• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpeder,kayınvalide,görümce,elti.bunlardan çekenler...

1. Bahsettiğiniz dışa dönük gruba dahil değilim. 2. sert bir eleştiride yapmadım zaten. Öyle bir şey olsaydı konu sahibi gereken tepkiyi verirdi.

konu sahibi seni kırmadan gerekli tepkileri çok güzel vermiş zaten:)
tekrar okumanı tavsiye ederim..

Hay Allah'ım ya bu nasıl insanlıktır.Bırakın gelinine, insan düşmanına bu tarz cümleler sarfetmez.Onlara ilk önce insan sevgisini aşılamak lazım.Bu ne kindir böyle.

Canım Allah sana gerçekten sabır versin.Eşinin bunları görmesi lazım, eğer evliliğini çok etkiliyorsa mesafade koyabilirsiniz.

amin canm amin!!! esim bunlari goruyo ama inanin bu oyle bir olay ki yani nasil diyim. benim esim annesin son cocugu ve bu cocuk istemeyerek olmus aldirmak istemis felan . ve simdi o hala onun gozunde bir bebek. istenmeyen cocuk tatli olurmus hesabi! varsa yoksa oglu da oglu. oteki cocuklarini fazla umursamaz ama benim kocamiiiiiiiiiiiiiikötükedihüso. mesafeye gelince mesafe ben koysam esim koymaz belki ilerde koyabilir ama simdi olmaz olamaz. zaman gectikce oda daha iyi anlicak ve gorecek herseyi. ana kuzusu deil ama annesi ne yaparsa yapsin yine gider bisey yokmus gibi davranir. onu da anliyorum annesi ama............................... kendimi koyuyorum onun yerine dusunyorum isin icinden cikamiyorum zor zor zor cok zor. :sm_confused:

konu sahibi seni kırmadan gerekli tepkileri çok güzel vermiş zaten:)
tekrar okumanı tavsiye ederim..

Kırıcı yorum yapmadım. Konu sahibi diyeceğini demiş zaten. Sen onu o şekilde yorumlamışsın o ayrı. Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil ki. Buraya bir konu açılıyorsa o konu hakkında herkesin düşüncesi göze alınmış demektir. Buraya konu açtı diye kimseye destekleyici yorum yapmak zorunda değiliz. O konu hakkında bir yanlışı varsa onlarda söylenir. Sonuçta konu sahibi 21 yaşında benden çok büyük değil, 3 yaş var aramızda. Haddime olmayan bir şeyi ben zaten söylemem.

Kırıcı yorum yapmadım. Konu sahibi diyeceğini demiş zaten. Sen onu o şekilde yorumlamışsın o ayrı. Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil ki. Buraya bir konu açılıyorsa o konu hakkında herkesin düşüncesi göze alınmış demektir. Buraya konu açtı diye kimseye destekleyici yorum yapmak zorunda değiliz. O konu hakkında bir yanlışı varsa onlarda söylenir. Sonuçta konu sahibi 21 yaşında benden çok büyük değil, 3 yaş var aramızda. Haddime olmayan bir şeyi ben zaten söylemem.

sen sanırım beni yanlış anlayarak kendini savunmaya geçmişsin :)
bu kadar gardını almanı gerektirecek bir şey söylemedim ben sana..
ayrıca bak ne güzel söylemişsin 'buraya bir konu açılıyorsa herkes yorum yapabilir ve o yorumların olumlu-olumsuz olabileceğini göze almış demektir'..
ancak sen buna uymuyorsun.. senin için yapılan eleştirilere oldukça sert bir şekilde geri dönüş yapıyorsun.. sanki biraz kendinle çelişiyorsun gibi geldi bana :)
neyse ben bu tarz konuşmalardan hiç hoşlanmam ve içinde bulunmak istemiyorum..
senden de ricam konuya geri dönersen sevinirim:)
teşekkürler..

amin canm amin!!! esim bunlari goruyo ama inanin bu oyle bir olay ki yani nasil diyim. benim esim annesin son cocugu ve bu cocuk istemeyerek olmus aldirmak istemis felan . ve simdi o hala onun gozunde bir bebek. istenmeyen cocuk tatli olurmus hesabi! varsa yoksa oglu da oglu. oteki cocuklarini fazla umursamaz ama benim kocamiiiiiiiiiiiiiikötükedihüso. mesafeye gelince mesafe ben koysam esim koymaz belki ilerde koyabilir ama simdi olmaz olamaz. zaman gectikce oda daha iyi anlicak ve gorecek herseyi. ana kuzusu deil ama annesi ne yaparsa yapsin yine gider bisey yokmus gibi davranir. onu da anliyorum annesi ama............................... kendimi koyuyorum onun yerine dusunyorum isin icinden cikamiyorum zor zor zor cok zor. :sm_confused:

Kaynana bu yapar eder de.Ben burada denge unsuru olucak kişinin; eşlerin(kocanın) olucağını düşünüyorum.Yahu teksiniz,paşasınız,biriciksiniz tamam da kardeşim evlenmişsin artık.eşin ailenle geçinemeyebilir,arada anlaşmazlıklar olabilir,kimse diyemez ki kimseye -Aileni at- ama araya mesafa koyulabilir,yapabilir istese bunu erkekler,ama işlerini gelmiyor.

sen sanırım beni yanlış anlayarak kendini savunmaya geçmişsin :)
bu kadar gardını almanı gerektirecek bir şey söylemedim ben sana..
ayrıca bak ne güzel söylemişsin 'buraya bir konu açılıyorsa herkes yorum yapabilir ve o yorumların olumlu-olumsuz olabileceğini göze almış demektir'..
ancak sen buna uymuyorsun.. senin için yapılan eleştirilere oldukça sert bir şekilde geri dönüş yapıyorsun.. sanki biraz kendinle çelişiyorsun gibi geldi bana :)
neyse ben bu tarz konuşmalardan hiç hoşlanmam ve içinde bulunmak istemiyorum..
senden de ricam konuya geri dönersen sevinirim:)
teşekkürler..

Ama kim olsa hakkında tuhaf tuhaf eleştirilere sert bir şekilde geri döner. Her neyse bende hoşlanmam böyle konuşmalardan. Zaten benim yorumumdan alıntı yapıp bunu başlatan sensin. Konuya geri dönersen diyorsun ben zaten öyleyim. Neyse..

evet canim sen anlamissin ama arkadas anlamamis.yerimseniben

Ben de diyordum yazık kızcağız eziyet görüyor resmen diye..

Son düzenleme:
akasia kullanıcısından alıntı
evet canim sen anlamissin ama arkadas anlamamis.

bu sana yazılmış bir yazıdır blush'cım :)
sanırım yine yanlış anladın sen bana yazıldığı konusunda:))))))

alkisalkisalkis
Kaynana bu yapar eder de.Ben burada denge unsuru olucak kişinin; eşlerin(kocanın) olucağını düşünüyorum.Yahu teksiniz,paşasınız,biriciksiniz tamam da kardeşim evlenmişsin artık.eşin ailenle geçinemeyebilir,arada anlaşmazlıklar olabilir,kimse diyemez ki kimseye -Aileni at- ama araya mesafa koyulabilir,yapabilir istese bunu erkekler,ama işlerini gelmiyor.

kesinliklee katiliyorumolumunekankayizsmile

akasia kullanıcısından alıntı
evet canim sen anlamissin ama arkadas anlamamis.

bu sana yazılmış bir yazıdır blush'cım :)
sanırım yine yanlış anladın sen bana yazıldığı konusunda:))))))

Merak etme cnm okuma yazmam var görüyorum kimin kime yazdığını.

