Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi an benmi yazdım dedim bu yazıyı eşin aynı eşim gibiymiş oda oyledir bizimde kayınımla alakalı bi sorunumuz oldu daha geçen gün benimle birlikte doktora geldi tutturdu bende giricem muayeneye kadın doğum gittiğim yer yani yarı çıplak kalıyorsun neymiş bebeğe bakıcakmış izin vermedim diye kötü ben oldumm aman boşver onlar utanmıyosa sen niye utanıyorsun çok basit biişeymiş dedmekki buarada bbenim kaynımda 25 yaşında
bi an benmi yazdım dedim bu yazıyı eşin aynı eşim gibiymiş oda oyledir bizimde kayınımla alakalı bi sorunumuz oldu daha geçen gün benimle birlikte doktora geldi tutturdu bende giricem muayeneye kadın doğum gittiğim yer yani yarı çıplak kalıyorsun neymiş bebeğe bakıcakmış izin vermedim diye kötü ben oldumm aman boşver onlar utanmıyosa sen niye utanıyorsun çok basit biişeymiş dedmekki buarada bbenim kaynımda 25 yaşında
cnm belki mecbur kalmıstır ve oda utanmıstır ve sizin tarafa bakmamıstır bile.bunu bukadar büyütme.
ben bu durumda olsam kız halimle sacımı tarafamdan giderim gene o odaya gırmem![]()
Yavaş gel deseydin ne terbiyesizler var ya
yalnız git ondan iyi nasıl insanlarsınız anlamadım ki!!!!