- 19 Haziran 2013
- 1.351
- 1.418
- 333
- Konu Sahibi flowerworld
Gökçe ismi çok güzelGökçe koyduk, niye özel yazayım devlet sırrı mi@ffestinalente
Götçe derler daha eski daha iyi isimler koyun diyor (örnek kendi adı)![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gökçe ismi çok güzelGökçe koyduk, niye özel yazayım devlet sırrı mi@ffestinalente
Yok bu başkaKıral Sacit vardı benim bildiğim ama…
Bence de tek isim iyi yaa. Bir de evrensel bir isim koyun telaffuz olarak. Yurtdışına falan giderse rahat etsin. Agır dini isim de koymayın bence.Ben 30 haftalık hamileyim bebegime de hep cift isim koymak istemisimdir.Bugün aradı ben karısmıyorum ama bence cift koymayın resmi islerde sıkıntı falan diyor.Esimin kuzenine de eskiden bunu yapmıs cift isim koycakken arayıp sakın koymayın diyip vazgecirtmiş.Bide isimleri de okunusunu zor buldu arapcasına göre koyulmalı karısır diyor.Yani mesela ahmed arapcası diyelim ama biz ahmet koyuyoruz.Yani karısmıyorum diyo ama baya karısıyor.Sizce nasıl davranmalıyım?
Nüfus müdürlügüne beraber gitmeyeceksiniz.Alın kimliği eline verin ismi bu oldu hayırlı olsun babacım ezanını okuyabilirsiniz deyin oldu bittiBen 30 haftalık hamileyim bebegime de hep cift isim koymak istemisimdir.Bugün aradı ben karısmıyorum ama bence cift koymayın resmi islerde sıkıntı falan diyor.Esimin kuzenine de eskiden bunu yapmıs cift isim koycakken arayıp sakın koymayın diyip vazgecirtmiş.Bide isimleri de okunusunu zor buldu arapcasına göre koyulmalı karısır diyor.Yani mesela ahmed arapcası diyelim ama biz ahmet koyuyoruz.Yani karısmıyorum diyo ama baya karısıyor.Sizce nasıl davranmalıyım?
Adamcagiz fikir sunmus sadece muhabbet ederken konusulabilir bunlar cok normal. Haklisin ama sanirim biz yine bildigimizi yapicaz diyinBen 30 haftalık hamileyim bebegime de hep cift isim koymak istemisimdir.Bugün aradı ben karısmıyorum ama bence cift koymayın resmi islerde sıkıntı falan diyor.Esimin kuzenine de eskiden bunu yapmıs cift isim koycakken arayıp sakın koymayın diyip vazgecirtmiş.Bide isimleri de okunusunu zor buldu arapcasına göre koyulmalı karısır diyor.Yani mesela ahmed arapcası diyelim ama biz ahmet koyuyoruz.Yani karısmıyorum diyo ama baya karısıyor.Sizce nasıl davranmalıyım?
Benim de sevdiğim isimlerden biri gayet de güzel sağlıkla büyüsünGökçe koyduk, niye özel yazayım devlet sırrı mi@ffestinalente
Kızımın adı da Gökçe ben çok beğenerek koydum. Benim kayınvalidemde başta beğenmedi, bi akrabaları yenidoğan kızlarına bu ismi verince sevmeye başlamışGökçe koyduk, niye özel yazayım devlet sırrı mi@ffestinalente
Haklısın mesele isimler değil gerçekten deKızımın adı da Gökçe ben çok beğenerek koydum. Benim kayınvalidemde başta beğenmedi, bi akrabaları yenidoğan kızlarına bu ismi verince sevmeye başlamışOlay isim değil galiba, ismi benim seçmiş olmam
Çocuk sizin kim ne diyebilecekBen 30 haftalık hamileyim bebegime de hep cift isim koymak istemisimdir.Bugün aradı ben karısmıyorum ama bence cift koymayın resmi islerde sıkıntı falan diyor.Esimin kuzenine de eskiden bunu yapmıs cift isim koycakken arayıp sakın koymayın diyip vazgecirtmiş.Bide isimleri de okunusunu zor buldu arapcasına göre koyulmalı karısır diyor.Yani mesela ahmed arapcası diyelim ama biz ahmet koyuyoruz.Yani karısmıyorum diyo ama baya karısıyor.Sizce nasıl davranmalıyım?
Tamam de geç neden büyütüp kendini üzüyosunBen 30 haftalık hamileyim bebegime de hep cift isim koymak istemisimdir.Bugün aradı ben karısmıyorum ama bence cift koymayın resmi islerde sıkıntı falan diyor.Esimin kuzenine de eskiden bunu yapmıs cift isim koycakken arayıp sakın koymayın diyip vazgecirtmiş.Bide isimleri de okunusunu zor buldu arapcasına göre koyulmalı karısır diyor.Yani mesela ahmed arapcası diyelim ama biz ahmet koyuyoruz.Yani karısmıyorum diyo ama baya karısıyor.Sizce nasıl davranmalıyım?
Kaynana ismini paylaştın mı?Haklısın mesele isimler değil gerçekten de![]()
Of bi salmıyorlar insanıBen 30 haftalık hamileyim bebegime de hep cift isim koymak istemisimdir.Bugün aradı ben karısmıyorum ama bence cift koymayın resmi islerde sıkıntı falan diyor.Esimin kuzenine de eskiden bunu yapmıs cift isim koycakken arayıp sakın koymayın diyip vazgecirtmiş.Bide isimleri de okunusunu zor buldu arapcasına göre koyulmalı karısır diyor.Yani mesela ahmed arapcası diyelim ama biz ahmet koyuyoruz.Yani karısmıyorum diyo ama baya karısıyor.Sizce nasıl davranmalıyım?
Ancak ve ancak g.t kafalilar bu sekilde dusunur deseydiniz keskeGökçe koyduk, niye özel yazayım devlet sırrı mi@ffestinalente
Sırf bu yuzden dogurmican dimi?Simdi deil ama 5 yil sonrasinda son besik birtane daha dogurcam onuda simdiden herkeze diyorum ben kendim koyacagim kimse karismicak artik. Benim kizimi babanesi koydu ismini oglumu babasi koydu sonuncusu bana ait dedim.
Tabi 5 yil sonrasinda Kim ole Kim kala ama benim dusuncem bu ve boylede olur.
(Not cok bencilim ondandir)
Ayy yok buyuzden deil ben kendim istiyorum 5 yil sonrasinda son besik birtane daha ondan dogurcam,yoksa milletin indadina doguracak deilim.Sırf bu yuzden dogurmican dimi?