kusura bakmayın da gereksiz bir tartışma oluyor şu anda insanlar sadece bekar ve 18 yaşında oldukları için sert tepki vermezler ben evli ve 32 yaşındayım o lafa ben de sert tepki verirdim ama kayınvalideme değil kocama

benim eşimin öyle bir tavrı vardır ki kayınvalidem arkamdan eşime benim hakkımda gık diyemez kayınvalide gelinin lafına alınmaz ama oğlundan korkar arkadaşlar bu lafların eşine gelmemesini sağlayacak kişi de arkadaşın eşi

ama arkadaşın yaşı daha küçük tahminen eşi de öyle zamanla eş olgunlaşıp karısının kıymetini anlamaya başladığında daha az sorun yaşayacaklardır

kusura bakmayın da gereksiz bir tartışma oluyor şu anda insanlar sadece bekar ve 18 yaşında oldukları için sert tepki vermezler ben evli ve 32 yaşındayım o lafa ben de sert tepki verirdim ama kayınvalideme değil kocama

benim eşimin öyle bir tavrı vardır ki kayınvalidem arkamdan eşime benim hakkımda gık diyemez kayınvalide gelinin lafına alınmaz ama oğlundan korkar arkadaşlar bu lafların eşine gelmemesini sağlayacak kişi de arkadaşın eşi

ama arkadaşın yaşı daha küçük tahminen eşi de öyle zamanla eş olgunlaşıp karısının kıymetini anlamaya başladığında daha az sorun yaşayacaklardır

işte ben buna katılırım..
burada en büyük görev eşe düşüyor..
bunu daha önce de yazdım.. bir erkek ailesinden korkmamalı aksine bence o aile o erkekten çekinmelidir..
ancak bunu her erkeke ne yazık ki yapamaz..

ahhh bunlardan bende çok çekiyorum ama artık görüşmüyoruz.evlendikten sonra çok değiştiler halen eşime boşa o kadını seni affederiz diolar ne olduki neyi affediyorsunuz eşimde ailesiyle bütün ilişkisini kesti naapsın canım kocam hakkını hiç bir zaman ödeyemem.
nikahıma misafir gibi gelip gittiler hiçbir şeyle ilgilenmediler 2 görümcem var kayınpederimi öyle bir doldurmuşlarki adam bize yapmadığını bırakmadı işleri ortak eşim abisi ve babası beraber çalışıyorlar hepsinin hissesi var eşim işini bırakıp çıksa aç kalırız öylede oldu birgün babasına çok sinirlenip çıktı 15 gün boyunca 2 bilezik bozdurup öyle yaşadık baktık olmuyor geri döndü işine işyerleri büyük bir iş hanının içinde gecenlerde bi iş yerinde hırsızlık meydana gelmiş eşimin babasıda eşime sen yaptın dimi hırsızlığı demiş doğruyu söyle falan demiş eşimde kamera kayıtlarına bakalım demiş babasıda kurana el basarımki sen çaldın falan demiş polis gelmiş kamera kayıtlarında herşey ortaya çıkmış eşim diyo o an öyle sinirlendimki nerdeyse babamın ağzını burnunu kıracaktım diyor dedim boşver bir an iftira atmış işte allah ona layık olan cezayı verir falan dedim.
tam 2 yıldır hiçbir şekilde görüşmüyorum ailesiyle eşimde görüşmüyor hiçbirinin yüzünü görmek istemiyorum diyor ben ailesiyle kötü olmasını istemem ama inanınki bunu hakediyorlar herkesede gelin oğlumuzu göndermiyor diyorlamış sanki oğullarını tanımıyorlar eşim aşırı inatçıdır onu bişeye ikna etmeye hayatta gücüm yetmez buna rağmen beni kötülüyorlar.
evliliğimizin ilk yıllarında büyük görümcemi aramıştım abla küs kalmayalım birbirimize gidip gelelim diye telefon açmıştım bana telefonda sizden tiksiniyoruz siz bizim düşmanımızsınız neler neler saydı işte o gün bu gündür ne bayram ne seyran asla görüşmüyoruz.
allahtan tek dileğim ölüm hak hepimiz ölücez kayınpederime allah çektirmeden ölüm nasip etmesin şimdi beni kınayacaksınız ama eşimle bi çocuk sahibi olamadık diye bana bi laf yakıştırmış inanın yazmaya utanıyorum o çift cinsiyetli onun çocuğu olmaz diye her yerde konuşuyormuş bende allahtan işte bunu diliyorum sana havale ediyorum allahım ama çektirmeden canını alma.

