Tutumunuz ve tutumunuzla ilgili söylemleriniz o kadar saçma ki, insanlarda fake olduğu izlenimini oluşturuyor.
Yoksa bırakın ilk geceden annede kalmayı, ilk gece annenin odaya girmeye çalıştığı konular okudum ben. Gelinlikle veya alkollü bir şekilde gece uzun yol gitmek istememeniz hayatın doğal akışıyla çelişmiyor.
Yalnız elinizin kazasından bahsetmek istememeniz, balayını ertelemek yerine direkt iptal etmeniz, eşinizin bariz şekilde pasif olması ve bunu ısrarla reddetmeniz, hikayeyi garipleştiriyor maalesef.
İsterseniz 100 kere aksini yazın, eşiniz pasif. Ve evet insanlar ailelerine böyle bir terbiyesizlik yapamazsınız, burası benim evim derler. Çünkü normal bir durum değil yaşanan şey. Boşuna eşim benden daha rahatsız yazmayın.
En acıklı kısmı da size gelip yok koltuğun üstünde yemek yiyorlar vs diye anlatıp, ailesine hiçbir şey diyemiyor olması. Diyor olsa, ki mıy mıy bir şekilde söylenmekten bahsetmiyorum, o aile koltuğa her oturduğunda 3 kere düşünür.
İnanılmaz rezalet bir durum yaşıyorsunuz ve hiçbir şekilde tepki vermeyen bir eşiniz var. Ablasına yollamadan ailesini evden bile çıkaramıyor. Bunu bir anlayın önce.