Kayınpeder ve Kayınvalide

Bence durum tamamen farklı iki annenin de niyeti aynı ama erkekler bizim gibi fesat düşünmüyorlar.

o da var tabiki, erkekler bizi annemızden kıskanmıyor ama bence bunda yıne kadınların annelerının faktörü var
erkek annesi gelınle hep bı yarıs halınde
gelın gelınce kv ler sankı ustlerıne kuma gelmıs gbı bır cokuntu yasıyorlar
ama sorsanız hepsının agzında aynı laf
siz mutlu olun yeter :)))

kız annelerı kızlarını damadın yanında öpse bıle bunu kıskandırmak için yapmazlar
erkek annelerı geline inat yapıyorlar ama
doğru değil mi?
aynen oyle. ama benim annem hic yapmadi damadin yaninda. ama kaynana sanki cok uzun suredir gormuyomus gibi dibinden ayrilmazdi. biz mutfakta otururken ya kaynimi ya gorumceyi yada olmadi kendisi dalardi mutfaga. çaya bakacam diye. sanki ben bakmasini beceremiyorumda !! ilk gittigimde herseyin yerini gosterdi kizim kendi evin gibi istedigini yap dedi sagolsun ne guzel, ama her gittigimde bisey eksikmi diye bakiyorum diye bahaneyle gelirdi

Eğer sırf gelin sinir olsun diye yapıyorsa kayinvalideler bunu yazık cidden.
Evlenince çok kıymetli oluyor oğullar keşke evlenmesine izin vermeseydi annesi eşimin de benim başımı yakmasalardi.

doğurmuş büyütmüş ama nedense hep evlenınce şapır şupur öpmek akıllarına gelıyor kocaman oğullarını

evde kendılerı ıle yasarken hep bi catısma , hep bi sorun yasayan kocalarımız evlenınce annelerının kuzusu kıymetlısı oluyor bır anda

ben de bunu anlamıyorum açıkcası

agzina saglik aynen oyle. biz sevgiliyken sevgilim annesiyle nerdeyse hergun tartisma icindeydi biz sozlendik amaniiiiinnn aralarindan su sizmiyor hiç

Rahmetli kayınvalidem eşimi şapır şupur öperdi, bende "yahu şu kart adamı öpmekten ne anlıyorsun" derdim. Rahmetli "bir çocuğun olsun o zaman anlarsın" demişti. Ben tabiki hiç bir zaman kıskanmadım.
Şimdi oğlum 19 yaşında, gördüğüm her an içime sokasım gelir. Kaç yaşında olursa olsun evlat hiç büyümüyor insanın gözünde. Kıskanan gelinler çatlasın.

o da var tabiki, erkekler bizi annemızden kıskanmıyor ama bence bunda yıne kadınların annelerının faktörü var
erkek annesi gelınle hep bı yarıs halınde
gelın gelınce kv ler sankı ustlerıne kuma gelmıs gbı bır cokuntu yasıyorlar
ama sorsanız hepsının agzında aynı laf
siz mutlu olun yeter :)))
su an ben nisanlimdan ayrildim 8 ay oldu. tartisti aileler ve bende nisanlimla tartismistim. tartismada benim annemi suçlu çikardi ki sen cocuklari ayiriyosun dedi. halbuki kendisi beni HICCCC istemedi. ve bunu kör oglu hariç sülalesindeki herkes goruyodu. ogluda yok oyle bisey diyodu hep. cunku oglunun yaninda kizim kizim ay kizim can kizim diyodu. oglu yokken diger yuzunu gosteriyodu

Kayınvalide sizi kıskandığı için, o da sizi kıskandırmaya çalışıyor nitekim başarılı olmuş da..
Boşverin rahat olun, yeni evlisiniz herhalde..

