kayınbiraderimin çocuğuna bizim kendi düşündüğümüz ismi vermesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pembesigittitozukaldi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2024
40
-35
1
34
Evlendikten sonra değil ama çocuk düşündükten sonra hiç huzur bulmadım. İki kez kayıp yaşadım ve psikolojik olarak çok acı çektim. Kayınbiraderim ve başka ülkeden getirdiği sevgilisiyle eşim de ben de derdimiizi paylaştık. Çocuklarımıza vermek istediğimiz ismi bile söyledik ve kızın ülkesine döndüler... Aradan çok geçmedi kız hamile kalmış şimdi de doğuracak. Laf aramizda kaynanam beni hiç sevmedi... Sevemedi... Oğlunu da öyle gerçi, yani kocamı... Velhasıl diğer hala nikahı kıyilamamış gelinini çok sevdi çocuk dogurcak diye de bağrına bastı her gün konuşuyorlar. Ben hamileyken bir kez aramazdi. Oysa ben onların evine gitmiş kendisini anne çocuklarını kardeşim bellemistim. Her neyse... Herkesten gizleyip supriz dedikleri çocuklarına verecekleri ismi akrabalardan birinden öğrendik ki ona söylemişler, bizim çocuğumuza , içimizi yakan evladimiza verecegimiz isim!!!!! Ama emin de değiliz arayıp sormak istemedim ama bu durumu kayınvalideme söyledim eğer bu doğruysa ben çok üzülürüm yarım kalmış bir hikayem var benim dedim. O da bana çok art niyetlisin ne var ki bunda sen de koyarsın o da koyar ayrıca kızcağız nerden bilsin dedi. Bende ona iki kere Türkiye'ye geldiklerinde bu ismi koyacagimizi konuştuğumuzu söyledim bana kıskanç muamelesi yaptı ve son olarak ona bu ismi verirlerse art niyet ararım ve onları silerim dedim.

Son düzenleme:
Söylemeyi unuttum kaynanam bana o ismi biz mutlu olalım diye koymak istediklerini söyledi ve ben asla mutlu olmam dediğimde çok kötü düşünüyorsun dedi ve ben de ona benim çocuğum değil onun çocuğu neden mutlu olayım dedim

bu durumu bilip aynı ismi koymaları çok büyüp bir ayıp haklısın. Ama şu kırmızı kuşakla gelme muhabbetine anlam veremedim
Kirmizi kuşak muhabbeti ilk kez evimden çıkıp onların yanına gittim anne baba belledim evlendim anlaminda

Evlendikten sonra değil ama çocuk düşündükten sonra hiç huzur bulmadım. İki kez kayıp yaşadım ve psikolojik olarak çok acı çektim. Kayınbiraderim ve başka ülkeden getirdiği sevgilisiyle eşim de ben de derdimiizi paylaştık. Çocuklarımıza vermek istediğimiz ismi bile söyledik ve kızın ülkesine döndüler... Aradan çok geçmedi kız hamile kalmış şimdi de doğuracak. Laf aramizda kaynanam beni hiç sevmedi... Sevemedi... Oğlunu da öyle gerçi, yani kocamı... Velhasıl diğer hala nikahı kıyilamamış gelinini çok sevdi çocuk dogurcak diye de bağrına bastı her gün konuşuyorlar. Ben hamileyken bir kez aramazdi. Oysa ben onların evine baba evinden kırmızı kusagimla çıkıp gitmiş kendisini anne çocuklarını kardeşim bellemistim. Her neyse... Herkesten gizleyip supriz dedikleri çocuklarına verecekleri ismi akrabalardan birinden öğrendik ki ona söylemişler, bizim çocuğumuza , içimizi yakan evladimiza verecegimiz isim!!!!! Ama emin de değiliz arayıp sormak istemedim ama bu durumu kayınvalideme söyledim eğer bu doğruysa ben çok üzülürüm yarım kalmış bir hikayem var benim dedim. O da bana çok art niyetlisin ne var ki bunda sen de koyarsın o da koyar ayrıca kızcağız nerden bilsin dedi. Bende ona iki kere Türkiye'ye geldiklerinde bu ismi koyacagimizi konuştuğumuzu söyledim bana kıskanç muamelesi yaptı ve son olarak ona bu ismi verirlerse art niyet ararım ve onları silerim dedim.

Söylemeyi unuttum kaynanam bana o ismi biz mutlu olalım diye koymak istediklerini söyledi ve ben asla mutlu olmam dediğimde çok kötü düşünüyorsun dedi ve ben de ona benim çocuğum değil onun çocuğu neden mutlu olayım dedim
İnsanlar hangi ismi beğeniyorlarsa çocuklarına o ismi koyabilirler. Belki de sizin söylediğiniz isim onların da beğendiği bir isimdi; olamaz mı ?

İnsanlar hangi ismi beğeniyorlarsa çocuklarına o ismi koyabilirler. Belki de sizin söylediğiniz isim onların da beğendiği bir isimdi; olamaz mı ?
Gözlerinin önünde çocuğumuzu kaybettik başka isim yokmu

Oysa ben onların evine baba evinden kırmızı kusagimla çıkıp gitmiş
Kırmızı kuşakla gidince başınız göğe mi erdi. Uyuz oluyorum bu bekaret tonlamasına 😡 erkekler yetmiyor birde kadınlar yapıyor bu ayrımı.

