kayinpeder ile tatsiz tartismam:((

Üzüldüm sizin adınıza ama inanın herkesin derdi kendine büyük mesela ben omur boyu bu tur şeylere ugrasicam.

Ne demek annemi keşke çağırmasaydım?
Kayınpederiniz densizlik ediyor diye hasta annenize ettiğiniz yardımdan dolayı pişman mı oluyorsunuz yani?

Eşiniz olanı biteni görüyorsa siz hiçbir şey duymayacaksınız.

Annenizin sağlığı söz konusu, ki keyfinizden de gidebilirsiniz her yere.
Kayınpeder kim oluyor, ne emeği var üzerinizde?

Ruh hastası mi nedir bu adam sen hangi sıfatla hesap soruyorsun kocanin babasi ne emegi var senin ustunde hadi ordan benim annem hasta olacak beyfendiye hesap vericem çoook geniş bir mesafe koy aranıza ailenide onlara kesinlikle ezdirme

Ach canım benim, benim KP de buna benzer şeyler saçmaladı bundan 3 yil önce bende önden beri görüşmüyorum kendisiyle, benim eşimde beni destekledi gi içn daha çok kudurdu, bayram dışında arayip sormuyorum kV deyle konuştukça bile napiyo nasıl demiyorum , kendisi de benim onun kuklasi olmadığımı anladı benden hiç bir beklentisi kalmadi. Sende üzerine düşen görevleri yerine getir, tavrından taviz verme. Git gör ilgilen annene, umursama onu, söylensin dursun. Ama eşine dirdir etme sakin sonra onada ters etkiler oluşur

Evet çok kötü bi durum keşke dünyanın obur ucunda olsaydikta burda bunları yasamasaydim
Artık biseyleri değistirmenin tam zamanı. Esinle de konuş bundan sonra gidip geleceğin yerleri sadece eşine haber ver. Ya anlamam hala bu kafada insanlar var dünyada. Hadi eskiden 13 14 yaşında küçük çocukları evlebdiriyorlardı ne evin erkeği erkek ne de gelinine gelin diyebilirsin. Haliyle kv kp den izin alınırmış. Şimdi koca koca insanlar ne diye kv kp den izin alacak. Insan kocası yada karısı ile halleder böyle şeyleri. Bir an önce önüne geçin benden tavsiye. Komşum un 17 yaşında çocuğu var hala karı koca çocuklarını alıp babalarından habersiz biyere gidince olay çıkarıyorlar. Ama tabi geline bişey diyemiyorlar o zamaninda vermiş ağazlarının payını ama kocası ezik bu konuda. Baya küçük çocuk gibi korkuyor adam.

Slm hanimlar aranizda yeniyim. Direk konuya gireyim uzatmadan Annem rahatsiz beyninde kist var ameliyat olucak be oturdugumuz sehire cagirdik esimin de istegi uzerine keske cagirmasaydim hastaneye yatirdik buraya kadar iyi guzel.
Annemin benden baska kimsesi yok burada haliyle Ben gidip ilgileniyorum dun aksmda 7 gibi geldim kayinpeder esime biseyler soyluyo kimseye sormadan gidiyo ediyo kisaca sikayet ediyor beni.
Kaldiki haber de veriyorum gittim aciklama yapmaya bi basladi bagirmaya bana etmedigi hakaret kalmadi esim arada olmasa beni dovecek , ve suan kendisi ile konusmuyorum acikcasi moralim bozuk sizce be yaomaliyim nasil davraniyim '

Ağzının tam orta yerine bi tane geçir.

Allah allah kim oluyo o.Senin ne yaptığına müdahale ediyo.Kaldı ki annen rahatsız bu durumda senin ne yaptığına kocan bile karışamaz.
Bu tür insanların beyinlerinin çalışma sistemini merak ediyorum,bu haddi kendilerinde nasıl buluyolar diye..

Kayınpeder bozuntusuna de ki; sen benim ne yaptığım konusunda söz sahibi değilsin, büyüğümsün diye saygısızlık yapmıyorum ama durman gereken yeri bil kırmayalım birbirimizi de..Baktın anlamiyo icabında edebini boz.
Sinir oldum ya,senin annen hasta O hüküm yürütme derdinde ve eşinle arana nifak sokmaya çalışıyo.Saygıyı zerre kadar haketmiyo aslında..

Karısına laf ettirmemeli. Edilecekse kendi etsin. Kp kim oluyor

Anneni sakın ola ki bu zor günlerinde yalnız bırakma Allah başından eksik etmesin eşin de senin yanındaysa Allah razı olsun gerisi boş

eşin senin yanındaysa önemli olan bu..
bnce boşver hç takma. kalpte kırma.

Onun istegi o AMA yapamam zaten tamam gittigim yeri haber ediyorum kayinvalidem biliyor kendisinde haberi olmasina ragmen benim annemle ilgilenmemden rahatsiz oldu demekki . Esim dediki izin almasi gereken bir durummu var beni korudukca daha cok cildirdi. Kayinvalidemin kolundan tutmustum Anne Allah askina Doyle haber vermiyormuyum dedim, kadin veriyosun dedgi halde cekti karisni kolunun altina bana Sen kimsin benim karimin kolundan tutuyosun dedi.
Eve hirsiz gibi girip cikiyormusum esim dedi neyini soracak dedi oda s.ktirin gidin sormayin dedi
Derhal bu adamla irtibatını kesmelisin.. Ciddiyim..

