Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o rahatlığı abisinden değil ssizden buluyordur bana kalırsa. okurken bile sinirim bozuldu valla. nasıl izin veriyorsunuz sizde kalmasına?
canım bende olsam bende çıldırırdım açıkçası..heleki uyurken içeri girmesi affedilmez yani..eşine göre neolmuş olsada olay aslında kabahati büyük sonuçta sen çıplakta yatabilirsin benim yatak odama girilseki hiç sevmediğim halde bazen girilir ama ben içerdeyken asla yinede sinirlenirim..haklısın ama boşver sölediğini sölemişsin zaten tartışma daha fazla üzme kendini bu sefer sen abartıyo olucaksın biliyorum
Çok sinirlendim erkek olsun kız olsun benim yatak odama giremez.
Birde oldum olası şu orda burda kalmalardan nefret etmişimdir bu ne ya aynı şehirde üstelik bu kadar yakında gelmiş daha çiçeği burnunda evlilerin yanında kalıyor hadi o anlamıyo annesidemi oğlum gitme ayıptır demiyo .
Neyse her olayda bir hayır vardır belki bu sayede gelmez gelirsede tepkini göster annesine dersede desin zaten onlar utansın yaa.
Benimde evimi otel gibi kullanıyorlardı bir ara çantasını köşeye atan kalırdı ama artık ne düşündüğümü biliyorlar ha kırgınlık olmadımı oldu elbette ama sonunda bunun böyle olması gereketiğini kabullendiler.
bunun benimle ne alakası var kapıya gelen adama git mi diyim.abisi düşünmesi lazım.git desem annesine yumurtlucak hemen yengem beni almadı eve diye.al sana bi olay daha.
aynen öyle ben cevabımı verdim msjla öküz değilse anlamıştır.uzatmıcam dahada gelmeye yüzü olmaz heralde gerçi bunlar analı oğullu ablalı pek yüzssüzler gerçi