kayınbabam

ne bilim kendi babamdan hiç beddua almamıştım derler ya annenin bedduasının önüne süt gecer babalarınki tutar die kortum bian.

iiyide kayinpederiniz o öz babaniz degil ki

sizde emegi varmi yok mu bilemem ama onun istedigi partiye oy vermiyorsunuz diyede beddua tutmaz bu kadar germeyin kendinizi a.s.

ben babamın dediği partiye bile oyumu vermiyorum onun dediğine mi vericem
düşünce özgürlüğü denen bişi var :delphin:
allah bilir kime beddua tutar kime tutmaz

sadece gülün ve geçin...
yani kayınbabanız dedi diye,elleriniz mi kırılacak...
lütfen yapmayın arkadaşım...
bu zihniyeti değiştirin artık...
kötü niyetli insanların ettiği kötü laf yerini mi bulacak yani...
siz siz olun,böyle ince konularda verdiğiniz oyu ya da herhangi özel bir durumu
başkalarıyla paylaşmayın,sizde kalsın...
sevgiler...

büyüklerim söyler şu partiye ver bu partiye ver diye. onları kırmamak için daha doğrusu iş uzamasın diye tamam derim sonra kafama hangisi yatıyosa o partiye oy veririm. sende öyle yapsaydın. tamam baba o partiye veririm deseydin sonra kendi istediğin partiye verirdin nerden bilecek:))
ayrıcada beddua etmek zaten başlı başlına tehlikeli ve beddua edenide etkiliyor. kaldıki bukadar komik bişey için beddua edilse bile tutmaz bence.

duanla yaşamadım bedduanla öleyim =))) arabesk kaçıcak ama takma kafana ben süt keser demelerine rağmen en çok anne bedduasına inanırım ki o da etmez zaten :)

yaşlıların bazen çocuktan beter olabildiğinin kanıtı kayınpederinin bu lafı.
cidiye alman hata.
beddua yapmış olduğun bir haksızlık,aldığın bir ah varsa tutar.canının istediği yere oyunu verdiğin için değilyerimseniben
bence gül geç...
ellerim kırılırsa kime masaj yaptırıcan de:roflol:

yaşlıların bazen çocuktan beter olabildiğinin kanıtı kayınpederinin bu lafı.
cidiye alman hata.
beddua yapmış olduğun bir haksızlık,aldığın bir ah varsa tutar.canının istediği yere oyunu verdiğin için değilyerimseniben
bence gül geç...
ellerim kırılırsa kime masaj yaptırıcan de:roflol:

allah iiyiliğini versin emi :roflol::roflol:

sadece gülün ve geçin...
yani kayınbabanız dedi diye,elleriniz mi kırılacak...
lütfen yapmayın arkadaşım...
bu zihniyeti değiştirin artık...
kötü niyetli insanların ettiği kötü laf yerini mi bulacak yani...
siz siz olun,böyle ince konularda verdiğiniz oyu ya da herhangi özel bir durumu
başkalarıyla paylaşmayın,sizde kalsın...
sevgiler...

siz hiç büyüklerinizle siyasi görüşlerinizi paylasmazmısınız arkadasım bana soruldu ben sadece fikrimi söyledim elbette kimsenin istediğini yapmak zorunda diiliz ama insanın kafasınada takılmıyor diil iştefisfisfis

ben beni anlayamayack farklı görüşte olan insanlara asla siyasi görüşümü söylemem ki eşim bile sormaz bana...

sorulan ortamda hepsine verdim hak geçmesin dedim derim.. sallarım:)

ayrıca her beddua kabul olsa elsiz kolsuz çok insan görürdük etrafta.
inanmayın ciddiye almayın sizi kızdırmak sözünün dinlenmesi için söylenmiş öylesine bir laf yoksa o da istemez gelini için öyle birşey.

hiçç tatlıı canını sıkıptaa moralini bozmaaaa
ama senn yinede alındığınıı bu lafındann dolayıı kayınbabana ima et canımmm

canım oy verdıgın partıyı kımseye soylemek zorunda degılsın.he de gec yada ona bak senın ıstedıgıne verdım de hem mutlu olsun hemde agzı kapansın.boyle seyler ıcın ne beddua edılır nede edılen beddua tutar.sen sıkma canını

Ammaaaaaaaaannn sendee valla heeeeeee

hee dersiinn iyiii vermemmm kabine girersin lag die verirsin oyunu. onaneymiş canımm.
ne bedduası tutarmıs. valla ona ben bi uflerimm burdann bida seni üzemez:roflol:

bedduası tutar diye korkmayın. yersiz bir konuşma olmuş.
bazı büyükler nedense bu konularda akıl vermeyi pek seviyor.
geçen seçimlerde, kayınvalidem beni tembihliyordu, x görüşlü partilerden birine oy ver, diye. merak etmeyin, ben kime vereceğimi bilirim, dedim. yine tekrarladı isteğini, cevap vermedim artık.

geçen gün de babamla sıkı bir tartışmasını yaşadık bunun.
y partisine oy verene hakkımı helal etmem, dedi. sen kendi oyunla ilgilen, bizimkine(annem ve kardeşlerim) müdahele etme baba, dedim...

bazı kişilerde bu bilinç yok maalesef. herkes kendi oyunun sorumluluğunu bilir.
benim hangi partiye oy verdiğimi eşimin ailesinin bilmesine gerek yok.

ay ilahi ya...
bedduası tutmasın diye dediği partiye oy vermek; hani yardım yapıp bizim patiye oy vereceksin diye yemin ettirenler vardı ya bir önceki seçimlerde onlar gibi olmuş sırnaşık şey
bir şey olmaz güzelim, istediğine verirsin oyunu..

çok özür dilerim ama kayın pederiniz aklı selim bir insan olsa zaten bu şekilde konuşmazdı bir söz var kaba ama her kö......ğin ettiği dua kabul olsaydı gökten kemik yağardı

Bencede hiç takılmayın densizlik etmiş....

Siz etkilenmeyin. Neye kime oy verdiğiniz kimseyi enterese etmez....

az önce o ellerle ona masaj yapmışsınız hemen ardından "ellerin kırılsın" .

ben asla masaj yapmam kayınpedere.. ne yapsa hakkını ödeyemez. tutmuş beddua ediyor:oklava:

Allah'ın terazilerini kimse bilemez. fakat bu durumda kimin günaha girdiği belli..

böyle saçma şey olmaz ya sen isteğin partiye oy verirsin onu ne ilgilendirir bence takma kafana... gül geç....

Back
X