- 24 Mart 2024
- 64
- 13
- 8
- Konu Sahibi dertsbasadert
-
Eşiniz aklı başında,doğruyu yanlışı bilen biriyse aranız açılmaz,anamda anam babamda babam diyen biriyse geçmiş olsun.Bu sorunu halletseniz,başka sorunda o ara açılır.İş eşinizde bitiyor.....İyi geceler hanımlar benim kayınpeder iyice yaşlandıkça tuhaflaştı tayinimiz Ankara’ya onların yaşadığı şehire çıktı ben merkezi bir yerde ev tutmak istiyorum eşimle tavır yapıyor bize resmen bizden kaçıyorsunuz biz zaten birkaç yıla burdan gideceğiz neden uzağa taşınıyorsunuz aileniz buradayken vs vs ben diplerinde yaşamak istemiyorum ne kendi ailemin ne onların bunca işin içinde bir de köye ev yaptırma sorunu çıkardılar başımıza oraya eşya götürecekler temizleyecekler bizden yardım bekliyorlar biz bu haldeyken şaka gibiler çok sıkıldım gerçekten tayin olduğuma sevinemedim bile arkadaşlar memlekete eşimle aramız açılacak diye normal mi bu sizce
Allahtan aklı başında ama çok takıyor böyle şeyleriEşiniz aklı başında,doğruyu yanlışı bilen biriyse aranız açılmaz,anamda anam babamda babam diyen biriyse geçmiş olsun.Bu sorunu halletseniz,başka sorunda o ara açılır.İş eşinizde bitiyor.....
Çok büyük zarar var diyemem ama yakın oturursak sürekli eşimi rahatsız eder biliyorum şuraya gidilecek bu yapılacak bana yardım et vs vs gibiEğer size çok büyük zararlari yoksa idare edin bence Anne babalar özellikle torun olunca yakın oturmak istiyorlar. Merkez bizim için daha iyi ama size de sık sık gidip geliriz diyin.
Hem sizin dediğiniz olsun hemde onların kalbi kırılmasın.
Tamam işte uzak oturun ama onlarlada kötü olmayın. Sizi istemediğimiz için değil burda oturmak bizim için daha iyi olduğundan merkezde oturuyoruz diyin.Çok büyük zarar var diyemem ama yakın oturursak sürekli eşimi rahatsız eder biliyorum şuraya gidilecek bu yapılacak bana yardım et vs vs gibi
Çok büyük zarar var diyemem ama yakın oturursak sürekli eşimi rahatsız eder biliyorum şuraya gidilecek bu yapılacak bana yardım et vs vs gibi
Haklısınız ama ben bu kadar iyi niyetli düşünemiyorum bazen gerçekten her şeye karışacaklar yakınlarında olunca amaçları da o zaten sürekli eşime mızmızlanacaklarBüyüklerinizi kırmayın bence.Bugün var yarın yoklar.
Haklısınız ama biz bunca işin arasındayken evi yerleştirmeden toplanmadan dinlenmeden oraya yardıma gitmesine rızam olacağını sanmıyorumYakın oturmak istememekte haklısınız. Siz taşınmalarına yardımcı olmak zorunda da değilsiniz.
Ama eşiniz onların evladı. Taşınma gibi büyük bir olayda evlatlarından yardım beklemeleri de normal. Yaşlı insanlar sonuçta, eşiniz ne haliniz varsa görün diyecek değil.
Tam olarak da dediğiniz gibiler sürekli yaptığı işler için yardım bekleyecek en ufak şeyde arayacak çok nazlı zatenSize bi rahatsızlık vermeyeceklerse eşiniz kendı düşünsün bunu . ama eşinizi sürekli meşgul edip sizi ihmal ettirecek kadar da mızmızlarsa yaklaşmayın bırakın küsen küssün darılan darılsın sonra üzülen siz olmayın .
Haklısınız ama ben bu kadar iyi niyetli düşünemiyorum bazen gerçekten her şeye karışacaklar yakınlarında olunca amaçları da o zaten sürekli eşime mızmızlanacaklar
Bizim aileler de öylelerTam olarak da dediğiniz gibiler sürekli yaptığı işler için yardım bekleyecek en ufak şeyde arayacak çok nazlı zaten
Haklısınız ama biz bunca işin arasındayken evi yerleştirmeden toplanmadan dinlenmeden oraya yardıma gitmesine rızam olacağını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?