Kayınpeder çok tuhaflaştı her şeye karışıyor

dertsbasadert

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2024
64
13
8
İyi geceler hanımlar benim kayınpeder iyice yaşlandıkça tuhaflaştı tayinimiz Ankara’ya onların yaşadığı şehire çıktı ben merkezi bir yerde ev tutmak istiyorum eşimle tavır yapıyor bize resmen bizden kaçıyorsunuz biz zaten birkaç yıla burdan gideceğiz neden uzağa taşınıyorsunuz aileniz buradayken vs vs ben diplerinde yaşamak istemiyorum ne kendi ailemin ne onların bunca işin içinde bir de köye ev yaptırma sorunu çıkardılar başımıza oraya eşya götürecekler temizleyecekler bizden yardım bekliyorlar biz bu haldeyken şaka gibiler çok sıkıldım gerçekten tayin olduğuma sevinemedim bile arkadaşlar memlekete eşimle aramız açılacak diye normal mi bu sizce

Eşiniz aklı başında,doğruyu yanlışı bilen biriyse aranız açılmaz,anamda anam babamda babam diyen biriyse geçmiş olsun.Bu sorunu halletseniz,başka sorunda o ara açılır.İş eşinizde bitiyor.....

Eğer size çok büyük zararlari yoksa idare edin bence Anne babalar özellikle torun olunca yakın oturmak istiyorlar. Merkez bizim için daha iyi ama size de sık sık gidip geliriz diyin.
Hem sizin dediğiniz olsun hemde onların kalbi kırılmasın.

Çok büyük zarar var diyemem ama yakın oturursak sürekli eşimi rahatsız eder biliyorum şuraya gidilecek bu yapılacak bana yardım et vs vs gibi

Çok büyük zarar var diyemem ama yakın oturursak sürekli eşimi rahatsız eder biliyorum şuraya gidilecek bu yapılacak bana yardım et vs vs gibi
Tamam işte uzak oturun ama onlarlada kötü olmayın. Sizi istemediğimiz için değil burda oturmak bizim için daha iyi olduğundan merkezde oturuyoruz diyin.

Size bi rahatsızlık vermeyeceklerse eşiniz kendı düşünsün bunu . ama eşinizi sürekli meşgul edip sizi ihmal ettirecek kadar da mızmızlarsa yaklaşmayın bırakın küsen küssün darılan darılsın sonra üzülen siz olmayın .

Ben anne babayı kirmama taraftarıyım bu gün varlar yarın yoklar sonuçta.is yerlerimiz buraya yakın işte çocuk varsa ordaki okul daha iyi yada hastaneye daha yakın diye bir kaç neden bulup kırmadan halledin bence.İnsanlae yaşlandıkça çocuk gibi oluyorlar

Haklısınız ama biz bunca işin arasındayken evi yerleştirmeden toplanmadan dinlenmeden oraya yardıma gitmesine rızam olacağını sanmıyorum

Tam olarak da dediğiniz gibiler sürekli yaptığı işler için yardım bekleyecek en ufak şeyde arayacak çok nazlı zaten

Haklısınız ama ben bu kadar iyi niyetli düşünemiyorum bazen gerçekten her şeye karışacaklar yakınlarında olunca amaçları da o zaten sürekli eşime mızmızlanacaklar

Büyük berekettir. Yarın birgün sizde onlar gibi olacaksınız.Niyetinizi salih tutun, içiniz de rahat olsun. Büyükten hiçbir zaman zarar gelmez. İstisnalar hariç.

Tam olarak da dediğiniz gibiler sürekli yaptığı işler için yardım bekleyecek en ufak şeyde arayacak çok nazlı zaten
Bizim aileler de öyleler lamba patlasa ararlar yaşlılar Merdıven sandalye çıkamazlar bacaklar tutmaz tabi biz şikayetcı değiliz elhamdülillah seve seve yapıyoruz ama tabi bu kişiye göre değişir . Ha o sırada bizimde işimiz olsa önemsemem nolcak ki kapıyı kapatır iki gün sonra yaparız kafamıza vuran yok aciliyetine göre değişir

Siz sıkıntıya girecek gibi duruyorsunuz o yüzden eşinizle konuşun sizi rahatsız etmeyecekse anadır babadır nolcak yapıversin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…