• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinbabam ben evlenmeden evime yerlesmis bile

beterin beteri ben miyi yani
bence bin beteri var kaynana gorumceyle yasamak zorunda olan yillarca hem onlarin hem kocanine ziyetini ceken..... var da var

ben sadece ortalik gerilmeden en makul
cozumu ariyorum.
yok olmadi ben den gunah gider o kadar da dedgil 50 yil oncesinde yasamiyoruz. bu terbiyesizlige sirf esimin anne babasi diye katlanacak kadar zihniyetsiz devi,im. bunu yapanlar ya caresiz ya karaktersizdir

Bu yerleşmeden eşinin haberi olmadığına emin misin? Sanki daha önce anlaşmışlar da eşin sana oynuyo gibi duruyor burdan.

bu yerlesmedenesimin debednikm dehaberi var ama tekrar hastaneye gidecekler ordan evlerine gidecekler diye dusunduk. biz ne bilelim bir oturup bir daha cikmayacaklar

Şok oldum ya..Hastalık tamam anladık da bu kadarı yüzsüzlük daha evine girmemişsin bile adamlar yerleşmiş utanmadan....Beraber oturanlar bile ilk günlerini yalnız yasasınlar diye akrabaya gider..Bunlar baya pişkin..Eşin madem rahatsız seni katmadan olaya onları yollicak evden yoksa çok yıpranırsınız böyle olmaz..Bence onlar gitmeden evine gitme düğününe gelmemişler kayınbaban hastaysa öbürleri gelseydi bahane..

bu yerlesmedenesimin debednikm dehaberi var ama tekrar hastaneye gidecekler ordan evlerine gidecekler diye dusunduk. biz ne bilelim bir oturup bir daha cikmayacaklar

Tekrar evlerine gidecekler diye düşündük diyorsun ya ? Acaba sadece sen mi düşündün acaba eşin o ara sana oynuyormuydu demek istemiştim.

bu yazilan,ardazn sonra anlafim ben hata mi....insanlik yapm hata . ben ilk basta hastANeden cikip evimegelmelerine izin vermeyecerktim. pasa pasa koyune gideceklerdi.evimin anahtari ben de o,azcakti.dugun balayi evime gidip kocamla yeni hayTim sorunsuz baslayacakti....

ama bir seyi daga farkettim simdi bizi suistimal eddn onlar ama sucun buyugu salak kocamda o anne babasini taniyor ben hiccc ama hicc tMiyorum.nisanlilik zamanim hem kisaydi hem cok uzaktakardi. o anne babadinj kendisi getirmeyecekti. şirinligi o yapti yani. ben de salakligimdazn insaznlaraz karsi duyarliligimdan hata yaptim.....

dogru soyluyorsunuz. dugjn gecemi rezil etti yetmedi sabahi ciddi bir kaz yaptim kolumda 17 dimis var parca parca oldu kolum.bu da yetmedi a aba asi evime yerlesmis koy evi gibi kullanmaya baslMis bile. bu rezillikler evledndigim salak sevgi,imin basindan cikti

guzel , kafami toparlADigima gore bu durumu o çozsun.babamin evinegelerek dogru yPmisim Fferin bana...

ben de durmus salak kocami savunuyorum burda

Ben bu konuda hadi ilk gece annede kalmayı falan geçtim de yaralandıktan sonra 10 gün gibi bir zaman niye orda kalınır anlamış değilim. Kusura bakmayın konu sahibi, yazdıklarınız enteresan ve bazı yerler çok havada kalmış. Ayrıca eşinizi o kadar savunuyordunuz, 2 kadeh dediniz sonra saydırıp çok içtiğini yazdınız. Pasif değil falan diyorsunuz ya malesef pasif...

Tekrar evlerine gidecekler diye düşündük diyorsun ya ? Acaba sadece sen mi düşündün acaba eşin o ara sana oynuyormuydu demek istemiştim.

oynamasina oynamiyorda ama onjn hatasi bu. anne babayi tsniyan o bu yuzsuzlugu yapacaklarini tahmin etmeliydi. zaten tavirlariyla belli etmislerdir.o gormezden gelmistir amannn ya daha cok var sıkılır giderler diye dusunup bana soylememistir. simdi dusundumde hadi ben yeni gelinim diye fazla kasmayayim ya olsun 2 gun ne olur tasli insanlar dedim ama o niye bu hataya dustu.

simdi kendi basi belada bak gitmedim iste inat ettim kaldim burda. simdide gotmem desem ne yapacak..... icmeseydi ceksin cezasini.dugun gecesi icilir mi ben niye icmedin bir keyif kendilerinde var saniyorlar

uzunza zamandir evliligi 4 gozle bekleyen sevgili kocama bu olanlar ders olmadiysa , bana ona ders olmamasi ders olur artik ne yapayim. illa yonetecegiz erkekleri kendileri buna zorluyorlar

