kayinbabanin gazı

üşenmemiş bir sürü sey yazmis bak.. bilmesem buralara neler yazılıyor valla üzülucem yaZdigim şeye..
Tabi canım her zaman, osuruk, b.k temalı konular açıyoruz biz. Seni neden yadırgayalım ki? Sen de haklısın tabi.
Niyetin apaçık belli işte, kendince protesto mu yapıyorsun sen şimdi? Güya buraya açılan konular senin osuruk konun kadar bile ciddi değil öyle mi?
Bir de bilmezlikten gelip milleti salak yerine koymaya çalışıyorsun da dışarıdan nasıl göründüğünden haberin bile yok. Neyse boşaltım sisteminize zeval gelmesin umalım.

+
Aklınıza gelmeseydi de anlatmasaydınız keşke. Neyin travmasını yaşadınız siz hiç mi yapmıyorsunuz tuvalette gaz çıkarmıyormusunuz? Belki adam rahatsız belki hasta. Duymamazlıktan gelmek çok mu zor? Ne yapsaydı kadın kapıyı açıp azarlasamıydı adamı. Çok tuhafsınız. Saçma sapan şeylerin travmasını yaşayıp bide burda anlatmak.
+10 kesinlikle haklısınız :KK19:

Tabi canım her zaman, osuruk, b.k temalı konular açıyoruz biz. Seni neden yadırgayalım ki? Sen de haklısın tabi.
Niyetin apaçık belli işte, kendince protesto mu yapıyorsun sen şimdi? Güya buraya açılan konular senin osuruk konun kadar bile ciddi değil öyle mi?
Bir de bilmezlikten gelip milleti salak yerine koymaya çalışıyorsun da dışarıdan nasıl göründüğünden haberin bile yok. Neyse boşaltım sisteminize zeval gelmesin umalım.
allah insani kuru iftiradan korusun.. abuu bisi anlatayim dedim tefe koydunuZ..bi gaz kadar degerim yokmus:cry:

Böyleleri hiç gaz çıkarmaz bilmiyorsunuz siz :KK12:
Bi arkadaşın dediği gibi kuşlar cıvıldaşır o anlarda zaten.

Cevap yazıp da prim vermeyin, konuyu boşa üst satıra taşımayın kızlar. Arkadaş da geldiği mağaraya geri dönsün, bu numaralar eskide kaldı çünkü.

Şimdi bu konuyu okuyup nihahaha diye gülmemiz mi gerekiyodu adam kendi evinde üstelik tuvalette yapıyo ee yani anı anlatma köşesi mi bdvo_O

Zerre kadar bile gülmedim. Adamın kendi evi ve ortalık yerde değil, tuvalette yapıyor. Yani tuvalette gaz çıkarana da laf söylemeyin bi zahmet. Ata Demirer'in bi esprisi vardı, tuvalette işlem yaparken öksürükle kamufle etmeye çalışıyor bazıları ama bazen senkron kayması oluyor. Yahu sal gitsin sanki yan tuvaletteki pide mi yiyor? demişti. Nerde yapsın adam, mutfakta mı yapsaydı? Elin adamını burada rencide etmeniz bana tuhaf geldi.

Ne kendi vaktinizi ne de okuyanların vaktini boşa harcamasaydınız keşke..
Nasıl bir boşuk.... Neyse..

Back
X