kayınpeder ve elti sorunu

CennetKokusu_

Ada Cemre'mden öncesi yok...
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
1.170
895
63
kızlar selam,
4 yıllık evliyim ve Allahın izniyle bebeğim olacak.
Ancak kayınpederim hiç olsun istemedi. Belli tedavileri geçtik o süreçte bile hala yapmayın diyip duruyordu. çok üzlüyordum. hamile olduğumu haber vermek için aramamı istedi eşim, bu kez bir ses tonu vardı anlatamam. sanki cenaze haberi almış gibi. hiç sevinmedi.
Çok bozuldum.
Eltim yeni doğum yaptı sayılır. bir yaşında oğlu var o da bebeğimi kutlamadı ona ayrı gıcık oldum zaten.
şimdi ben bunlara karşı nasıl davranayım? acayip kıl oldum.
Belki bu dert değil ama ağrıma gitti

kıyamam sana koy mesefeni o senin yavrun yahu isteyen ister istemeyen istemez sen eşin istiyor mu bitti yeri geldiğinde lafınıda söylersin elticiğine ama umursama sen eşin bebeğinle mutlumusunuz bitti .

Esin kple olan durumunuzu bilmiyormu size arattiriyor. Ister sevinsinler ister uzulsunler önemli olan anne ve babasi olarak sizsiniz

kıyamam sana koy mesefeni o senin yavrun yahu isteyen ister istemeyen istemez sen eşin istiyor mu bitti yeri geldiğinde lafınıda söylersin elticiğine ama umursama sen eşin bebeğinle mutlumusunuz bitti .

valla o eltime lafımı etcem zaten de zor tutuyom kendimi, kıskandı mı nedir? ben kaç zaman çocuk beklerken onun çocuğu ile teselli buldum. onun yaptığına bak doğmamış sabi subyanı kıskanıor

kp niz mi bakıcak çocuğa masrafını üstlenecek ona ne yahu ne hakla yapılmasına yapılmamasına karışıyor ve siz niye kp e hamileyim demek için arıyosunuz öyle şey olurmu eşinizin söylemesi daha doğru eşinizde az değil yani

iyi de eşin aradı ise tebrik için arayacaksa kp arayacak

ben nerede ise çoğu yorumuma yazıyorum mesafenizi koruyun

eşlerinizin ailesi ile mümkün olduğunca az konuşun, kp e telefonda bebek haberi vereceğim; olmaz bence ki adam zaten yapmayın diyormuş ona ne ise

eşiniz adam gibi deseydi ya baba çocuk bizim niye yapmıyacağız diye

eltin de yeni falan doğurmamış 1 yaşında imiş seninki doğuncaya kadar iki olur birlikte büyütmeyeceksin ya ona ne

ne olur onu bunu şunu takıp üzmeyin kendinizi

aramasınlar, tebrik mebrik de etmesinler

bu arada hamile iken beni arasınlar da tebrik etsinler diye bir düşünce hiç aklımdan geçmedi

yaklaşık 5 aylık hamile idim anneme söylediğimde; kv de o zaman öğrendi

ne eltim ne de görümcelerim hayırlı olsun demedi;böyle bir şey olduğunu dahi bilmiyorum onlar hamile olsa ben de aramazdım; görünce söylerlerse hayırlı olsun derdim; ben bilsem bile o söylemezse yine bilmezden de gelirdim

üzülmeyin; unutun şu eşinizin ailesini; güzel günlere odaklanın sağlıkla kucağınıza alın

valla o eltime lafımı etcem zaten de zor tutuyom kendimi, kıskandı mı nedir? ben kaç zaman çocuk beklerken onun çocuğu ile teselli buldum. onun yaptığına bak doğmamış sabi subyanı kıskanıor
yukarıda ki yaş mesajı bir de bu kusura bakma ama eşin bekarken bunlara çok fazla maddi yardım filan mı yapıyordu . eltinede aynı şeyi mi yaptılar ? eltinle akrabalar mı ?

Esin kple olan durumunuzu bilmiyormu size arattiriyor. Ister sevinsinler ister uzulsunler önemli olan anne ve babasi olarak sizsiniz

ya öyle de insanın ağrına gidiyor benim annem babam havalara uçuyo onlarda surat. kv arayıp nasılsın nasıl gidiyo bile demedi yani

yukarıda ki yaş mesajı bir de bu kusura bakma ama eşin bekarken bunlara çok fazla maddi yardım filan mı yapıyordu . eltinede aynı şeyi mi yaptılar ? eltinle akrabalar mı ?

eşimin tüm maaşına el koyuyorlardı evet.
bu nedenle istemediler evlenmesini.
eltimle akraba değiller. ona aynı şeyi yapmadılar hatta çocuk kucaklarından inmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…