kayınbabam

az önce o ellerle ona masaj yapmışsınız hemen ardından "ellerin kırılsın" .

ben asla masaj yapmam kayınpedere.. ne yapsa hakkını ödeyemez. tutmuş beddua ediyor:oklava:

Allah'ın terazilerini kimse bilemez. fakat bu durumda kimin günaha girdiği belli..

saol arkadasım bende bu yüzden çok üzüldüm zaten.

böylece anlamış oldum herkesin onun gibi diilde benim gibi düşündüğünü arkadaslar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Hiç birşey olmaz merak etme :utangac:
Ooooo biz kayınpederim ile ne parti kavgaları yapıyoruz...
Bana ismi lazım olmayan partiyi överken bende ti ye alıyorum kızdığını anlıyorum ama karar benimse vız gelir....sengözlerimebaksanab

aman güzelim yaaaaaaaaaa düşündüğün şeye bak..sanki sen oy verirken o seni seni izleyecek..ilk defamı oy veriyorsun..gönlü olsun diye onun istediği partiye oy vereceğini söyle ama kendi istediğin partiye oy ver..olsun bitsin....)

hiç kafana takma
tabiki istediğin partiye oy vereceksin kendi hür iradenle
böyle beddua tutmaz

tutmaz gülüm benim tutmaz yengen sana kurban olsun .masaj yaparken iyidi ama hür doğdun hür yaşarsın kızım kimene kimene ......kaydirigubbakcemile4

Yersiz beddua bumerang gibidir , döner dolaşır sahibini bulur...

Siz istediğiniz partiye verin ,,, seçimden sonra da kayınpederinizin ellerine sargı ve masaj yaparsınız :
:roflol:

Son düzenleme:
bence hiç takma ben olsam öyle yapardım:) o lafı bana söylese güler geçerdim yaşlılıktan bunamış bence :jeyyar:

ona cvp veripte aynı seviyeye inmezdim ki sizde cvp vermemişsinz sanırm

ona inat gider istediğime veririm valla kaydirigubbakcemile3

takılmayın hiç böyle bir şeye
üzmeyin kendiniz boş yere
evet biraz patavatsızlık olmuş ama idare edin boşverin unutun gitsin... :delphin:

Allah Allah...
Dediğim dedik bir baba tipi sanırım... o beddua tutmaz bır kere bu konuda rahatlayın..
ancak kayınpederınıze de böyle bır konuda bu sekılde beddua etmesıne de kırıldıgınızı sakayla karısık soyleyın derım...

Son düzenleme:
Back
X