- 19 Mayıs 2015
- 1.082
- 1.465
- 53
her yazan derdini yazıyo sanki.. bende konubasliginda gaz yazdim.. açıp okumayaydın ozaman..
Dert sandık bundan yakınacaksın sandım sacma anılarından haberım yoktu malesef . Evet dert olmalı yoksa tasınmalı .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her yazan derdini yazıyo sanki.. bende konubasliginda gaz yazdim.. açıp okumayaydın ozaman..
adami zorla hasta etceniz yok diom ya saglikli masallahAnneannem sürekli çok yüksek sesle geğirir. İnsanlar iğrenç bulsa da bilmiyorlar ki kadıncağız mide kanserini yendi ama midesinin sadece 5 te 1 i kaldı. O kadarcık mide de bir şey yediğinde hazmedemiyor.
iyi artik yanimda yapsaydı bide laf seninkide..Adam yaninizda osursaydi görgüsüz derdiniz adam tuvalette osurmus tuvalette de osuramayacaksak nerde osssurucaz konu sacmaliktan başka birşey değil sanirsin konu sahibinin hic gazi yok![]()
gaz cikaranin hic mi kabahati yokYaninizda gaz cikarmamiski adam wc ye gitmis bi zahmet siz kulaklarini tikasaydiniz.
yakınıyom iste.. dert oldu içime anlatasim geldiDert sandık bundan yakınacaksın sandım sacma anılarından haberım yoktu malesef . Evet dert olmalı yoksa tasınmalı .
Bizden ne duymak istiyorsunuz ki,bu konuyu açtınız?ne diyelim milletin tuvaletine allesengaz cikaranin hic mi kabahati yokaha böle
mi yapsaydım
Benimki değil asil seninki laf osurmak ve başka ihtiyaclarimizi gidermek için yapmislar tuvaleti bilmiyosan öğreniyi artik yanimda yapsaydı bide laf seninkide..
üşenmemiş bir sürü sey yazmis bak.. bilmesem buralara neler yazılıyor valla üzülucem yaZdigim şeye..:) Hiç 210 mesajlı bir trol görmemiştim, ilk oldu.
Genelde ilk mesajdan trollenirdik de demek ki artık işleri geliştiriyorlar.
Tabi bunca emek, mesaj kasmak falan yorucu oluyordur, ya da boş gezenin boş kalfası olduğuna dair bir işaret mi? Bilemedim şimdi, belki de çok yalnızsındır.
Tolin banlanmak istemiyorum ama sen yazinca şu meşhur video aklima geldi. Nereye s.çacaklar? Nereyee??Adam yaninizda osursaydi görgüsüz derdiniz adam tuvalette osurmus tuvalette de osuramayacaksak nerde osssurucaz konu sacmaliktan başka birşey değil sanirsin konu sahibinin hic gazi yok![]()
Ay o benimde aklima geldi banlanmiyim diye yazmadim hakkaten nere zicacaz bizTolin banlanmak istemiyorum ama sen yazinca şu meşhur video aklima geldi. Nereye s.çacaklar? Nereyee??![]()
yok artik lebron jamesBende surekli yanlarinda falan yapiyor sandim basligi gorunce