Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim gerçekleri görüyo artık beni anlıyor demişsin canım
madem öyle sende boşver şunu bunu
umursama kimseleri evindeki huzuruna bak canım
onu anliyabiliyorum annesi sonucta ama bende karisiyim. ben mesela "annen yine bana laf soktu, ablan beni sinir etti........." felan dedigimde haklisin dyo beni destekliyo ama gidipte niye boyle yaptiniz demiyo.
kizlar simdi benim cocugum olmuyo ya. esimi ariyo dyo ki "o ne yapti doktora gitti mi ne varmis ne dediler ben bilyom onda ne var ici pislik dolu onun" sanki bir esya bozulmus beni tamire gondermisler gibi konusyo cok zoruma gidyo ama.......... esimde dyo ki her seferinde bana niye soruyosun kendisine sor dyo ama yoooooooook bu illa beni sinir edecek ya ofofofofofoofoofof
kizlar simdi benim cocugum olmuyo ya. esimi ariyo dyo ki "o ne yapti doktora gitti mi ne varmis ne dediler ben bilyom onda ne var ici pislik dolu onun" sanki bir esya bozulmus beni tamire gondermisler gibi konusyo cok zoruma gidyo ama.......... esimde dyo ki her seferinde bana niye soruyosun kendisine sor dyo ama yoooooooook bu illa beni sinir edecek ya ofofofofofoofoofof
Çok çirkin yaaa kendisinin içi çok mu temizmiş nasıl müsaade ediyorsunuz cidden anlamıyorum.
Ama bak burda esindede suc var, ne diye sana bunlari yetistiriyorki?lmaz:
Zaten araniz iyi degil, birde esin sana annesinin her lafini anlatmakla daha cok ortaligi kizistiriyor...aksine olmasi lazim, yok canim annem birsey demedi senin icin demeli.
Bu durumlara gelmenizde esininde payi varmis gibi geldi bana....
canim benim beni anliyan anliyo musade ediyorum diye bisey yok. tabi sen anliyamazsin cunku daha kucuksun (18yas) ve daha evli deilsin. dilerim bunlari yasamazsin ve mutlu bir evlilik yaparsin .![]()
Yanlış anlamayın ama üzülüyorum insanın insana olan eziyetini gördükçe.. Teşekkürler iyi dilekleriniz için umarım sizin için de her şey iyi olur. :1hug:
aslında seni kimse yanlış anlamadı..
ancak yaşının vermiş olduğu tecrübesizlikten dolayı bu tarz olaylara daha sert yaklaşman normal..
bunlar zamanla sende de kırılacaktır..
benim sana tavsiyem bu tarz olayların içerisinde olan insanlara karşı onların psikolojilerini göz önünde bulundurarak biraz daha ılımlı yaklaşman olacaktır:)
Ilımlı olmaya elimden geldiğince gayret ediyorum fakat çocuk sorunu yaşayan bir bayana kalkıpta çocuğu olmaz içi pislik dolu denilirse ben kendimi kaybediyorum. Şahsen ben olsam o kaynananın karşına geçip iki çift laf ederdim. Biliyorum konuşması kolay diyebilirsin ama daha önce yaptım yani, kaynanam olsa da yaparım. Ama bu bayanın tepkisi farklı. Olabilir herkesin olaylara verdiği tepki farklı o yüzden benim tepkimi yaşımın verdiği tecrübesizliğe bağlayıpta sert olarak yorumlaman doğal.
her insan bir değildir..
kimi insan sessiz içine kapanıktır.. kimi insan dışa dönüktür.
senin dışa dönük gruptan olman bu kadar sert eleştiri yapma hakkını vermez sana..
ben olsam bende cevap veririm,elimden geleni ardına koymam o insanların ancak bunu yapabilmekte çok kolay değildir..