Kayınpeder kayınvalide sorunsalı

Berabermi yaşıyorsunuz anlamadım?
Sizde aldıklarınızı göstermeyin olsun bitsin.Kendin al annem almış babamın hediyesi arkadaşım bebeğime almış deyin.Bulun bir yolunu.
Ayrıca çamaşır falan yıkamıyorum aynı iç çamaşırını eşimle 1 hafta giyiyoruz de :KK70:
Bulaşıkları da 3 günde 1 yıkıyorum falan de geçiştir :KK66:
Allah size peygamber sabrı versin inşaAllah.
Siz yaşadıklarınızı yazmışsınız ben okurken gerildim gerildim resmen şiştim :eek:
:)Amin

Bu sitede "sorunsal" kelimesi(!) kullanımı ne kadar sık böyle.Normalde konuşurken insanlara "Benim bir sorunsalım var." diyorlar mı diye merak ediyorum.

Sorununuz ile ilgili şunu söyleyebilirim :Bazı arkadaşlar annem aldı, babam aldı de demişler ben buna katılmıyorum.Sizin bebeğinize ne aldığınıza karışamazlar,"Ben kim için çalışıyorum? Tabi çocuğuma harcayacağım."diyeceksiniz.Şimdi demezseniz bu durum artarak devam edecek.
malesef devam ediyor

Seni cok iyi anliyorum canim surekli tersle karistirma kendine birde calisiyorsun onlari hic ilgilendirmez kaldiki calismasanda ilgilendirmez kocan sana bakmakla yukumlu sonucta hic canini skma sende onlari surekli tersle.
gercekten konuyu yazınca biraz olsun rahatladım sizler beni anladınız tesekkür ederim

Gelişimine ve ihtiyacına uygun olanları alıyorum
Çalıştığım parayı çocuğum ve kendi ihtiyaçlarımız için harcamayacaksam çalışmanın anlamı yok işi bırakıyorum deyin . Bir nebze susarlar işi bırakmandan korktukları için
Laf anlatmaktan yoruldum gerçekten

Arkadaşlar sabah cok moralim bozuk çok kötüydüm bu konuyu acarken konu baslığımda sorunsal yazmısım yanlıssa affola ama oraya takılmayın bana biraz moral verin simdiden tesekkürler yorumlara

Canım asıl problem tamamen aşinden kaynaklı. Mesela bizimkiler bize karışamaz ama eltinlere aynı senin dediğin gibi çok karışırlar. Çünkü benim eşim o konularda bana bırakmadan lafı yapıştırır. Sen önce eşini bi hallet yoksa olmaz böyle
Nasıl halledeyim ki değişir mi bu saatten sonra

Beni anlamıssınızdır sanırım
Hem de çok iyi. Eşim de ben de sinir hastası olduk. Bıktık para lafından. Bir telefon aldık, paramızı çarçur etmiş olduk. Halbuki ihtiyacımız vardı. Nefret ediyorum artık böyle insanlardan

Aman şu susanları hiç anlamam. Biz mi tersiz ya da naletiz anlamadım.

İstediğimi yaparım, benim evim, benim param, karışma! Demek bu kadar mı zor.
Zor değil tabi ki ama sonraki süreç zor önce oğullarına kendilerini acındıracaklar yok karın sunu dedi sanane dedi dolduracaklar sonra evde eşim bana bir sürü trip yapacak zaten ev iş bebek yoruluyorum iyice bunaltacaklar beni inanın enerjimi bebeğime saklamak istiyorum ama bırakmıyorlar.

Hem de çok iyi. Eşim de ben de sinir hastası olduk. Bıktık para lafından. Bir telefon aldık, paramızı çarçur etmiş olduk. Halbuki ihtiyacımız vardı. Nefret ediyorum artık böyle insanlardan
Eşinizin tavrı önemli benim eşim benim yanımda durmaz

Eşinizin tavrı önemli benim eşim benim yanımda durmaz
İlk başlarda eşim de benim yanımda durmazdı. Amaan ne olcak abartma derdi. Hep ben suçluydum. Şimdi benim yanımda. Zamanla fark etti benim haklı olduğumu

Bende çalışan bir kadınım. Doğal olarak ev işi hafta sonuna kalıyor. Çamaşır da öyle. Beyazlar, koyu renkler, nevresim, bebeğimin giysileri zaten 4, e ilave koltuk örtüsü tül perde gib şeyler de olunca 5-6 oluyor. Benim kv de her defasında çok çamaşır yıkıyorsun diyor. Ben salak bir kadınım sırf keyif için su faturası çok gelsin diye çamaşır yıkıyorum değil mi?

Dışarıda gezmek dolaşmak varken evde iş yapmayı hangi kadın tercih eder ki. Kimse keyfinden iş yapmıyor. Kendisi 3-4 günde bir kıyafet değiştirir, tül perde yılda bir yıkanır, nevresim de sık yıkanmaz, e renkli beyaz ayrımı olmaz, çocuk da yok. Doğal olarak haftada en fazla 1 ona yetiyor. Ama bana yetmiyor. O söylemekten bıkmadı. ben cevap dahi vermiyorum çünkü umursamıyorum. Kendi kendine konuşmuş oluyor. Yaşlı kadın anlatsam da anlamaz ki. Öyle görmüş.
Aynen beni cok iyi anlamıssınız.

Sana katılamayacağım tersleme konusunda.evlilik tecrübesi olanlar kesin bilir ki anne babasını terslediğin an kocanla aranın bozulduğu andır.şöyle yapabilirsin bak sürekli konuşuyorlar ya gülümse aa evet olabilir de kapat konuyu.bildiğini yap.cahillerse laf anlatamazsın
aynen aynen ama bu da bi yere kadar sonra bir üst levele geçiyorlar. :kızgın:

Öncelikle konuya nerden başlayacağım bilmiyorum ama en son yaşadığım sorunumu anlatayım kızlar kayınvalide kayınpeder her aldığıma karışıyor yeni bir sey alıyorum ilk önce fiyatını soruyorlar sonra ne gerek vardı diyorlar israf diyorlar bu arada ben çalışıyorum ve inanın israf değilim kendime birsey almayalı aylar olmuştur bebeğime aldığım seylere de karısmaları cok zoruma gidiyor.Örneğin en son oyuncak almıstım cıngırak ona bile laf ettiler bu arada maddi olarak evlenirken herseyi eşimle beraber yaptık benim ailemde destek oldu hala destek olurlar.Artık tahammülüm kalmadı eşimle paylaşsam o da ne var bunda diyecek herşeyime karışıyorlar buraya sadece en son yaşadığımı yazdım lohusayken de beni bunalıma soktular ne yapmalıyım bilmiyorum aklıma gelenler cok camasır yıkıyormusum bulasıkları elde yıkamalıymısım daha binlercesi...

parami cocuguma harcamayipta ne yapicam, cocugum o benim herseyi yaparim de.
belki birazda laf sokturugunu anlarlar.
hos yinede anlamazlar, duymamazliktan gel.
bir seyi elestirielrse git iki tane daha al. alttan almakla kimse huzura ermedi, okusan konulari burda gorursun cnm.

parami cocuguma harcamayipta ne yapicam, cocugum o benim herseyi yaparim de.
belki birazda laf sokturugunu anlarlar.
hos yinede anlamazlar, duymamazliktan gel.
bir seyi elestirielrse git iki tane daha al. alttan almakla kimse huzura ermedi, okusan konulari burda gorursun cnm.
evet alttan aldıkca insanın daha cok tepesine cıkıyorlar

Back
X