Kayınbiraderimin düşüncesizliği hakkında ne yapmam gerek?

o rahatlığı abisinden değil ssizden buluyordur bana kalırsa. okurken bile sinirim bozuldu valla. nasıl izin veriyorsunuz sizde kalmasına?

cidden çok ayıp etmiş. hem siz yeni evlisiniz. belki sen açık bi gecelikle de yatabilirdin. odaya girince ister istemez görecekti. nasıl cesaret etmiş anlamıyorum. hem sizde kalıyosa bu çocuğun tarağı yokmu canım getirsin yanında. kalkıp bi bayanın tarağını kullanmak ne demek. ben olsam bende sinirlenirdim ama eşime sakin bi şekilde söylerdim. birde banyoyu o halde nasıl bırakabiliyo. silse eline mi yapışcak...

canım bende olsam bende çıldırırdım açıkçası..heleki uyurken içeri girmesi affedilmez yani..eşine göre neolmuş olsada olay aslında kabahati büyük sonuçta sen çıplakta yatabilirsin benim yatak odama girilseki hiç sevmediğim halde bazen girilir ama ben içerdeyken asla yinede sinirlenirim..haklısın ama boşver sölediğini sölemişsin zaten tartışma daha fazla üzme kendini bu sefer sen abartıyo olucaksın biliyorum

o rahatlığı abisinden değil ssizden buluyordur bana kalırsa. okurken bile sinirim bozuldu valla. nasıl izin veriyorsunuz sizde kalmasına?

bunun benimle ne alakası var kapıya gelen adama git mi diyim.abisi düşünmesi lazım.git desem annesine yumurtlucak hemen yengem beni almadı eve diye.al sana bi olay daha.
canım bende olsam bende çıldırırdım açıkçası..heleki uyurken içeri girmesi affedilmez yani..eşine göre neolmuş olsada olay aslında kabahati büyük sonuçta sen çıplakta yatabilirsin benim yatak odama girilseki hiç sevmediğim halde bazen girilir ama ben içerdeyken asla yinede sinirlenirim..haklısın ama boşver sölediğini sölemişsin zaten tartışma daha fazla üzme kendini bu sefer sen abartıyo olucaksın biliyorum

aynen öyle ben cevabımı verdim msjla öküz değilse anlamıştır.uzatmıcam dahada gelmeye yüzü olmaz heralde gerçi bunlar analı oğullu ablalı pek yüzssüzler gerçi

Evinize bir daha gelirse eşinizin kardeşi yatak odanızı kilitleyerek yatıp uyuyun :92:

Çok sinirlendim erkek olsun kız olsun benim yatak odama giremez.

Birde oldum olası şu orda burda kalmalardan nefret etmişimdir bu ne ya aynı şehirde üstelik bu kadar yakında gelmiş daha çiçeği burnunda evlilerin yanında kalıyor hadi o anlamıyo annesidemi oğlum gitme ayıptır demiyo .

Neyse her olayda bir hayır vardır belki bu sayede gelmez gelirsede tepkini göster annesine dersede desin zaten onlar utansın yaa.

Benimde evimi otel gibi kullanıyorlardı bir ara çantasını köşeye atan kalırdı ama artık ne düşündüğümü biliyorlar ha kırgınlık olmadımı oldu elbette ama sonunda bunun böyle olması gereketiğini kabullendiler.

Çok sinirlendim erkek olsun kız olsun benim yatak odama giremez.

Birde oldum olası şu orda burda kalmalardan nefret etmişimdir bu ne ya aynı şehirde üstelik bu kadar yakında gelmiş daha çiçeği burnunda evlilerin yanında kalıyor hadi o anlamıyo annesidemi oğlum gitme ayıptır demiyo .

Neyse her olayda bir hayır vardır belki bu sayede gelmez gelirsede tepkini göster annesine dersede desin zaten onlar utansın yaa.

Benimde evimi otel gibi kullanıyorlardı bir ara çantasını köşeye atan kalırdı ama artık ne düşündüğümü biliyorlar ha kırgınlık olmadımı oldu elbette ama sonunda bunun böyle olması gereketiğini kabullendiler.

benimde öyle olacak sadece kaynım olsa iyi birde 18 yaşında kız görumcem var.o da gelir kalır zırt pırt.çok değil yakındır bizimde aramıza kırgınlık girecek.sabrediyorum ama patlıcam çok yakındır.zaten hiç birini sevmiyorum.kaynanam desen milletn arkasndan konuşuo konuşuo yüzlerine geldimi canım cicim.daha dun şahit oldum.komşusunu çekiştiriodu komışusuda tam o ara çekiştirmenin üstüne geldi.büyük görumcemle .ekiştire çekiştire bitiremediler.bide kadın gelince yağ bal.valahi miğdem bulanıo hepsinden bu kadar olur dedim pes yani.

bunun benimle ne alakası var kapıya gelen adama git mi diyim.abisi düşünmesi lazım.git desem annesine yumurtlucak hemen yengem beni almadı eve diye.al sana bi olay daha.

aynen öyle ben cevabımı verdim msjla öküz değilse anlamıştır.uzatmıcam dahada gelmeye yüzü olmaz heralde gerçi bunlar analı oğullu ablalı pek yüzssüzler gerçi

iyi de eninde sonunda daha kötü patlıycaksın.

