- 2 Mayıs 2014
- 140
- 48
- Konu Sahibi gelpisipisipisiii
kızlar merhaba,
ben mi abartıyorum bilmiyorum ama bu adam bi tuhaf...
mobilyamı doğru düzgün seçemedim illa tutturdu ben yaptrcam sağlam olacak diye kafalarına göre mobilya yaptırıyorlar...
fikrimi sordu söylemeden benim sözümü bir daha kesme diye bozdu beni...
evime de az kalsın o karar verecekti istediği evi başkası kiralamış kurtulduk...
düğün davetiyemi de o seçmiş karar vermiş...
utanmasa gelinliğe de karışacak yanii
bu adam herşeye muhalafet balayı yerimize de o karar verecekmiş
üstüne nişanlım evin bi anahtarını ailesine verecekmiş öyle dedi tabi ben olmaz öyle şey falan dedim ama ne kadar dinleyecek hiç bilmiyorum...
evi tutalı 3 hafta oldu hala eksikleri bitemedi bir türlü... bir elektrikçi getirecek topu topu zaman kalmadı daha benim eşyalarım gidecek. adam yavaş mı yavaşşşş...
bu arada da nişanımda bi hafta kala bastırdı davetiyeyi onda da ben seçmedim davetiyemii!!!
ben mi abartıyorum bilmiyorum ama bu adam bi tuhaf...
mobilyamı doğru düzgün seçemedim illa tutturdu ben yaptrcam sağlam olacak diye kafalarına göre mobilya yaptırıyorlar...
fikrimi sordu söylemeden benim sözümü bir daha kesme diye bozdu beni...
evime de az kalsın o karar verecekti istediği evi başkası kiralamış kurtulduk...
düğün davetiyemi de o seçmiş karar vermiş...
utanmasa gelinliğe de karışacak yanii
bu adam herşeye muhalafet balayı yerimize de o karar verecekmiş
üstüne nişanlım evin bi anahtarını ailesine verecekmiş öyle dedi tabi ben olmaz öyle şey falan dedim ama ne kadar dinleyecek hiç bilmiyorum...
evi tutalı 3 hafta oldu hala eksikleri bitemedi bir türlü... bir elektrikçi getirecek topu topu zaman kalmadı daha benim eşyalarım gidecek. adam yavaş mı yavaşşşş...
bu arada da nişanımda bi hafta kala bastırdı davetiyeyi onda da ben seçmedim davetiyemii!!!