlığı !! Eşine de anlat herşeyi

Malesef özel günlerinizi konuşması, yanında sigara içmenizi istemesi bana hiiiç normal gelmedi. Niyeti bozuk geldi.. kadının sigara içişinden tahrik olan erkekler var..
Aynısını düşündüm sapıkca geldi agzına zorla sigara sokmaya calısması özellikle
Konu sahibesi sakın yalnız kalma Allah muhafaza
Birde mutlaka eşinle konus sonradan bana neden söylemedin olacak cunku emin ol. Tam olarak neyden cekiniyorsun bilmiyorum ama kp normal değil gerekirse geri dönsünler evlerine ama sana zarar vermesinden iyidir emin ol

Aynısını düşündüm sapıkca geldi agzına zorla sigara sokmaya calısması özellikle
Konu sahibesi sakın yalnız kalma Allah muhafaza
Birde mutlaka eşinle konus sonradan bana neden söylemedin olacak cunku emin ol. Tam olarak neyden cekiniyorsun bilmiyorum ama kp normal değil gerekirse geri dönsünler evlerine ama sana zarar vermesinden iyidir emin ol
Ölümcül hastaymış ömrü kalmamış olabilir dedi konu sahibi. Eşi çok kötü yapar ipleri koparırmış. Ölürse adam vicdan azabı kalır. Sabretmeli başbaşa kalmadan onunla.

Vallahi kuzum ilk başta almasan yakar canını sonra benim de kayınbaba sıkıntılı ama maddi yönden iplik alsam hesabını yapan bi insan sen adam akıllı al kocanı konuş olurunu yapmaya çalışsın.

Eşine anlatmamanı doğru bulmadım. Taciz gibi anlatma da yolu yordamıyla rahatsız olduğunu bildirmelisin. Sonradan ortaya çıkarsa eşin demez mi neden söylemedin önceden diye?

Adam kanser zaten sen sabret seninde sinavin sabir etmek demek ki...
Kocana anlatsan kocan babasina yapsa etse eylese adam da bir iki aya vadesi dolup olsa bu vicdan azabinin altindan ne sen ne de esin kalkabilir. Ondan ayri oda da takil. Onun icin dua et rabbim son anlarini Allaha yonelerek gecirmeyi nasip etsin

Back
X