- Konu Sahibi Sosyal anne
Herkesin sorunu kayınvalidesi olurken benimde tam tersi.. Yazmak için çok düşündüm ama fikirlerinize ihtiyacım olduguna eminim. 4 yıllık evliyim 2 çocugum var bu zamana gelene kadar birrrrçook problem yasadık kendisiyle benden kaynaklanmayan çogu benim annemle, neyse kısa keselim hemen hemen 1 yıldır hiçbir problemimiz olmadı taki 3 gün önce kaynımlarda beli incinmiş aksam bizde ordaydık, benim babam yıllar önce vefat ettiği için kendisine üzüldüm ve halis zeytinyagıyla masaj yaptım allah razı olsun saol falan dedi neyse öylesine partileri konusuyodukki benim gecen yıl oy verdiğim partiyi sevmiyor kendisi ve bana demezmi gene o partiye oy verirsen ELERİN KIRILSIN die :1shok: ben ciddiye almadım sadece güldüm ardından BAK BENİM BEDDUAM TUTAR demezmi:1shok: aynen böyle oldum şimdi söyleyin benim kayınbabama nasıl tepki vermem lazım umursamasammı, aynı partiye oy versem bedduası tutarmı, kafam çok karısık eşimde cidiye alma saka yapıyo dedi ama böyle saka olurmu. benneyaptımki ne yapsam nasıl davransam bilmiyorum akıllı hatunlar ne önerirsiniz.kafamçokkarıştı