bizde ablasi ve abisiyle gorusmuyoruz. ama o cadi ile maalesef gorusmek zorundayim. evlerine gittigimde ne konusurum ne onlar benimle konusur. aslinda kus gibiyiz ama yinede evine gidyorum mecburiyetten.

valla sen iyisin bacim. keyfini cikar derim ben. esimin beni savundugu zaman da oldu ama ne bilim bana yetmiyo.

ahhh bunlardan bende çok çekiyorum ama artık görüşmüyoruz.evlendikten sonra çok değiştiler halen eşime boşa o kadını seni affederiz diolar ne olduki neyi affediyorsunuz eşimde ailesiyle bütün ilişkisini kesti naapsın canım kocam hakkını hiç bir zaman ödeyemem.
Nikahıma misafir gibi gelip gittiler hiçbir şeyle ilgilenmediler 2 görümcem var kayınpederimi öyle bir doldurmuşlarki adam bize yapmadığını bırakmadı işleri ortak eşim abisi ve babası beraber çalışıyorlar hepsinin hissesi var eşim işini bırakıp çıksa aç kalırız öylede oldu birgün babasına çok sinirlenip çıktı 15 gün boyunca 2 bilezik bozdurup öyle yaşadık baktık olmuyor geri döndü işine işyerleri büyük bir iş hanının içinde gecenlerde bi iş yerinde hırsızlık meydana gelmiş eşimin babasıda eşime sen yaptın dimi hırsızlığı demiş doğruyu söyle falan demiş eşimde kamera kayıtlarına bakalım demiş babasıda kurana el basarımki sen çaldın falan demiş polis gelmiş kamera kayıtlarında herşey ortaya çıkmış eşim diyo o an öyle sinirlendimki nerdeyse babamın ağzını burnunu kıracaktım diyor dedim boşver bir an iftira atmış işte allah ona layık olan cezayı verir falan dedim.
Tam 2 yıldır hiçbir şekilde görüşmüyorum ailesiyle eşimde görüşmüyor hiçbirinin yüzünü görmek istemiyorum diyor ben ailesiyle kötü olmasını istemem ama inanınki bunu hakediyorlar herkesede gelin oğlumuzu göndermiyor diyorlamış sanki oğullarını tanımıyorlar eşim aşırı inatçıdır onu bişeye ikna etmeye hayatta gücüm yetmez buna rağmen beni kötülüyorlar.
Evliliğimizin ilk yıllarında büyük görümcemi aramıştım abla küs kalmayalım birbirimize gidip gelelim diye telefon açmıştım bana telefonda sizden tiksiniyoruz siz bizim düşmanımızsınız neler neler saydı işte o gün bu gündür ne bayram ne seyran asla görüşmüyoruz.
Allahtan tek dileğim ölüm hak hepimiz ölücez kayınpederime allah çektirmeden ölüm nasip etmesin şimdi beni kınayacaksınız ama eşimle bi çocuk sahibi olamadık diye bana bi laf yakıştırmış inanın yazmaya utanıyorum o çift cinsiyetli onun çocuğu olmaz diye her yerde konuşuyormuş bende allahtan işte bunu diliyorum sana havale ediyorum allahım ama çektirmeden canını alma.

iyi etmişsin kötülük yapıyolarsa uzak ol yaklaşma hiç.yosa sinir sahibi olursun.bu dünyaya 10 kere gelmiyoruz.bu ne ya kendi derdimiz degil insanların ailenin derdi yıpratıyo evlilikleri.eşinde olgun aklı başındaymışki neyin neoldunu görmüş.tek dicegim eger bu insanlar böleyse uzak dur.

