kayınpeder ve elti sorunu

haklısınız zaten içimi dökmek için yazdım bende.
bebeğim olmadığı zamanlar eltim hava atıyordu bana çocuğuyla o kadar üzülüyordum ki neyseki rabbim nasip etti de benim de rahmimie bir can bahşetti. çok şükür

eşimin tüm maaşına el koyuyorlardı evet.
bu nedenle istemediler evlenmesini.
eltimle akraba değiller. ona aynı şeyi yapmadılar hatta çocuk kucaklarından inmiyor.
hıııh tam tahmin ettiğim evlendiniz bide çocuk eşini sömürme payları azalıyor bence seni kolay lokma olarak düşünüyorlar zaten eltinin eşi büyük olduğu için evde ağırlığı var ondan para koparmak daha zor eee eltinle de abinin parasını almak için eltinle bebkele iyi geçinmek gerek ay sanki içime fesatlık kaçmış

Şimdi ne kadar yapma deselerde bebek doğduğunda çok seveceklerdir
Hem kimseyi takıpta şu güzel günlerinizi düşünerek ziyan etmeyin.
Çocuk sizin çocuğunuz ve sizden başka kimsenin daha fazla sevinmesini beklemekte anlamsız.
Kv yada kp sevinmedi diye çocuktan vazgeçecek eltiniz aramadı diye karalar bağlayacak değilsiniz
Milleti boşverin bu güzelliği düşünün

takma

unut onları

mümkün olduğunda muhatap olma; huzurla yaşa; küsme, kavgalı olma ama görüşme; en az görüşmek en çok huzur demek

Kpedere neymiş senin çocuk doğurup doğurmamandan? yani neden kendini bu işe maydanoz ediyor ki?

evet canım evet ondan...
maşaAllah tespitlerin gayet güzel.
konuya zorla yorum yaptırmadık değil mi? konuyu kapalı gördüysen gereksiz yorum yapma.
Cennet nereye ne yorum yapacagimi sen belirleyemezsin de sende bu sinir varken aileyle anlasamamani kpnin eltinin seni sevmemelerini dogal buldum iyi forumlar

Birincisi kbabana ne senin cocuk yapip yapmamandan izinmi alcan.. 2sinde ben kendi babama bile demedim nasil olsa ogreniyor eninde sonunda ayip bence haa baba bilmem ne yaptim hamileyim ☺☺☺allah askina birde esiniz babasini aranaizi istiyor resmen cok sacma geldi bana

Hayırlısı olsun .Sağlıkla evladınızı kucağınıza alırsınız inşallah

Ben eşinizi hatalı buldum. Kendisi söylemişse tekrar senin aramana gerek yoktu hele ki kp Benim gebeliğimi eşim kv telefon açtı kv istedi beni hayırlı olsun çok sevindim dedi o kadar. Yoksa kv bile arayıp çocuğumuz olacak demezdim.Saçma ve gereksiz bence.

Herkesten de tebrik etme olayını bekleme.
Hatta ne kadar az beklenti o kadar çok huzur her konuda. 4 yıllık evlisiniz 22 yaşında evlenmeniz erken gelmiştir belki de olabilir de ama tek neden bu değildir tabi kp. O soğuksa kimsenin poposunu yaftalamaya çalışmam.

Bence sen bunlara kafa yoracağına bebeğine odaklan.

Amaan ne takiyorsun yaa boşver önemli olan senin kocan la olan mutluluğun gerisi teferruat kutlasalar iyi olurdu ama kutlamadilar diye de üzülcek bişey yok hele elti kim de üzülüyosun salla gitsin :))

Diğer yorumları okumadım millet ne yazdı bilmem ama bir kp in sizin çocuk işinize yani yatak odasınıza karışması, eşinin arada ha er ver demesi falan bence çok uç şeyler, kendimi düşünemiyorum kpime ben hamileyim derken

boşver herkesin bir kayınpeder kayınvalide derdi var. seninki de bu kadar olsun. hepsi çok mu iyi sanki. eşine çocuguna sahip çık kalanını umursama en azından uzakta senle de pek görüşmüyo

Amaaan siz eşinizle yuvanızda mutluysanız kim takar Yalova kaymakamını deyip geçin.
Mesafeli olun bundan sonra eltinize ve kayınpederinize,bahaneniz ve sebebiniz var.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeginizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…