Sizin anneniz, babaniz, bir buyugunuz yok mu yahu? Cekinebilecekleri kimse yok mu? Gorulmus sey mi bu Allah askina? Boyle sacma bir seyi ilk defa duyuyorum. Benim basima boyle bir sey gelseydi ailem nikahtan sonra mahkemeye gotururdu, eminim. Onlar goturmese ben giderdim. Sasirdim kaldim.

geçici bir çare buldu bir kaç günlüğüne ablasina götürecek.getir dedi ablası. ablası babasını arayip illa gelin diyecek yada artık ne işiniz var yeni evli lerle mi der bilmiyorum

benim bildiğim annesi zor kalır 3 gun. tutturur oğlumun yanına gideceğim diye.sanki oğluyla yaşıyor yıllardır.oğlu zaten yanlarında değildi yıllardır.

Bir kaç gün sonra sizin evinize geri mi gelecekler, anlamadım.

Ozmn acıkca tl de sorun birlktemi oturmak niyetiniz die.. yeni evlileri böyle çaresçliğe düsürmk çok saçma. Ablası desin cnm. Hadı bunlar hadsiz hiçmi kimsesi yok kral çıplk diyecek..

Ben bu konuda hadi ilk gece annede kalmayı falan geçtim de yaralandıktan sonra 10 gün gibi bir zaman niye orda kalınır anlamış değilim. Kusura bakmayın konu sahibi, yazdıklarınız enteresan ve bazı yerler çok havada kalmış. Ayrıca eşinizi o kadar savunuyordunuz, 2 kadeh dediniz sonra saydırıp çok içtiğini yazdınız. Pasif değil falan diyorsunuz ya malesef pasif...
s
sen de anlama o zaman tek tedk mi anlatalim.herseyi mi anlatalim yani.burda yalanniye soyldnsin ki kimse kimseyi tanimiyor.gecistirdkm baxi yerleri uzatmamak icin

saygisizca alkolik damat yazan birine cevaben 2 kadeh yazdim ne diyeyim yani.her erkek kacirabilir ickiyi zaten hatasi affedilir degil cezasida bence buydu gidesim gelmedi hala da kizginim.zaten yaram badit degil cok fazla bu halde 8-10 saatlik yo,a cikamazdi babam gondermezdi biraz kalsin dedi ...esimde isleri var benim basimda mi bekleyecek burda.

daha an,atYkm mi ! o, adi ev adresi ted, tc vereyim sen arastir

Ozmn acıkca tl de sorun birlktemi oturmak niyetiniz die.. yeni evlileri böyle çaresçliğe düsürmk çok saçma. Ablası desin cnm. Hadı bunlar hadsiz hiçmi kimsesi yok kral çıplk diyecek..

onlarin istedigi tam bu ohhh sorumluluktazn kurtuluyorlar.....cehalet gibi dusman mi var ya!

s
sen de anlama o zaman tek tedk mi anlatalim.herseyi mi anlatalim yani.burda yalanniye soyldnsin ki kimse kimseyi tanimiyor.gecistirdkm baxi yerleri uzatmamak icin

saygisizca alkolik damat yazan birine cevaben 2 kadeh yazdim ne diyeyim yani.her erkek kacirabilir ickiyi zaten hatasi affedilir degil cezasida bence buydu gidesim gelmedi hala da kizginim.zaten yaram badit degil cok fazla bu halde 8-10 saatlik yo,a cikamazdi babam gondermezdi biraz kalsin dedi ...esimde isleri var benim basimda mi bekleyecek burda.

daha an,atYkm mi ! o, adi ev adresi ted, tc vereyim sen arastir

Annenizin babanizin yaninda oldugunuza daha cok sevinin bence dunyanin en muhim isi olsun isterse neden 10 gunluk karisinin yaninda duramasin kolunuz bu haldeyken, ki zaten balayi dugun izni yok muydu bu adamin?.Acik acik sorun niyetini daha once baska bir uyenin dedigi gibi geldiginde, 1 hafta ablaya postalamakla cozulecek gibi degil durum.

daha fazla yazmatacagim kizlar yoksa ilk gundedn kocama dusmsn olacagim.sabah 7 de burda olacak.ofkeyle karsilayip isleri iyice cikmaza sokmayayim en iyisi.

galiba en iyisi biraz sakinlesmek.hic olmadi baska evimiz var alir esyami giderim.ya da direk soylesin o soylemezse ben soylerim.su ise bak resmen sacmalik

Esin pasif bir insan sanırım ,aksi halde ailesi senin evine bukadar yerlesemezdi.Ailesinin amacı seninle oturmak.gene gelirler gene kalırlar ne kötü durum.

• Beğen
Reactions: anu
yani tam olarak detaylari bilemeyiz ama su durumda ben olsam o eve oturmazdim
sizden once yerlesip misafir bile agirlanmis ev bence sizin degildir

Back
X