Canım okudum ve artık hiçbişey beni şaşırtmıyor. Daha yaşın çok küçük bu gencecik halnde sana bunları yapıyorlar ya onlara ne demek lazım bilmiyorum. Kendini yıpratma. bunları engellemek eşini elinde ama maalesef pek az erkek bu konuda net tavır koyuyor. Erkekler genelde ne şiş yansın ne kebap havasında ve olan biz kadınlara oluyor. Daha çocok sahibi olmka için çok erken, yaşın çok genç, üstelik bu olaylar sırasında hamile kalman stresden dolayı zor olabilir, bu şartlar altında ağır bir hamilelik geçirebilirsin. Bazı sorunlar var ortada, eşini ne kadar sevsen de aşık olsan da onun yapmadığı bazı şeylerden dolayı sen eziliyorsun arada. Eşin yapması gerekenleri yapsın, Herşey yoluna girsin çocuğu sonra düşün. Çocuk tedavisi çok zor, uzun ve eziyetli zaten. Bu dönemi yalnız geçirmemen eşinle paylaşman gerekir. Kendine dikkat et, unutma bir insanın kendine verdiği zararı başka hiçkimse veremez. Ayrıc kötü laf sahibine aittir, onlar sana istediğini söylesin sana bir şey olmuyor ki, sadece sinirlein bozuluyor, onların istdiği de bu. Kimsenin ekmeğine yağ sürme..

nikahıma misafir gibi gelip gittiler hiçbir şeyle ilgilenmediler 2 görümcem var kayınpederimi öyle bir doldurmuşlarki adam bize yapmadığını bırakmadı işleri ortak eşim abisi ve babası beraber çalışıyorlar hepsinin hissesi var eşim işini bırakıp çıksa aç kalırız öylede oldu birgün babasına çok sinirlenip çıktı 15 gün boyunca 2 bilezik bozdurup öyle yaşadık baktık olmuyor geri döndü işine işyerleri büyük bir iş hanının içinde gecenlerde bi iş yerinde hırsızlık meydana gelmiş eşimin babasıda eşime sen yaptın dimi hırsızlığı demiş doğruyu söyle falan demiş eşimde kamera kayıtlarına bakalım demiş babasıda kurana el basarımki sen çaldın falan demiş polis gelmiş kamera kayıtlarında herşey ortaya çıkmış eşim diyo o an öyle sinirlendimki nerdeyse babamın ağzını burnunu kıracaktım diyor dedim boşver bir an iftira atmış işte allah ona layık olan cezayı verir falan dedim.
tam 2 yıldır hiçbir şekilde görüşmüyorum ailesiyle eşimde görüşmüyor hiçbirinin yüzünü görmek istemiyorum diyor ben ailesiyle kötü olmasını istemem ama inanınki bunu hakediyorlar herkesede gelin oğlumuzu göndermiyor diyorlamış sanki oğullarını tanımıyorlar eşim aşırı inatçıdır onu bişeye ikna etmeye hayatta gücüm yetmez buna rağmen beni kötülüyorlar.
evliliğimizin ilk yıllarında büyük görümcemi aramıştım abla küs kalmayalım birbirimize gidip gelelim diye telefon açmıştım bana telefonda sizden tiksiniyoruz siz bizim düşmanımızsınız neler neler saydı işte o gün bu gündür ne bayram ne seyran asla görüşmüyoruz.
allahtan tek dileğim ölüm hak hepimiz ölücez kayınpederime allah çektirmeden ölüm nasip etmesin şimdi beni kınayacaksınız ama eşimle bi çocuk sahibi olamadık diye bana bi laf yakıştırmış inanın yazmaya utanıyorum o çift cinsiyetli onun çocuğu olmaz diye her yerde konuşuyormuş bende allahtan işte bunu diliyorum sana havale ediyorum allahım ama çektirmeden canını alma.
Canım büyük geçmiş olsun. Ama sevindiğim bir nokta eşinin böyle yanında olması. Eşin bu tavır içinde olduğu sürece siz bir şey yapamazlar, kahrolsunlar, fesatlıky-tan içleri kurusun. Aklımda iken sen ne kadar güzel bir gelin olmuşsunnnn.... Allah nazardan saklasın. Kıyamam sana. Öptüm

Back
X