- 20 Ocak 2015
- 1.170
- 895
- 63
- Konu Sahibi CennetKokusu_
-
iyi de eşin aradı ise tebrik için arayacaksa kp arayacak
ben nerede ise çoğu yorumuma yazıyorum mesafenizi koruyun
eşlerinizin ailesi ile mümkün olduğunca az konuşun, kp e telefonda bebek haberi vereceğim; olmaz bence ki adam zaten yapmayın diyormuş ona ne ise
eşiniz adam gibi deseydi ya baba çocuk bizim niye yapmıyacağız diye
eltin de yeni falan doğurmamış 1 yaşında imiş seninki doğuncaya kadar iki olur birlikte büyütmeyeceksin ya ona ne
ne olur onu bunu şunu takıp üzmeyin kendinizi
aramasınlar, tebrik mebrik de etmesinler
bu arada hamile iken beni arasınlar da tebrik etsinler diye bir düşünce hiç aklımdan geçmedi
yaklaşık 5 aylık hamile idim anneme söylediğimde; kv de o zaman öğrendi
ne eltim ne de görümcelerim hayırlı olsun demedi;böyle bir şey olduğunu dahi bilmiyorum onlar hamile olsa ben de aramazdım; görünce söylerlerse hayırlı olsun derdim; ben bilsem bile o söylemezse yine bilmezden de gelirdim
üzülmeyin; unutun şu eşinizin ailesini; güzel günlere odaklanın sağlıkla kucağınıza alın
hıııh tam tahmin ettiğim evlendiniz bide çocuk eşini sömürme payları azalıyor bence seni kolay lokma olarak düşünüyorlar zaten eltinin eşi büyük olduğu için evde ağırlığı var ondan para koparmak daha zor eee eltinle de abinin parasını almak için eltinle bebkele iyi geçinmek gerek ay sanki içime fesatlık kaçmışeşimin tüm maaşına el koyuyorlardı evet.
bu nedenle istemediler evlenmesini.
eltimle akraba değiller. ona aynı şeyi yapmadılar hatta çocuk kucaklarından inmiyor.
E tamam o yuzden istememis erken diye dusunuyo demek kitek anlaşmazlık oğlunun benimle erken evlenmiş olması. benden yana onlara bir saygısızlık olmadı hiç
haklısınız zaten içimi dökmek için yazdım bende.
bebeğim olmadığı zamanlar eltim hava atıyordu bana çocuğuyla o kadar üzülüyordum kineyseki rabbim nasip etti de benim de rahmimie bir can bahşetti. çok şükür
Kpedere neymiş senin çocuk doğurup doğurmamandan? yani neden kendini bu işe maydanoz ediyor ki?kızlar selam,
4 yıllık evliyim ve Allahın izniyle bebeğim olacak.
Ancak kayınpederim hiç olsun istemedi. Belli tedavileri geçtik o süreçte bile hala yapmayın diyip duruyordu. çok üzlüyordum. hamile olduğumu haber vermek için aramamı istedi eşim, bu kez bir ses tonu vardı anlatamam. sanki cenaze haberi almış gibi. hiç sevinmedi.
Çok bozuldum.
Eltim yeni doğum yaptı sayılır. bir yaşında oğlu var o da bebeğimi kutlamadı ona ayrı gıcık oldum zaten.
şimdi ben bunlara karşı nasıl davranayım? acayip kıl oldum.
Belki bu dert değil ama ağrıma gitti
E tamam o yuzden istememis erken diye dusunuyo demek ki
Konuyu acarken bunlari yazsaniz cimbizla cekmek zorunda kalmayiz
Kpedere neymiş senin çocuk doğurup doğurmamandan? yani neden kendini bu işe maydanoz ediyor ki?
Her elestirildiginde bu kadar tepki veriyo musun belki kp elti sorunun da bundandircımbızla çekmek zorunda değilsiniz.
Her elestirildiginde bu kadar tepki veriyo musun belki kp elti sorunun da bundandir
Cennet nereye ne yorum yapacagimi sen belirleyemezsin de sende bu sinir varken aileyle anlasamamani kpnin eltinin seni sevmemelerini dogal buldum iyi forumlarevet canım evet ondan...
maşaAllah tespitlerin gayet güzel.
konuya zorla yorum yaptırmadık değil mi? konuyu kapalı gördüysen gereksiz yorum yapma.
Cennet nereye ne yorum yapacagimi sen belirleyemezsin de sende bu sinir varken aileyle anlasamamani kpnin eltinin seni sevmemelerini dogal buldum iyi forumlar
Bizde kbaba veya kendi babam arayipta böyle mücde verilmez ayip☺☺☺☺eşim aradaki soğukluğun farkında, bu yüzden kendi önceden aramış zaten bi de benim aramamı istedi.
kızlar selam,
4 yıllık evliyim ve Allahın izniyle bebeğim olacak.
Ancak kayınpederim hiç olsun istemedi. Belli tedavileri geçtik o süreçte bile hala yapmayın diyip duruyordu. çok üzlüyordum. hamile olduğumu haber vermek için aramamı istedi eşim, bu kez bir ses tonu vardı anlatamam. sanki cenaze haberi almış gibi. hiç sevinmedi.
Çok bozuldum.
Eltim yeni doğum yaptı sayılır. bir yaşında oğlu var o da bebeğimi kutlamadı ona ayrı gıcık oldum zaten.
şimdi ben bunlara karşı nasıl davranayım? acayip kıl oldum.
Belki bu dert değil ama ağrıma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?