- 27 Ekim 2023
- 7.279
- 19.785
- 168
- Konu Sahibi flowerworld
Gökçe koyduk, niye özel yazayım devlet sırrı miİsim ne özelden yazsana nolur![]()

Götçe derler daha eski daha iyi isimler koyun diyor (örnek kendi adı)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gökçe koyduk, niye özel yazayım devlet sırrı miİsim ne özelden yazsana nolur![]()
Bilmem herkes devlet sırrı muamelesi yaptığı için saygı duyuyorum ben de. Benimkileri bilirler hep skdkd. Gökçe’nin nesi varmış. En sevdiğim isimlerden. Gitsin kendi ismine baksın.
Bu yaşandı benim kızın adı da gökçe ama fikri ilk sundugumda babası demişti jdjfjfGökçe koyduk, niye özel yazayım devlet sırrı mi![]()
ffestinalente
Götçe derler daha eski daha iyi isimler koyun diyor (örnek kendi adı)![]()
Laf söyledi bal kabağı. Götçe diyecek iqsu düşükler her isme bir kulp takar zaten.Götçe derler
Babası derken benim kocam dedi evet onun da iqsu ara sıra zora düşüyor shdhshdh kvler öneri bile sunmadi benim nemrutlugumu bildiğinden, kocama soylemislerdir belki bişeyler onu bilemiycimLaf söyledi bal kabağı. Götçe diyecek iqsu düşükler her isme bir kulp takar zaten.
Kusura bakma karşim ama öyle.itsmylife_
Ben anlamıyorum cidden niye sürekli bi fikir beyan etme çabası. Sus otur yerinde karışma başkasının çocuğunun koydugu isme de ya. Bunlar böyle her şeye karışmayınca kendilerini bi huzursuz falan mı hissediyorlar acabaHele oğlumda "eşimin halasi" Yavuz kimin adı dedi, kimsenin ille de birinin adı olacaksa Yavuz Sultan Selim var dedik, diyor ki "Mevlüt Sultan" koyun, Mevlüt dedenin adı da Sultan nedir acaba, gözüm seğirdi sinirden, eşimde "sen kendi torunlarına kendi adını koydurdun da sıra bize mi geldi" dediadama kalpli bakışlar fırlattım resmen
![]()
Margaret Hale
Halası eşimin halası, evlendigimizden beri toplasan beş kere anca gördüğüm halasıBen anlamıyorum cidden niye sürekli bi fikir beyan etme çabası. Sus otur yerinde karışma başkasının çocuğunun koydugu isme de ya. Bunlar böyle her şeye karışmayınca kendilerini bi huzursuz falan mı hissediyorlar acaba
Mevlüt Sultan diye bir oğlum olduğunu düşünemedim. Fikre bak ya skandal.Hele oğlumda "eşimin halasi" Yavuz kimin adı dedi, kimsenin ille de birinin adı olacaksa Yavuz Sultan Selim var dedik, diyor ki "Mevlüt Sultan" koyun, Mevlüt dedenin adı da Sultan nedir acaba, gözüm seğirdi sinirden, eşimde "sen kendi torunlarına kendi adını koydurdun da sıra bize mi geldi" dediadama kalpli bakışlar fırlattım resmen
![]()
Margaret Hale
Nemrutçuluk kazanacak!!!1!!1Babası derken benim kocam dedi evet onun da iqsu ara sıra zora düşüyor shdhshdh kvler öneri bile sunmadi benim nemrutlugumu bildiğinden, kocama soylemislerdir belki bişeyler onu bilemiycim![]()
Ben de duyunca aynen şu bakışı attımMevlüt Sultan diye bir oğlum olduğunu düşünemedim. Fikre bak ya skandal.![]()
Mevlüt’ü bile anlarım. Yanına Sultan eklemek nedir? At şeyine kelebek kondurmuş gibi…Ben de duyunca aynen şu bakışı attıminan böyle kalakaldım, normalde hazır cevabimdir, bı kal geldi bana, isim ayrı sinirimi bozdu tavsiyeyi veren ayrı sinirimi bozdu, yakın olsak diyeceğim fikir sundu ama diyorum ya toplasan beş kere anca gördüm evlendigimden beri
![]()
Mevlüt Sultan diye bir oğlum olduğunu düşünemedim. Fikre bak ya skandal.![]()
Kıral Sacit vardı benim bildiğim ama…Bir arkadaş oğlum olursa "Kral Sait koymak istiyorum" dedi. arkadaşlığımi bitirdim![]()