- 20 Eylül 2010
- 1.278
- 8
- 116
konuya nasıl başlasam bilmiyorum.benim sorunum eşimin ailesiyle.görümcem ve kaynanamla sorunlarım var evlendim günden beri.neyse son olarak eşimin erkek kardeşi olayı patlak verdi.eşimin annesi bize 1 otobus uzaklıkta oturuyor.erkek kardeşinin işide benim oturduğum yerde.haftada 2-3 kere gelir bende kalır.bazı sabahlar erken işe gitmesi gerektiği zamanlarda.sesimi çıkarmam kardeşidir kalsın derim.(not:benim kardeşim ayıp olur diye daha 1 kere bende gelip kalmamıştır.neyse)bu yine dün akşam bizde kaldı.sabah olunca kendi kalkar gider.bu sabahta uyandım eşimi uyandırdım baktım kardeşi gitmiş.benim taraklarım saç spreylerm falan doğal olarak yatak odasında durur.banyoya gittim baktm yerler ıslak duş almış.birde ne göreym spreyim tarağım banyoda.eşimi aradım sen mi girdn banyoya die yok dedi.sonra kardeşi geldi aklıma.biz uyurken yatak odama kadar girip havlu çorap tarak spreyi almış.görünce çıldırdım.sonuçta çıplak uyumuyordum ama yinede açık giyinik olarak yatıyorm.sizce bir erkek kardeşin böyle bi davranış yapması ne kadar doğru.insanın özeli yatak odasıdır ne hakla girebilir yanlışmıyım kızlar.eşimi aradım dedim kardeşini ben ararsam kalbini çok kötü kırarım ara dedim.aramış evet kardeşim girmiş odaya almış dedi.bişe demedn mi dedim ya ne diim cahil daha demez mi.yaşı 25 bu arada.sinirlendim eşimin yüzüne kapadm teli.baktm eşim geldi kavga ettk.bana hala kardeşini savunuyor.dedim senide ailenide allh bildiği gibi yapsın.dayanamıyorum artk gidicem bıktım senn ailenden dedim.ama ilk defa kavga ettk bu şekilde.gerçektende hep ailesi yusunden kavga ediyoruz.ama bu kavga en büyük olanıydı.kocam çok iyi niyetli cebinde 5 kuruş para olsn hiç düşünmez ailesine verir.yedirmeyi içirmeyi seven biri.yedirsin içirsn gözum yok.ama herkesi kendisi gibi göruyor.o öle demek istememiştr falan filan der hep.kızlar napim bana akıl verin.kocam beni çok seviyor bende onu.gidicem dedim zaman hemen sarılıo öpüo ama dayanamıyorm.kaynanam ve görumcemle yaşadm şeleri daha yazmadm yazsam ağzınız açık kalır bana fikir verin lütfen.konuşmaya sizleri dinlemeye ihtiyacm var.
Son düzenleme: