KAYINBABAMI BEN Mİ ÇOK TAKIYORUM

Canım ben seni çok iyi anlıyorum.. tabi nişanlını tanımıyorum ama o da arada kalıyodur büyük ihtimalle, benim eşimde zamanında bana hak versede babasını ezemiyodu (tabi benim kayınbaba seninki kadar karışmıyodu nişanlımda o kadar değildi de)..ama dediğin gibi bazı şeyleri durduramıyosun, bizimde çeyizim gelecek eve mobilya gelecek hala eksikler var evde biliyordu fakat hep yavaş davranıyodu eşimde sinir oluyodu ama güzelce söylüyodu sürekli zaman az kaldı baba ben çalışıyorum sen hallet diye ama yok adam hallederiz hallederiz dedi sürekli ne zaman ben sesimi çıkardım 15 günlük iş 1 günde yapıldı.. ama sizin iş evin anahtarını vermeye kadar gitmiş zannediyorumki ev düzeninize kadar karışacaklar.. umarım hakkınızda hayırlısı olur.

güzel b
tatlım peki sana karşı tutumları nasıl? yani seni seviyorlar mı yoksa ezmek için mi bu tür davranışlara giriyorlar?

Hiç yorumları okumadım ama, sen niye kayınpederini takıyorsun ki tamam adam değişik de ilk önce nişanlına söz geçir derim.
İş onda bitiyor sonuçta. Babasına davetiyeleri nişanlıma seçtirmek istiyorum dese babası yooook ben seçecem mi diyecek? Bilemedim hem nişanlınızda hem babasında sorun var sanırım.

Ben evli bir bayan olarak size şunu söyleyebilirim ki deli gibi sevseniz bile evlenmeden önce çok küçük olan bazı Sıkıntılar evlenince çok büyük sorun olarak Dönüyor Karşınıza....anlattıklarınızdan Anladığım kadarıyla eşiniz karşı koymaya çalışsada çok başarılı olamıyor siz araya girmek zorunda kalıyorsunuz bu da sizin aileyle Tartışmalar yaşayarak yüz göz olmanıza neden oluyor .... Evlendikten sonra bu mücadeleniz iki hatta üç katına çıkacak maalesef .... Bazı şeyleri çok çok iyi düşünüp muhakeme edin .... Hakkınızda Hayırlısı olur umarım...

bence nişanlınla kayınpederin evlensin...

güzel b

tatlım peki sana karşı tutumları nasıl? yani seni seviyorlar mı yoksa ezmek için mi bu tür davranışlara giriyorlar?

bana karşı çok iyiler hep ararlar sorarlar ne bilim oraya gitsem kendi evim gibi rahat ederim... valla problem nişanlımda ya da bilmiyorum adam baskıcı ben ne dersem o olacak diyor evine karışmam ama şimdi ben ne dersem o diyor. ama nişanlımın sürekli babasını savunması beni çileden çıkarıyor. amaaan :)

nişanlının pek ağırlığı yok galiba ailesine karşı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…