kayinbabanin gazı

maya70

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
219
190
18
39
canımcımlar aklıma geldi size anlatayim dedim.. isteyen güler.. isteyen benim için üzülür:KK14: üzülücek bisey degil tabide trajikomik.. bundan 3 sene evvel esimin ailesiyle tanismak için evlerine ziyarete gittim iyi hoştu yedik içtik.. sonrasinda efendim kayinpeder wc ye girdi.. bizde kayinvalideyle hemen bitisik odadayiz.. odada tvde yok bisey bakmaya girdik o odaya.. demem o ki ortam sessiz.. sonra efem kayinpeder başladı salmaya ama oyle.böyle değil carrrre currrr bitmiyo.. hayir insan bi sifon ceker su acarda kamufle eder.. yooook.. hem wc onlarin wcsi ses geciriyomu geçirmiyomu bilirler yani kapısı ahsap zaten.. neyse bizde kayınleder salarken kavinvalideyle gözgöze geldik yüzünde bebeği gaz cikaran bi annenin şefkati vardi gülümsuyordu bide.. o ifadeyi hic unutamam :KK70::KK70:hayır ne dememi bekliyodu acaba maşallah esiniz ne guzel salıyor falan mi:KK61::KK61: bak gene ayni oldum hem aglayip hem gulesim geliyor:mad::mad: anlicaniz bacilar o saniyeler asır gibi sürdü ve bende resmen travma yarattı.. kayinbabanin gazı degilde kayinvalidenin ifadesi beni benden aldi:eek:

Aklınıza gelmeseydi de anlatmasaydınız keşke. Neyin travmasını yaşadınız siz hiç mi yapmıyorsunuz tuvalette gaz çıkarmıyormusunuz? Belki adam rahatsız belki hasta. Duymamazlıktan gelmek çok mu zor? Ne yapsaydı kadın kapıyı açıp azarlasamıydı adamı. Çok tuhafsınız. Saçma sapan şeylerin travmasını yaşayıp bide burda anlatmak.

Aklınıza gelmeseydi de anlatmasaydınız keşke. Neyin travmasını yaşadınız siz hiç mi yapmıyorsunuz tuvalette gaz çıkarmıyormusunuz? Belki adam rahatsız belki hasta. Duymamazlıktan gelmek çok mu zor?
hasta degildi turp gibiydi bildiğin gelisine bıraktı iste... hemen kaslarını catip bisey yazman gerekmiyor dimi.. travma dediysem teşbih yani yoksa psikiyatri kliniginde filan tedavi görmedim

Gaz konuları bu aralar trend topik olma yolunda mı ilerliyor yoksa benim paranoyam mi bu?:KK64:

hasta degildi turp gibiydi bildiğin gelisine bıraktı iste... hemen kaslarını catip bisey yazman gerekmiyor dimi.. travma dediysem teşbih yani yoksa psikiyatri kliniginde filan tedavi görmedim
Nerden biliyorsunuz hasta olmadığını? Benim babam kolon kanseri dıştan turp gibidir ama içten hastadır. Aynı durumlar bizde de oluyor. İnsanın güldüğü şeyler zeka seviyesiyle doğru orantılıdır derler. Gidin kliniğe bu travma bi ömür geçmez sizde bu kafayla

Nerden biliyorsunuz hasta olmadığını? Benim babam kolon kanseri dıştan turp gibidir ama içten hastadır. Aynı durumlar bizde de oluyor. İnsanın güldüğü şeyler zeka seviyesiyle doğru orantılıdır derler. Gidin kliniğe bu travma bi ömür geçmez sizde bu kafayla
degil diyorum ya allah allah.. her yapan hastami illa.. hastalık olsa sence bunu espirili şekilde anlatirmiyim.. bi akıl sende.mi var

degil diyorum ya allah allah.. her yapan hastami illa.. hastalık olsa sence bunu espirili şekilde anlatirmiyim.. bi akıl sende.mi var

Hiç anlatmayın bunu anlatacak yer burası mı sızce ? Lütfen ya tamam kadın kadınayızda bızene ya . Dert mı bu ?

Back
X