Hayır ilk kez evlendigim için o teşbihi yaptım.
Öyle olsun diğerinin 2. Evliliği mi 🙃 beni de engellemişsin. Bak değer kıymet görmüyorsun kaynanadan. Kendin çal oyna kayınbirader elti küsmemi önemseyecek gibi durmuyor. Anca sen onları dert edinirsin. Doğmuş bebek yok düşük var bir de.

Son düzenleme:
Kırmızı kuşakla gidince başınız göğe mi erdi. Uyuz oluyorum bu bekaret tonlamasına 😡 erkekler yetmiyor birde kadınlar yapıyor bu ayrımı.
Ya bu kültürümüzün bir parçasi o muhabbeti asla yapmadım hepimiz kadınız. Temiz hayallerle ilk kez baba evinden öyle çıktım anlamında

Bu arada isim koyma konusunda bir şey diyemem ama yakınlarınızın mutluluğu sizi mutlu etmiyorsa bir problem vardır.

Benim de eltilerim biri hamile iken bir isim düşünüyordu diğeri de aynı ismi kaynımla tanıştığı zamanda o isimi koyalım mı demiş
Tamamen tesadüf de olabilir

Evlendikten sonra değil ama çocuk düşündükten sonra hiç huzur bulmadım. İki kez kayıp yaşadım ve psikolojik olarak çok acı çektim. Kayınbiraderim ve başka ülkeden getirdiği sevgilisiyle eşim de ben de derdimiizi paylaştık. Çocuklarımıza vermek istediğimiz ismi bile söyledik ve kızın ülkesine döndüler... Aradan çok geçmedi kız hamile kalmış şimdi de doğuracak. Laf aramizda kaynanam beni hiç sevmedi... Sevemedi... Oğlunu da öyle gerçi, yani kocamı... Velhasıl diğer hala nikahı kıyilamamış gelinini çok sevdi çocuk dogurcak diye de bağrına bastı her gün konuşuyorlar. Ben hamileyken bir kez aramazdi. Oysa ben onların evine baba evinden kırmızı kusagimla çıkıp gitmiş kendisini anne çocuklarını kardeşim bellemistim. Her neyse... Herkesten gizleyip supriz dedikleri çocuklarına verecekleri ismi akrabalardan birinden öğrendik ki ona söylemişler, bizim çocuğumuza , içimizi yakan evladimiza verecegimiz isim!!!!! Ama emin de değiliz arayıp sormak istemedim ama bu durumu kayınvalideme söyledim eğer bu doğruysa ben çok üzülürüm yarım kalmış bir hikayem var benim dedim. O da bana çok art niyetlisin ne var ki bunda sen de koyarsın o da koyar ayrıca kızcağız nerden bilsin dedi. Bende ona iki kere Türkiye'ye geldiklerinde bu ismi koyacagimizi konuştuğumuzu söyledim bana kıskanç muamelesi yaptı ve son olarak ona bu ismi verirlerse art niyet ararım ve onları silerim dedim.
Çok kötü niyetlisin yaa. Kırmızı kuşak lafı, o resmi nikahlı değilmis lafı vs. İsmi koyarsa da sizin bu düşünceleriniz yanında hafif bir suç olarak kalır. Sözde iyiymişsiniz o kızla , yalan ardından neler düsünüp konuşuyorsunuz. Allah sizin gibilerden korusun

Kirmizi kuşak muhabbeti ilk kez evimden çıkıp onların yanına gittim anne baba belledim evlendim anlaminda
Diğer gelin ilk kez başka bir evden mi çıkmış veya başka evlere uğrayıp öyle mi gitmiş? Anne baba belleme konusunda o da iyiymiş muhtemelen ki onu daha bir sevmişler söylediğine göre. Haklıyken haksız duruma düşme bence ima ettiğin şeyleri tahmin edebiliyorum. Herkesin ilişki anlayışı kendini ilgilendirir, kocasıyla problemi yoksa kırmızı kuşak yeşil kuşak bir anlam ifade etmez burdan kendine bir üstünlük çıkarmaya çalışman hoş değil

Belki söylediğiniz isim hoşlarına gitmiştir, ayrıca siz de aynı ismi koyabilirsiniz çocuğunuza. Onlar o ismi koydular diye vazgeçmeniz gerekmiyor.
Onun dışında onların nikahının olup olmaması onların özeli, sizlik bi şey yok yani, kırmızı kuşak ws buna ne desem bilemedim, yani bunun için takdir mi bekliyorsunuz?

Ya bu kültürümüzün bir parçasi o muhabbeti asla yapmadım hepimiz kadınız. Temiz hayallerle ilk kez baba evinden öyle çıktım anlamında
O kadın kirli hayallerle mi girmiş kayınbiraderinizin koynuna 🤨Basbayağı bekaretini vurgulamışsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X