• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinbabam ben evlenmeden evime yerlesmis bile

oynamasina oynamiyorda ama onjn hatasi bu. anne babayi tsniyan o bu yuzsuzlugu yapacaklarini tahmin etmeliydi. zaten tavirlariyla belli etmislerdir.o gormezden gelmistir amannn ya daha cok var sıkılır giderler diye dusunup bana soylememistir. simdi dusundumde hadi ben yeni gelinim diye fazla kasmayayim ya olsun 2 gun ne olur tasli insanlar dedim ama o niye bu hataya dustu.

simdi kendi basi belada bak gitmedim iste inat ettim kaldim burda. simdide gotmem desem ne yapacak..... icmeseydi ceksin cezasini.dugun gecesi icilir mi ben niye icmedin bir keyif kendilerinde var saniyorlar

senin evlilik baslamadan bitmis bence iptal edilmeli tabiki sana kalmis biz fikir veriyoruz yanlis anlamada senin kv kp bugün böyle yapiyolarsa yarin neler yapmaz ayrica seni istemediklrini dügüne gelmeyerek ve evini mahvederek belli etmisler..

Tutumunuz ve tutumunuzla ilgili söylemleriniz o kadar saçma ki, insanlarda fake olduğu izlenimini oluşturuyor.

Yoksa bırakın ilk geceden annede kalmayı, ilk gece annenin odaya girmeye çalıştığı konular okudum ben. Gelinlikle veya alkollü bir şekilde gece uzun yol gitmek istememeniz hayatın doğal akışıyla çelişmiyor.

Yalnız elinizin kazasından bahsetmek istememeniz, balayını ertelemek yerine direkt iptal etmeniz, eşinizin bariz şekilde pasif olması ve bunu ısrarla reddetmeniz, hikayeyi garipleştiriyor maalesef.

İsterseniz 100 kere aksini yazın, eşiniz pasif. Ve evet insanlar ailelerine böyle bir terbiyesizlik yapamazsınız, burası benim evim derler. Çünkü normal bir durum değil yaşanan şey. Boşuna eşim benden daha rahatsız yazmayın.

En acıklı kısmı da size gelip yok koltuğun üstünde yemek yiyorlar vs diye anlatıp, ailesine hiçbir şey diyemiyor olması. Diyor olsa, ki mıy mıy bir şekilde söylenmekten bahsetmiyorum, o aile koltuğa her oturduğunda 3 kere düşünür.

İnanılmaz rezalet bir durum yaşıyorsunuz ve hiçbir şekilde tepki vermeyen bir eşiniz var. Ablasına yollamadan ailesini evden bile çıkaramıyor. Bunu bir anlayın önce.

cogüzel yorum yapmissin düsündüklerimi dile getirmissin agzina saglik

bu yazilan,ardazn sonra anlafim ben hata mi....insanlik yapm hata . ben ilk basta hastANeden cikip evimegelmelerine izin vermeyecerktim. pasa pasa koyune gideceklerdi.evimin anahtari ben de o,azcakti.dugun balayi evime gidip kocamla yeni hayTim sorunsuz baslayacakti....

ama bir seyi daga farkettim simdi bizi suistimal eddn onlar ama sucun buyugu salak kocamda o anne babasini taniyor ben hiccc ama hicc tMiyorum.nisanlilik zamanim hem kisaydi hem cok uzaktakardi. o anne babadinj kendisi getirmeyecekti. şirinligi o yapti yani. ben de salakligimdazn insaznlaraz karsi duyarliligimdan hata yaptim.....

dogru soyluyorsunuz. dugjn gecemi rezil etti yetmedi sabahi ciddi bir kaz yaptim kolumda 17 dimis var parca parca oldu kolum.bu da yetmedi a aba asi evime yerlesmis koy evi gibi kullanmaya baslMis bile. bu rezillikler evledndigim salak sevgi,imin basindan cikti

guzel , kafami toparlADigima gore bu durumu o çozsun.babamin evinegelerek dogru yPmisim Fferin bana...

ben de durmus salak kocami savunuyorum burda

Çok doğru diyorsun. Eşinin durumu düzeltmesi lazım. Sen onları tanımıyorsun ama eşin annesinin-babasının huyunu bal gibi de biliyor. Merhametten boşuna maraz doğar dememişler. Siz nezaket gösterip izin vermişsiniz ama onlar resmen fırsat bu fırsat deyip sizi hiç düşünmemişler. Sizin yerinizde olsam, ailesi evimden çıkmadan hatta getirdikleri eşyalar vs o evden gitmeden ve o ev temizlenip ilk günkü gelin evi olmadan asla gitmezdim.

ALLAH'ım okurken şiştim.RABBİM böylesine patavatsız, yaşını başını almış ama daha nerde nasıl davranacağını bilmeyen insanları hayatımızdan uzak etsin...

kızlar bu ne hal. sankı sorunu olan ben degılım sızsınız. felaket senaryoları yazmışsınız.yok gerı boşan dıyenler yok bu evlılık bıtmıs dıyenler.......

ben bu arada cozume gıttım bıle.esım gelmeden konuşmuş bıle bugünde ablası oğluyla gıtmıs arabayla almış evlerıne bırakmışlar.e yaptılar

esım gelınce ne oldu nıye böyle yaptılar bu nerden cıktı dedım tabıı kı. sesımız çıkmasa kalacaklardı dedı.ne yalan soyledı ne de kendını savundu . benım hatam dedı...
sonuçta onlarıda kırmadı benı de
doğru adamla evlendıgıme mutluyum

bu arada sabah oldu uyuyamadım.2 saate yola çıkacağız.cokkkk heyecanlıyım

s
sen de anlama o zaman tek tedk mi anlatalim.herseyi mi anlatalim yani.burda yalanniye soyldnsin ki kimse kimseyi tanimiyor.gecistirdkm baxi yerleri uzatmamak icin

saygisizca alkolik damat yazan birine cevaben 2 kadeh yazdim ne diyeyim yani.her erkek kacirabilir ickiyi zaten hatasi affedilir degil cezasida bence buydu gidesim gelmedi hala da kizginim.zaten yaram badit degil cok fazla bu halde 8-10 saatlik yo,a cikamazdi babam gondermezdi biraz kalsin dedi ...esimde isleri var benim basimda mi bekleyecek burda.

daha an,atYkm mi ! o, adi ev adresi ted, tc vereyim sen arastir

Yine duramadim da banada 2-3 saatlik yol vardi demistin dügünden sonra. Durmadan kendin ile celisiyorsun.

Neyse, tesadüfen hikaye mutlu bir son buldu... Yazmaya gerek yok artik :KK14:

Back
X