- 24 Haziran 2016
- 7.508
- 26.532
- 548
- Konu Sahibi Dolunay2018
Üzüldüm sizin adınıza ama inanın herkesin derdi kendine büyük mesela ben omur boyu bu tur şeylere ugrasicam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık biseyleri değistirmenin tam zamanı. Esinle de konuş bundan sonra gidip geleceğin yerleri sadece eşine haber ver. Ya anlamam hala bu kafada insanlar var dünyada. Hadi eskiden 13 14 yaşında küçük çocukları evlebdiriyorlardı ne evin erkeği erkek ne de gelinine gelin diyebilirsin. Haliyle kv kp den izin alınırmış. Şimdi koca koca insanlar ne diye kv kp den izin alacak. Insan kocası yada karısı ile halleder böyle şeyleri. Bir an önce önüne geçin benden tavsiye. Komşum un 17 yaşında çocuğu var hala karı koca çocuklarını alıp babalarından habersiz biyere gidince olay çıkarıyorlar. Ama tabi geline bişey diyemiyorlar o zamaninda vermiş ağazlarının payını ama kocası ezik bu konuda. Baya küçük çocuk gibi korkuyor adam.Evet çok kötü bi durum keşke dünyanın obur ucunda olsaydikta burda bunları yasamasaydim
Slm hanimlar aranizda yeniyim. Direk konuya gireyim uzatmadan Annem rahatsiz beyninde kist var ameliyat olucak be oturdugumuz sehire cagirdik esimin de istegi uzerine keske cagirmasaydim hastaneye yatirdik buraya kadar iyi guzel.
Annemin benden baska kimsesi yok burada haliyle Ben gidip ilgileniyorum dun aksmda 7 gibi geldim kayinpeder esime biseyler soyluyo kimseye sormadan gidiyo ediyo kisaca sikayet ediyor beni.
Kaldiki haber de veriyorum gittim aciklama yapmaya bi basladi bagirmaya bana etmedigi hakaret kalmadi esim arada olmasa beni dovecek , ve suan kendisi ile konusmuyorum acikcasi moralim bozuk sizce be yaomaliyim nasil davraniyim '
Derhal bu adamla irtibatını kesmelisin.. Ciddiyim..Onun istegi o AMA yapamam zaten tamam gittigim yeri haber ediyorum kayinvalidem biliyor kendisinde haberi olmasina ragmen benim annemle ilgilenmemden rahatsiz oldu demekki . Esim dediki izin almasi gereken bir durummu var beni korudukca daha cok cildirdi. Kayinvalidemin kolundan tutmustum Anne Allah askina Doyle haber vermiyormuyum dedim, kadin veriyosun dedgi halde cekti karisni kolunun altina bana Sen kimsin benim karimin kolundan tutuyosun dedi.
Eve hirsiz gibi girip cikiyormusum esim dedi neyini soracak dedi oda s.ktirin gidin sormayin dedi
düşmez kalkmaz bir ALLAH. yarın kendisi de hasta olur o zaman sen eşine sen tepki mi göstereceksin gitme diye. çok yazıkSlm hanimlar aranizda yeniyim. Direk konuya gireyim uzatmadan Annem rahatsiz beyninde kist var ameliyat olucak be oturdugumuz sehire cagirdik esimin de istegi uzerine keske cagirmasaydim hastaneye yatirdik buraya kadar iyi guzel.
Annemin benden baska kimsesi yok burada haliyle Ben gidip ilgileniyorum dun aksmda 7 gibi geldim kayinpeder esime biseyler soyluyo kimseye sormadan gidiyo ediyo kisaca sikayet ediyor beni.
Kaldiki haber de veriyorum gittim aciklama yapmaya bi basladi bagirmaya bana etmedigi hakaret kalmadi esim arada olmasa beni dovecek , ve suan kendisi ile konusmuyorum acikcasi moralim bozuk sizce be yaomaliyim nasil davraniyim '
Ne sacmalamis,kocan varken ona laf dusmez!!
Biz 4.5 til beraber oturdgumuz icin en basta biraz onalrin da baski be aliskanliklarindan dolayi evide ayirinca onlarda Bu beklenti icine girdiler kayinpederde acayip bir kiskanclik var gordugum kadari ile bende bi yere gidiyosam hep soyledim soylememk varmis cunku bunu daha oncede sorun etti AMA olay Bu kadar buyumedi.
Onun istegi o AMA yapamam zaten tamam gittigim yeri haber ediyorum kayinvalidem biliyor kendisinde haberi olmasina ragmen benim annemle ilgilenmemden rahatsiz oldu demekki . Esim dediki izin almasi gereken bir durummu var beni korudukca daha cok cildirdi. Kayinvalidemin kolundan tutmustum Anne Allah askina Doyle haber vermiyormuyum dedim, kadin veriyosun dedgi halde cekti karisni kolunun altina bana Sen kimsin benim karimin kolundan tutuyosun dedi.
Eve hirsiz gibi girip cikiyormusum esim dedi neyini soracak dedi oda s.ktirin gidin sormayin dedi