kayinbabam vefat etti :(

kizlar on gun once kayinbabami kaybettik cok uzulduk henuz gencti kocam annesi yanliz kalmasin diye bana hergun anneme git diye baski yapiyor gitmesem kusuyor onceleri haftada bir gidiyordum duzenimiz oturmustu evde iki bekar kaynim var gorumcem var hic gelmiyor uc gun taziyeye geldi sonra gelmedi kirki cikana kadar gideyim diyorum ama esim nasil alissa oyle devam eder ve bu taziyede bile dipten temizlik yaptiriyor gitmeyince de kocam kusuyor ne yapacagimi sasirdim kizlar
Öncelikle başınız sağolsun.Elbette sürekli kvnizin evine gidecek değilsiniz ancak kadının kocası eşinizin babası ölmüş böyle zamanlarda birbirimize destek olmayacaksak aile olmanın anlamı nerde kaldı.Ayrıca kendi kızı gitsin diyenlere de her koyun kendi bacağından asılır diyorum herkes kendinden sorumlu.İçinizden gelmiyorsa tabi ki gitmeyin bir anlamı yok zorla gitmenizin ama ölüm hastalık hepimiz için var bunu unutmayın.

Başınız sağolsun. Benim yengem de hergün evi temizliyordu böyle dağıtıyordu kafasını.
Merak etmeyin hergün gitmekle düzeniniz bozulmaz. Kadın eşini kaybetmiş elbette yalnız bırakmayın kızı gelmiş gelmemiş o onun sorunu.
Bazı yorumlar ne kadar merhametsiz pes.

on gün önce öldü diyorsunuz .sonra önceleri haftada bir gidiyordum diyorsunuz.:SSSSSS
on gün önce öldüyse tabi gideceksin

Öncelikle başınız sağ olsun. Böyle zamanlarda düzenim bozulur mu, kendi kızı gitmiyor, ben niye gideyim gibi hesaplar yapmak hiç hoş değil. Kadın eşini kaybetmiş, böyle zamanlarda yalnız bırakmayıp destek olmak gerekir.

ilk on gün özellikle hiç yalnız bırakılmamalı diye düşünüyorum. kırkı çıkana kadar da gün aşırı yarım saatliğine uğramak makuldür. illa ki konu-komşu, evlatları, arkadaşları da geliyor. eski hayatına adapte olabilmesi için bu şekilde olması gerektiğini söyleyin. kayın valideniz biraz gezenti bir kadınsa evine gitmeyin, alışverişe, yürüyüşe falan çıkın birlikte..

Başınız sağolsun bence eşinizin hatrı için ve destek olmak için bir müddet daha gitmeye devam edin sonra yavaş yavaş gitmeyi azaltırsınız, iki günde bir gitseniz de olur bence,2 kaynın anneleriyle kalıyormuş zaten. Kayınbaban kaç yaşındaydı? Hasta mıydı

10 gün olmuş daha hemen bunun tasasına mı düştünüz? neden düzeniniz bozulsun şimdi misafirleri gelen gidenleri olur görümceniz kayınvalideiniz zaten acılı hem evde de oturan bir insansanız gündüz uğrayıverseniz ne olacak eşiniz zaten işte değil mi nasıl düzen bozuluyor şimdi bu zamanlarda destek lazım sonra yavaş yavaş eski düzene geçersiniz. Hem bu kadar eş ailelerine sık gitmekten neden korkuluyor anlamadım

Başınız sağolsun bence eşinizin hatrı için ve destek olmak için bir müddet daha gitmeye devam edin sonra yavaş yavaş gitmeyi azaltırsınız, iki günde bir gitseniz de olur bence,2 kaynın anneleriyle kalıyormuş zaten. Kayınbaban kaç yaşındaydı? Hasta mıydı
57 yasindaydi seker komasina girmis :(

kizlar on gun once kayinbabami kaybettik cok uzulduk henuz gencti kocam annesi yanliz kalmasin diye bana hergun anneme git diye baski yapiyor gitmesem kusuyor onceleri haftada bir gidiyordum duzenimiz oturmustu evde iki bekar kaynim var gorumcem var hic gelmiyor uc gun taziyeye geldi sonra gelmedi kirki cikana kadar gideyim diyorum ama esim nasil alissa oyle devam eder ve bu taziyede bile dipten temizlik yaptiriyor gitmeyince de kocam kusuyor ne yapacagimi sasirdim kizlar

Daha on gün olmuş, neleri hesaplıyorsunuz
Gidin tabi, insana bu zamanda insan lazım
Kv olmasını bırakın bir yana, insan olarak destek verin
Düzen böyle bozulacaksa bozulsun
Şimdi hepsinin acısı var, zamanla oturur bazı şeyler

Back
X