kayinbabanin gazı

her yazan derdini yazıyo sanki.. bende konubasliginda gaz yazdim.. açıp okumayaydın ozaman..

Dert sandık bundan yakınacaksın sandım sacma anılarından haberım yoktu malesef . Evet dert olmalı yoksa tasınmalı .

Bence acilen bir psikiyatrla görüşmelisiniz...bu travma geçmez daha 3 sene daha...

Anneannem sürekli çok yüksek sesle geğirir. İnsanlar iğrenç bulsa da bilmiyorlar ki kadıncağız mide kanserini yendi ama midesinin sadece 5 te 1 i kaldı. O kadarcık mide de bir şey yediğinde hazmedemiyor.

:KK12:
Anneannem sürekli çok yüksek sesle geğirir. İnsanlar iğrenç bulsa da bilmiyorlar ki kadıncağız mide kanserini yendi ama midesinin sadece 5 te 1 i kaldı. O kadarcık mide de bir şey yediğinde hazmedemiyor.
adami zorla hasta etceniz yok diom ya saglikli masallah

Yaninizda gaz cikarmamiski adam wc ye gitmis bi zahmet siz kulaklarini tikasaydiniz.

Adam yaninizda osursaydi görgüsüz derdiniz adam tuvalette osurmus tuvalette de osuramayacaksak nerde osssurucaz konu sacmaliktan başka birşey değil sanirsin konu sahibinin hic gazi yok :KK12:
iyi artik yanimda yapsaydı bide laf seninkide..

:) Hiç 210 mesajlı bir trol görmemiştim, ilk oldu.
Genelde ilk mesajdan trollenirdik de demek ki artık işleri geliştiriyorlar.
Tabi bunca emek, mesaj kasmak falan yorucu oluyordur, ya da boş gezenin boş kalfası olduğuna dair bir işaret mi? Bilemedim şimdi, belki de çok yalnızsındır.

Bende surekli yanlarinda falan yapiyor sandim basligi gorunce

:) Hiç 210 mesajlı bir trol görmemiştim, ilk oldu.
Genelde ilk mesajdan trollenirdik de demek ki artık işleri geliştiriyorlar.
Tabi bunca emek, mesaj kasmak falan yorucu oluyordur, ya da boş gezenin boş kalfası olduğuna dair bir işaret mi? Bilemedim şimdi, belki de çok yalnızsındır.
üşenmemiş bir sürü sey yazmis bak.. bilmesem buralara neler yazılıyor valla üzülucem yaZdigim şeye..

Adam yaninizda osursaydi görgüsüz derdiniz adam tuvalette osurmus tuvalette de osuramayacaksak nerde osssurucaz konu sacmaliktan başka birşey değil sanirsin konu sahibinin hic gazi yok :KK12:
Tolin banlanmak istemiyorum ama sen yazinca şu meşhur video aklima geldi. Nereye s.çacaklar? Nereyee??:-):KK70:

Saçma bi konu.
Ev adamın evi popo adamın poposu. Kendi tuvaletinde de gaz cikarmayacaksa ölsün. Ki adam sizin yanınızda yada gitmenizi bekleyip oturduğunuz odadada yapmamış tuvalette yapmış abartılacak unutulmayacak birşey yok.

Back
X