Slm hanimlar aranizda yeniyim. Direk konuya gireyim uzatmadan Annem rahatsiz beyninde kist var ameliyat olucak be oturdugumuz sehire cagirdik esimin de istegi uzerine keske cagirmasaydim hastaneye yatirdik buraya kadar iyi guzel.
Annemin benden baska kimsesi yok burada haliyle Ben gidip ilgileniyorum dun aksmda 7 gibi geldim kayinpeder esime biseyler soyluyo kimseye sormadan gidiyo ediyo kisaca sikayet ediyor beni.
Kaldiki haber de veriyorum gittim aciklama yapmaya bi basladi bagirmaya bana etmedigi hakaret kalmadi esim arada olmasa beni dovecek , ve suan kendisi ile konusmuyorum acikcasi moralim bozuk sizce be yaomaliyim nasil davraniyim '
düşmez kalkmaz bir ALLAH. yarın kendisi de hasta olur o zaman sen eşine sen tepki mi göstereceksin gitme diye. çok yazık

Güzelim esin senin içini biliyor belli cevabında veriyor bırak k udursun kendi başını yesin o adam. Hiç takma eşi ni de uzme .Bence uyanık ol ama kulağın hep açık olsun.

Canım annene allahım şifa versin boşver takma dengesizi. Annenin yanına giderken kimsesen izin almak zorunda değilsin aynen böyle devam et, aynı evdw ya da altlı üstlü yaşıyorsan çıkmak için iyi bir bahane olmuş bence. Beni sen mi doğurdun anamın yanına giderken izin mi alıcam yaaa

Ne sacmalamis,kocan varken ona laf dusmez!!

Kocan varken ona laf dusmez de ne demek ya?? Kimseye laf dusmez burada ne kocasi ne kayinpederi. Burada laf edilen kisi resit olmus, kendi kararlarini kendisi alabilen bir kisi. Yani kimseye laf dusmez, hele ki annesinin sagligi soz konusuyken...

Konu sahibine;
O kayinpeder kendini ne saniyorsa artik onla gorusmemenin bi yolunu bulup yaptiginin yanlis oldugunun da esine iyice bi anlatilmasi lazim bence

Biz 4.5 til beraber oturdgumuz icin en basta biraz onalrin da baski be aliskanliklarindan dolayi evide ayirinca onlarda Bu beklenti icine girdiler kayinpederde acayip bir kiskanclik var gordugum kadari ile bende bi yere gidiyosam hep soyledim soylememk varmis cunku bunu daha oncede sorun etti AMA olay Bu kadar buyumedi.

Dogru, kira parasi ödememek huzurdan daha önemli degil mi? Nede olsa zaten herseyi ceken sensin, biraz daha alttan alirsin iste ne olcak :KK14:

Eminim tersi olsa ama, senin baban esine bagirsa, sürekli aciklama istese esin orda 1 gün bile kalmazdi. Yapacagin tek sey artik kendi ayaklarni üzerine durmak. Bir ise gir ve oglunu artik kp'ini dolduran kv'deye degil de kres'e birak. Ondan sonra artik diret bu tasinma olayini. Seni asaglayan insanlarin yaninda kalmaya mecbur degilsin.

Hatta is bosanmaya kadar gidiyorsa gitsin. Hayat, huzursuz ve mutsuz gecirmek icin cok kisa.

Onun istegi o AMA yapamam zaten tamam gittigim yeri haber ediyorum kayinvalidem biliyor kendisinde haberi olmasina ragmen benim annemle ilgilenmemden rahatsiz oldu demekki . Esim dediki izin almasi gereken bir durummu var beni korudukca daha cok cildirdi. Kayinvalidemin kolundan tutmustum Anne Allah askina Doyle haber vermiyormuyum dedim, kadin veriyosun dedgi halde cekti karisni kolunun altina bana Sen kimsin benim karimin kolundan tutuyosun dedi.
Eve hirsiz gibi girip cikiyormusum esim dedi neyini soracak dedi oda s.ktirin gidin sormayin dedi

Kv ye haber vermek niye birlikte mi yaşıyorsunuz anlamadım annen hasta yahu bu ne bürokrasi

Annenle ilgilenmek ne kayınpederinizi bağlar ne de kocanızı .
Kimseden izin almak zorunda değilsiniz,nasıl alıştırıyorsunuz anlamıyorum,bundan sonra lütfen ne kayınpederinizin ne de kocanızın bu tarz konularda söz söylemesini engelleyin.
"Gidemezsin,edemezsin" gibi.
Geçmiş olsun.

Yorumlar icin tskler.Kayinpeder hepimizin uzerinde diktatorluk kurmaya calisiyor yeri geldi esini ve kizini da evdrn kovdu yeri geldi ogluna laflar saydirdi AMA esim onun Bu huyuna cok kizdigi icin babasinin yanlisini gormesi icin haftalarca evine gitmedigini biliyorum.
Bu konudada beni savundu hayirdir senden izin almasi gereken bir durum mu var diye.
Zaten o buna daha cok sinirlendi ya ,ever ayni set esimin basina gelse bana ev ara diye coktan soylerdi AMA konu suan Ben oldugum icin oda pek umursamiyor.
Aslinda calisabilirim AMA oglum 8 yasinda okula gidiyor yani onunla ilgilenebilicek okula getirip goturucek kimse yok varda yok yapmazlar .

Ben esime hep dedim sadece HUZUR istiyorum diye oda huzursuz ama sirf evdr bedava oturmak adina burdan ayrilmiyor, goruyoki hep bi tatsizlik var oda mutsuz ama bekliyoruz boyle, esim ailesi gibi biri olsa coktan yollarimizi ayirmistik ama bunlarla alakasi yok.

Zaten hastaneye yada baska bir yere gidiceksem gidebilirmiyim? Demiyorum direk gidiyorum diyorum altli ustlu oturuyoruz oglumu biraktigim icin haber veriyorum.

Back
X