- 24 Ocak 2011
- 269
- 80
- 118
- Konu Sahibi astalavista12
meraba arkadaşlar çok mutsuzum belki dertlerim sizin ki kadar büyük değil ama çok kırıldım ben 19 yaşımda nişanlıyım temmuz da düğünüm var nişanlımı çok sewiorum aramızda şu ana kadar hiç bi sorun olmadı ailesini de ne sewerim ne sewmem saygıda kusur etmem yüzlerine gülerim iyi davranırım. olaya geçeyim dün kaynanam kayınbabam ananemlere oturmaya geldiler bizde ordayız teyzelerim dayılarım onların akrabaları herkes orda cenazemiz vardı dedem vefat etmişti konu kapanma mevzusuna geldi teyzem yeni kapandı. kayınbabam teyzeme dedi ki maşallah pek güzel olmuşsun Allah hayırlara vesile eylesin dedi. hemen arkasına bana döndü. sen kıyamet alametleri nedir bilirmisin dedi erkeğin kadına kadının erkeğe benzemesi kadının vücudunu göstermesi kadının kot giymesi dedi ( üstümdede mavi tşört kolları uzun baya altımdada bol paça kotum var ) yani diyeceğim sen kıyamet alametisin günaha giriosun dedi. (ellerini baş parmağını bana doğru çevirerek ) hiç bi şey söylemedim sonucunda büyüğüm saygısızlık etmedim. bu sırada babam mutfakta sigara içioyordu Allah tan duymadı duysaydı çok kızardı. bende bugün olayı serkana anlattım o da babası için densiz terbiyesiz adam işte boşwer ben sana kapan demiorum boşwer sen onları dedi. ama yinede beni orada bütün akrabalarımın önünde rezil etti

sizce bundan sonra nasıl davranmalıyım