Kayınbabam ve babam arasında ki iş sorunu

Lucy09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2021
143
129
53
30
Kayınbabam ve babam beraber firma kurdular o sırada beni oğluyla tanıştırmak istiyorlardı.En sonunda görücü usulü tanıştık,ikimizinde kararı olumluydu.İsteme oldu,ardından hemen sözümüz oldu.Kayınbabam babamı 2 ay boyunca oyaladı iş yerini çalıştırmak için,babam sürekli iş yerine gidip emek verdi,yoruldu.En son kayınbabam işten caydı.Babama benim kendi işyerimde maaşlı çalış teklifinde bulundu,haliyle babam da kabul etmedi biz baştan böyle konuşmamıştık dedi.Adam da hiç ısrar edip firmayı kapatmayalım demedi hatta maaşını mı beğenmedin demiş babama.Şimdi ben bu babama yapılan yanlış yüzünden nişanı atmayı düşünüyorum.Çünkü babama yapılan yanlışın banada yapılacağını düşünüyorum.Sizce nişanı atmakla haklı mıyım?

Nişanlınız bu konuya nasıl bir tepki verdi?

Çok ayıp ya, bence de nişanı atın
Şöyle de bir şey var babama yanlış yapıp ertesi gün bana canım kızım falan diye mesaj atıyorlar(ben buradan şunu anladım;nişanı atmayayım diye yapılan bir şey öyle düşünüyorum).Nişanı atmak bana göre de mantıklı çünkü her seferinde bunu hatırlayacağım.

Şöyle de bir şey var babama yanlış yapıp ertesi gün bana canım kızım falan diye mesaj atıyorlar(ben buradan şunu anladım;nişanı atmayayım diye yapılan bir şey öyle düşünüyorum).Nişanı atmak bana göre de mantıklı çünkü her seferinde bunu hatırlayacağım.
Gerçek yüzlerini evlenmeden önce görmüş oldunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun

Banada yanlis yaparlar mi diye düsünmen bile hata. Babama yapilan banada yapilmis gibi olur benim icin. Rabbim herseyin hayirlisini versin ne güzel daha yolun basinda gercek yüzlerini görmüssün canim
Amin,her şeyin hayırlısı.

Zaten sizinki 'sirket evliligi' gibi bir şey olacakmış. Ee, öküz öldü, ortaklık bozuldu. Sizin Nisan da atılabilir. Zaten belli ki içiniz isinmamis, hemen sogumussunuz. Belli ki sevdiğiniz için degil babanızı mutlu etmek için evlenme kararı almışsınız. Bu koşullarda babanız da mutlu olmayacağına göre ayrılın gitsin.
Mune Mune tam bdv konusu,taşır misin?

Zaten sizinki 'sirket evliligi' gibi bir şey olacakmış. Ee, öküz öldü, ortaklık bozuldu. Sizin Nisan da atılabilir. Zaten belli ki içiniz isinmamis, hemen sogumussunuz. Belli ki sevdiğiniz için degil babanızı mutlu etmek için evlenme kararı almışsınız. Bu koşullarda babanız da mutlu olmayacağına göre ayrılın gitsin.
Mune Mune tam bdv konusu,taşır misin?
Çocuğa ilk başta içim ısınmıştı.Ama bu olaydan sonra babamı morali bozuk gördüm.O öyleyken de bu nişanlılık durumuda devam edemezdi.Ben her seferinde bu yanlışı hatırlayacağım.

Back
X