kayinpeder ile tatsiz tartismam:((

Eğer ki eşin senin yanındaysa , hiç dert etme , haşa huzurdan it ürür kervan yürür , boşverin .
Allah annene acil şifalar versin , gelmiş geçmiş olsun .

Kayinpederin malin onde gideniymis ailedeki kadinlarin uzerinde hakimiyet kurmaya çalışan bir asalak olarak algiladim bundan sonra resmi ol kendisiyle muhatab olma derim bayramdan bayrama elini opersin ona bile degmez ama esinin hatrina yapiverirsin

Allahin mendeburu sakin konuşma ona ne pardon? Kayinvalide olacakmış mübarek konuşma baba deme ya bana hakaret edecekti onun o kafasini biyerine montolardim esimde arkamda demissin bana yapılacaktı kan çıkardı ordan...

Slm hanimlar aranizda yeniyim. Direk konuya gireyim uzatmadan Annem rahatsiz beyninde kist var ameliyat olucak be oturdugumuz sehire cagirdik esimin de istegi uzerine keske cagirmasaydim hastaneye yatirdik buraya kadar iyi guzel.
Annemin benden baska kimsesi yok burada haliyle Ben gidip ilgileniyorum dun aksmda 7 gibi geldim kayinpeder esime biseyler soyluyo kimseye sormadan gidiyo ediyo kisaca sikayet ediyor beni.
Kaldiki haber de veriyorum gittim aciklama yapmaya bi basladi bagirmaya bana etmedigi hakaret kalmadi esim arada olmasa beni dovecek , ve suan kendisi ile konusmuyorum acikcasi moralim bozuk sizce be yaomaliyim nasil davraniyim '
Herşey eşinde bitiyor.Karısını şikayet etmelerine izin vermeyecek.Ne demek yani.Sen nereye gittiğini ne yaptığını bilecek insansındır herhalde.Çocuk değilsin.Emir kulu değilsin.NETİCEDE ANNEN RAHASTIZ BİR DE.mESAFE KOY

Onun istegi o AMA yapamam zaten tamam gittigim yeri haber ediyorum kayinvalidem biliyor kendisinde haberi olmasina ragmen benim annemle ilgilenmemden rahatsiz oldu demekki . Esim dediki izin almasi gereken bir durummu var beni korudukca daha cok cildirdi. Kayinvalidemin kolundan tutmustum Anne Allah askina Doyle haber vermiyormuyum dedim, kadin veriyosun dedgi halde cekti karisni kolunun altina bana Sen kimsin benim karimin kolundan tutuyosun dedi.
Eve hirsiz gibi girip cikiyormusum esim dedi neyini soracak dedi oda s.ktirin gidin sormayin dedi
Hatanın büyüğü de sende.Kimseye haber vermek izin almak zorunda değilsin.Yüz veriyorsunuz astar istiyorlar.Eşin bilsin yeter.

Slm hanimlar aranizda yeniyim. Direk konuya gireyim uzatmadan Annem rahatsiz beyninde kist var ameliyat olucak be oturdugumuz sehire cagirdik esimin de istegi uzerine keske cagirmasaydim hastaneye yatirdik buraya kadar iyi guzel.
Annemin benden baska kimsesi yok burada haliyle Ben gidip ilgileniyorum dun aksmda 7 gibi geldim kayinpeder esime biseyler soyluyo kimseye sormadan gidiyo ediyo kisaca sikayet ediyor beni.
Kaldiki haber de veriyorum gittim aciklama yapmaya bi basladi bagirmaya bana etmedigi hakaret kalmadi esim arada olmasa beni dovecek , ve suan kendisi ile konusmuyorum acikcasi moralim bozuk sizce be yaomaliyim nasil davraniyim '
kayınbaba kaynana dendimi psikolojik olarak midem bulanıyor...

Back
X