- 28 Haziran 2011
- 63.701
- 159.905
- 898
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Ayy inanmıyorum yaaaaa çok üzüldümEntube edilmiş koronaya yakalanmış. Durumu kotuymus inşallah atlatır. Bizim evde beklemekten başka çaremiz yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inanmıyorum yaaaaa çok üzüldümEntube edilmiş koronaya yakalanmış. Durumu kotuymus inşallah atlatır. Bizim evde beklemekten başka çaremiz yok![]()
Çıkıyordu canım hastaneye de gidip geliyorlardıAyy inanmıyorum yaaaaa çok üzüldümdışarı çıkabiliyor muydu nasıl yakalanmış, kimden kapti acaba
![]()
Öyle pis birşey ki canım anlamak imkansiz,zaten cok fazla çoğaldıÇıkıyordu canım hastaneye de gidip geliyorlardıokadar dikkat ediyorlardı halbuki
Saol kuzum Allah razi olsunÖyle pis birşey ki canım anlamak imkansiz,zaten cok fazla çoğaldıüst üste gelmesi cok üzücü, ınş Rabbim şifasını verir canım. Sen ne güzel yürekli bir insansin
![]()
İnşallah canım Allah razı olsunAh karpuzum ya sen de sınanma zamanındasın benim gibi, sabret kuzucum. Allah şifa versin, iyi insanlardan sevdiklerimizden sınanıyoruz. Senin için dua edicem inşallah atlatırsın bu dönemi![]()
Amin canım inşallahRabbim acil şifalar versin...
Saol kuzum dualarınızı eksik etmeyinAllah şifa versin çok geçmiş olsun![]()
Kuzum eve gelmicek kaynanamlarda karantinaya giricekler.benle oğlum evdeyiz gidemedik malesef.insallah iyilesirde bizde sonra geçmiş olsuna giderizAllah şifa versin, acılarını zorluklarını dindirsin inşAllah.
( Canım kendine ve çocuğuna dikkat et. Eşin farkında olmadan size taşımasın. Önlemlerinizi sıkı tutun)
Başınız sağ olsun karpuz, çok üzgünüm sabırlar diliyorumKayınbabam vefat etti
Allah rahmet eylesinKayınbabam vefat etti
Başınız sağolsunKayınbabam vefat etti