pembesigittitozukaldi
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 5 Aralık 2024
- 40
- -35
- 1
- 34
- Konu Sahibi pembesigittitozukaldi
Evlendikten sonra değil ama çocuk düşündükten sonra hiç huzur bulmadım. İki kez kayıp yaşadım ve psikolojik olarak çok acı çektim. Kayınbiraderim ve başka ülkeden getirdiği sevgilisiyle eşim de ben de derdimiizi paylaştık. Çocuklarımıza vermek istediğimiz ismi bile söyledik ve kızın ülkesine döndüler... Aradan çok geçmedi kız hamile kalmış şimdi de doğuracak. Laf aramizda kaynanam beni hiç sevmedi... Sevemedi... Oğlunu da öyle gerçi, yani kocamı... Velhasıl diğer hala nikahı kıyilamamış gelinini çok sevdi çocuk dogurcak diye de bağrına bastı her gün konuşuyorlar. Ben hamileyken bir kez aramazdi. Oysa ben onların evine gitmiş kendisini anne çocuklarını kardeşim bellemistim. Her neyse... Herkesten gizleyip supriz dedikleri çocuklarına verecekleri ismi akrabalardan birinden öğrendik ki ona söylemişler, bizim çocuğumuza , içimizi yakan evladimiza verecegimiz isim!!!!! Ama emin de değiliz arayıp sormak istemedim ama bu durumu kayınvalideme söyledim eğer bu doğruysa ben çok üzülürüm yarım kalmış bir hikayem var benim dedim. O da bana çok art niyetlisin ne var ki bunda sen de koyarsın o da koyar ayrıca kızcağız nerden bilsin dedi. Bende ona iki kere Türkiye'ye geldiklerinde bu ismi koyacagimizi konuştuğumuzu söyledim bana kıskanç muamelesi yaptı ve son olarak ona bu ismi verirlerse art niyet ararım ve onları silerim dedim.
Son düzenleme: