- 28 Mayıs 2025
- 55
- 91
- 3
- Konu Sahibi flowerworld
-
Tabi inattan degildir ya espri yaptim :) Son beşik ne demek ya ilk defa duyuyorum hangi yörenin lafi?Ayy yok buyuzden deil ben kendim istiyorum 5 yil sonrasinda son besik birtane daha ondan dogurcam,yoksa milletin indadina doguracak deilim.
Diyar diyar Anadolu.Tabi inattan degildir ya espri yaptim :) Son beşik ne demek ya ilk defa duyuyorum hangi yörenin lafi?
Hayır biz bunu koyacağız diyebilirsiniz. Eşimin abisi de oğlumun ismini iki isim koyun diye defalarca söyledi hayır biz tek koyacağız dedik. Elli kez söylese de aynı şeyi tekrarladık çocuğu doğuran benim kimse de karışamaz hayır cevabını verinBen 30 haftalık hamileyim bebegime de hep cift isim koymak istemisimdir.Bugün aradı ben karısmıyorum ama bence cift koymayın resmi islerde sıkıntı falan diyor.Esimin kuzenine de eskiden bunu yapmıs cift isim koycakken arayıp sakın koymayın diyip vazgecirtmiş.Bide isimleri de okunusunu zor buldu arapcasına göre koyulmalı karısır diyor.Yani mesela ahmed arapcası diyelim ama biz ahmet koyuyoruz.Yani karısmıyorum diyo ama baya karısıyor.Sizce nasıl davranmalıyım?
Gümüşhanenin lafıdırTabi inattan degildir ya espri yaptim :) Son beşik ne demek ya ilk defa duyuyorum hangi yörenin lafi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?