Kayınpeder ve Kayınvalide

incitanemmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
140
48
98
Mrb arkadaşlar Kayınpederim bazen benim yanımda açık açık küfür ediyor ve bu sözler beni rahatsız ediyor çünkü ben ailemden küfüre alışık değilim. Babamın küfür ettiğini duymadım. Ama kayınpederimin benim yanımda (sonuçta ben bi gelin olarak) küfür etmesi beni utandırıyor ve hiç hoşuma gitmiyor. Yani bunu sık değil ama seyrek de olsa yapıyor sizce normal mi bu durum yoksa ben rahatsız olmakta haklımıyım ayrıca kayınvalidemin eşim işten gelince yanaklarını şapır şupur öpmesi paşam geldi vs. sözler söylemesi beni gıcık ediyor. Kocasına bu kadar ilgili değil ama oğluna gelince bi haller oluyor ona hizmet etmeler onun rahatını düşünmeler...

Kayınpederinki düşüncesizlik ve alışkanlık tamamen. Kayınvalideye gelince oğlunu öperken izin alacak değil sanırım. Ayrıca bütün anneler eşinden önce evladının rahatını düşünür. Kızıma eşimden daha çok ilgi gösteriyorum bende. Kendi anneniz size ilgi gösterip öpünce lütfen onuda uyarın ne oluyor anne hayırdır diye. Madem bu yanlış birşey oda yapmasın

Oğlunu kıskanıyor bazen çok belli ediyor ve oğlunun ilgisini çekmek için yapıyor gibi geliyor bana
benimkide öyle şapır şapır öper bir kıymet bir kıymet,babasıda aynıdır gerçi...sonrada eşim hiç samimi gelmiyor der arkalarından...
küfür için rahatsızlığınızı kv söyleyin bence yada eşinize....

Kayınpederinizin sizin yanınızda küfür etmesi hiç doğru değil. Tavrınızı belli edin, küfür ettiği sırada gerekirse ortamı terkedin. Net olun..
Kayınvalidenizin oğlu işten gelince öpmesi, hizmet etmesi, ilgilenmesi sizi hiçç rahatsız etmesin. Ana oğulun arasına girilmez. Sizlik bir durum yok..

Hayır oğlu gelince daha farklı oluyor ağzı kulaklarına varıyor bide normal bi öpme değil şapır şupur yani garip

Anneler oğullarına hizmet etmeyi severler. Bırakın yapsın niye inat gibi düşünülüyor anlamıyorum. Benim kayınvalidem de oğlunun sevdiği yemekleri tatlıları yapıcam diye canı çıkar kadının. 1 kaşık fazla yedirse eşime, mutlu olur. Daha çok eşimin sevdiği şeyleri yapar. E yapsın. Ne güzel olması gerektiği gibi bir anne. Çok seviniyorum. Oraya gidince çocukla ben daha çok ilgileniyorum sen annenlerle daha dazla vakit geçir özlemişler diyorum, onları arada bir yalnız bırakıyorum konuşup dertleşsinler diye. Bırakın yapsın. Kayınvalideyle sidik yarışına girmeyin. Siz o adamın kadınısınız. Bunu bilin ve cool olun biraz. Öbürü ana! Bu kadar.

Kayınpederinize bişey diyemem..
Bu yaştan sonra terbiye edemez kimse onu..
Duymazdan gelmekten başka çare yok ama..
Şimdi ben de bir anne olarak oğlum işten gelse şapur şupur öperim valla..
Çünkü şu anda da öyleyim..
Onu her gördüğümde içime sokasım geliyor..
Tabi kızımı da..

2 oglum var omurleri uzun olur da insaallah kocaman kazik olunca bile sapur supur operim ikisini de...

Kayınvalide sizi kıskandığından bile yapsa ona pek laf denmez oğlu sonuçta öper koklar ne yapıyorsa artık.
Ama adamın küfür etmesi itici ve yanlış o konuda haklısın kesinlikle.
İşte evlenince sadece eş ile değil ailesiyle de evleniyorsun lafının bir kanıtı daha.
Birden pat diye onca sene yetişip büyüdüğün aileden ap ayrı ailenin içine giriliyor.
Ben olsam senin yerinde sorun yapmam yani nasıl desem adam kaç yaşına gelmiş bu saatten sonra o değişmez. Siz konuşup tavır yapsanız eşinizle ve ailesi aranızda sorun oluşur. Zaten eşlerin ailesine bir gözünüz kör kulağınız sağır olsun yanlarından gidince kafanızdan da çıksın gitsinler .

Kufur konusunda haklısın .Ancak kaynanan oğlunu opebilir , bazen esim benden bir sey ister yapmam,o esnada oğlum gelir bir şey ister tamam paşam der kalkar yaparım.Birakın cocuklarini sevsin anneler ne kotu kalplisiniz.

Mrb arkadaşlar Kayınpederim bazen benim yanımda açık açık küfür ediyor ve bu sözler beni rahatsız ediyor çünkü ben ailemden küfüre alışık değilim. Babamın küfür ettiğini duymadım. Ama kayınpederimin benim yanımda (sonuçta ben bi gelin olarak) küfür etmesi beni utandırıyor ve hiç hoşuma gitmiyor. Yani bunu sık değil ama seyrek de olsa yapıyor sizce normal mi bu durum yoksa ben rahatsız olmakta haklımıyım ayrıca kayınvalidemin eşim işten gelince yanaklarını şapır şupur öpmesi paşam geldi vs. sözler söylemesi beni gıcık ediyor. Kocasına bu kadar ilgili değil ama oğluna gelince bi haller oluyor ona hizmet etmeler onun rahatını düşünmeler...

kayinbabanin bilememde kaynanan ayni benim eski kaynana gibi, sanki senin yazdiklarini okurken benim eski kaynanayi gordum. hele pasam demesi ayyyy delirtirdi beni. seninde dedigin gibi kocasina bu kadar duskunluk etmiyordu

kayinbabanin bilememde kaynanan ayni benim eski kaynana gibi, sanki senin yazdiklarini okurken benim eski kaynanayi gordum. hele pasam demesi ayyyy delirtirdi beni. seninde dedigin gibi kocasina bu kadar duskunluk etmiyordu
Kocasına ilgi göstermez yolda yürürken kocasının yanında değil eşimle benim yanımda yürür

Kocasına ilgi göstermez yolda yürürken kocasının yanında değil eşimle benim yanımda yürür
bazi arkadaslar birakin cocuguna ilgi gostersin demisler. ilgiyi buyutene evlenene kadar gostermis biraksinda karisi ilgilensin birazda. evlenmis artik ne pesinde dolaniyor kucuk cocuk gibi

Back
X