Çok çok çok ayıp. Mecbur kalmıştır diyen arkadaşları anlayamadım açıkcası. Spreyin tarağın mecburiyeti mi olur Allah aşkına? Üstelik erkek yani.
Eşinize sorun lütfen benim üzerim açılmış olsa,göğsüm,göbeğim görünmüş olsa ve kardeşin bunu görmüş olsa yine normal mi karşılayacaksın??
Böyle durumlarda örnek vermekten hoşlanmam ama benimde 3 tane kaynım var değil ben uyurken odaya girmek,kapının önünden geçmezler.
Cahilmiş,cahil değil düşüncesiz!!

4 aylık evli bir çiftin evinde eşşek kadar adamın ne işi var yaa,sanki Fizandan geliyor,bi zahmet binsin otobüse gidip gelsin evinden,siz yokken napıyordu?ne büyük düşüncesizlik!yatak odası kısmı ise tam bir facia,terbiyesiz insanlar.

var işte böyle tipler.benim arkadaşımın başında da var aynı dert.eşide kardeşine o kadar düşkün ki ağzını açıp bişey söyleyemiyor.arkadaşımda çok sabrlı ve saygılı biridir oda konuşamıyor doğal olarak.zor bi durum iş eşinde biter kardeşiyle konuşmaya mecbur et.kayınvalidenle konuş o konuşsun diyeceğim ama onunlada sorunlarınız var sanırım.ama şimdili en iyi çözüm kapıyı kilitlemek sanırım en azından rahat uyursun:)

Yanlış bir davranış... Odaya girmesi gerekiyosa şayet en azından odanın kapısına vurup izin isteyebilirdi. Ama sizin tavrınızda yanlış kayınbiraderinizin yaptığı bu hatanın faturasını neden eşinize kesiyor ve hem kendinizi hem onu üzüyosunuz? Eşinizin erkek kardeşi olması acısını ondan çıkarmanız anlamı taşımaz..

çok ayıp ya hayret ettim bence eşinizin kardeşinin kalbini kırın bu konuda çekinmesi gereken siz değilsiniz 25 yaşında kocaman adam haddini bilsin edepsiz

Son düzenleme:
bu ne yaaa... bence tavrinizi koyun . ister kapali yatin ister acik yatin o odanin kapisi acik dahi olsa iceri girip almamasi gerekir. bu ne terbyesizlik. valla ben sinirlendim cok. ne kadar abisi yada kardesinin esi olsanizda siz bayansiniz ve odaniza kapi calmadan giremez ve alamaz. dusuncesizlik bu yaaa.. esinizde cahil deyip birakmasin nasilsa ses cikarmadiniz bu davranisa diye daha da rahat davranir... en azindan sen nasil ben uyuyorken iceri girip esyalari alabiliyorsun demek bile eger yuzu varsa yeter.

kesin ayağını gitsin madem kavgaya sebep oluyorlar neden canınızı sıkıyorsunuz ki.. sorarsa söylersin ayrıca kimseyi evinde ağırlamak zorunda değilsin hem ağırlayıp hemde benım kardeşim kalmıyor demekde özveri değildir...
k. peder arada bize gelir göze batan bi dağınıklığı olursa eşime söylerim bunu duzelt nedir bu eşim toparlar zaten babası kendi dağınığını oğlunnu toparladığını görünce aynı şeyi bi daha yapmaz :D siz ödün verdikçe devamı gelir canım

Yuhhh beee hic yengesinin odasina girilirmi hemde icerde birileri varken
Bunun neresi normal ben onu anlayamadim giren 10 yasinda cocuk degil 25 yasinda akli basinda olamsi gereken bi delikanli
Sen yine iyi susmussun ben olsam hem esimi arardim agzima geleni sayardim, sonrada kaynimi birdahada onu evime almazdim
Ne olursa olsun isterse kiyamet kopsun bunu önceden düsüne bilecek bi yasda:47:

bence fazla büyütmemelisin sonuç olarak sen eşini seviyorsun oda seni seviyor bunlar gelip geçici böyle şeyler yüzünden bence eşinle yüz göz olma (hatta belki çok abartıyosun diyeceksin ama sen eşine söyle ve banyoya kardeşi için jöle tarak falan alsın böyle sorunlarda olmaz böylece) :) herşey iyilikle halledilir bana göre

Neresinden tutsanız elinizde kalan bir konu... Henüz dört aylık evliymişsiniz, dört ay öncesinde ne yapıyormuş bu kayınbirader? Hiç yeni evli çiftin evine üstelik de aynı şehirde evi varken haftada 2-3 kere yatılı gelinir mi?
Bir de tarak kişisel eşyadır ben annem bile kullansın istemem tarağımı, üstelik anasının evi de değil banyoyu kullanınca temizlemesi gerekir.
Benim bir abim bir de erkek kardeşim var, telefon ettiklerinde bile müsait misin?" diye sorarlar, bekarken odama kapıyı çalmadan girmezlerdi; kaldı ki ben eşimle uyurken yatak odama girsinler. Anenem bile bayramda gidip kaldığımızda, kapıyı çalar, öyle söyler söyleceğini, kendi evinde bile asla girmez yattığımız odaya...Eşimin kız kardeşleri bile yatak odama girmezler. Bence eşiniz konuşup halletmeli, tabiri caizse maşa varken elinizi yakmayın; siz söylerseniz unutulmaz ya da mesele olur, ama eşiniz söylerse kardeşi sonuçta araları bozulmaz,...

Back
X