- 22 Temmuz 2019
- 761
- 491
- 103
- Konu Sahibi Sultan Gezer
yok ben duyunca tavrimi koydum esime hesap sordum oda benden duydu. benim tavir koydugum zamanlar surat asdigim zamanlar o cok iyi biliyordur sebebini ama konuyu hic acmadi bize ve bana hergün noldu neden darginsin diyip duruyordu. kaynanama hepsini söyledim herseyi aglaya aglaya ama oda oturdu agladi benimleValla kusura bakmayın ama bana çok sakin geldi tavırlarınız. Ceyrek cumhuriyet altınları bir
şekilde telafi edilir de set bozdurulur mu? Nasıl bu kadar sakin kaldınız, ortalığı yıkıp acilen ya benim altınlarımı verin yada o bağ evini satın paramı ödeyin yoksa hırsızlıktan mahkemeye veriyorum sizi demeniz lazımdı, hala da deme şansınız var. Şimdi böyle susarsanız tepki kıymazsanız ülkenize dönünce de eşinizi bir güzel yolacak babası, eşiniz ailesine para gönderir sizde evi geçindirirsiniz artık. Bu kadar pasif olmayın tepkinizi koyun, ailenize de söyleyin rezil edin kp nizi.
Çocuklarının altınını sormadan bozdurmak nedir yani, hırsızlıktan hiçbir farkı yok benim gözümde. Yerine koyacağını düşünmesi de tamamen yalandan ibaret. Türkiyedeki insan bir çeyreği zor alıyor artık, kolay mı o kadar altını hemen yapması. Kp ne kesinlikle taviz verme ,surat asıp güvenini kırdığını ve yaptığının çok yanlış olduğunu, o setlerin altınların ailenizin taktıklarının manevi değeri olduğunu söyle, içinde tutma.