Kayınpederin de huyu öyleyse yapacak bişeyiniz yok, ne o değişir ne de sizin aldığınız aile terbiyesi..
Küfür ettiğinde rahatsız olduğunuzu belli edebilirsiniz belki, utanıp başınızı çevirerek veya ortamdan ayrılarak, sessiz tepkilerle.. Ben olsam en fazla o kadar yaparım sanırım

Rahmetli kayınvalidem eşimi şapır şupur öperdi, bende "yahu şu kart adamı öpmekten ne anlıyorsun" derdim. Rahmetli "bir çocuğun olsun o zaman anlarsın" demişti. Ben tabiki hiç bir zaman kıskanmadım.
Şimdi oğlum 19 yaşında, gördüğüm her an içime sokasım gelir. Kaç yaşında olursa olsun evlat hiç büyümüyor insanın gözünde. Kıskanan gelinler çatlasın.
size evladinizdan vazgeçin diyen yok. Annemde erkek kardesim icin aynisini soyler hep sizin dediginiz gibi der. bende derim ne zamana kadar boyle diyecen diye annemde ayni sizin gibi soyler icime sokasim geliyor diye. normal tabiki evladiniz yapacaksiniz. ama ne bu gelinin yaninda yapmak hiç hos degil

Birak kv oglunu sapur supur öpsün buna cok takilma benim annem babam da esimin yaninda beni kucaklarina oturtup sevecekler nerdeyse o denli sapur supur modunda olurlar esim bir sey dese uzulurdum

Kp konusunda da haklisin benim kp de kufur ediyor ama sesimi cikaramiyorum ya da esime soylemiyorum uyarsin diye yoksa bi ton laf olacak sknti olacak ben de katlaniyorum zaten ayda yilda bir gorusuyoruz diye

Ben uyarida bulunsam huzursuzluk cikar sen esine soylersen de esin babasini uysrsa bi sorun cikmayacagini dusunuyorsan esinle paylasabilirsin

Ama esin incitanemmm rahatsiz oluyor baba demesin sanki karisinin yaninda babasinin kufretmesinden kendi rahatsiz oluyormus gibi konussun derim boylece sen kotu olmazsin

Bilirsin gelinler ne dese napsa goze batar kotu olurlar :)

agzina saglik aynen oyle. biz sevgiliyken sevgilim annesiyle nerdeyse hergun tartisma icindeydi biz sozlendik amaniiiiinnn aralarindan su sizmiyor hiç

offf aynı durum bende de var
çok vefalı anne oldu çıktı birden :)
napacaksın bu işlerde süreç bu şekilde işliyor demekki:)

Arada sırada oluyormuş ağzından kaçıyordur belki de yapacak bir şey yok normalde anlaşıyorsanız bir sorununuz yoksa takmayın.

Kaynananıza gelince, niye oğlunu öpmesinden rahatsızsınız? diyelim ki sizi kıskanıyor diyelim ki özellikle yapıyor yapsın öpsün ne var? sizin elinizden mi alıyor eşiniz yine eşiniz yani öpmeyle aşınmaz ya Allah aşkına yani sorun yokken sorun yaratıyorsunuz benim kaynanam da rahmetli öyleydi hiç de kıskanmazdım evimizde ben bol bol öpüyor nasıl olsa eşim annesinden niye kıskanayım hatta ben derdim gittiğimizde bir anneni öpsene diye.

Birak kv oglunu sapur supur öpsün buna cok takilma benim annem babam da esimin yaninda beni kucaklarina oturtup sevecekler nerdeyse o denli sapur supur modunda olurlar esim bir sey dese uzulurdum

Kp konusunda da haklisin benim kp de kufur ediyor ama sesimi cikaramiyorum ya da esime soylemiyorum uyarsin diye yoksa bi ton laf olacak sknti olacak ben de katlaniyorum zaten ayda yilda bir gorusuyoruz diye

Ben uyarida bulunsam huzursuzluk cikar sen esine soylersen de esin babasini uysrsa bi sorun cikmayacagini dusunuyorsan esinle paylasabilirsin

Ama esin incitanemmm rahatsiz oluyor baba demesin sanki karisinin yaninda babasinin kufretmesinden kendi rahatsiz oluyormus gibi konussun derim boylece sen kotu olmazsin

Bilirsin gelinler ne dese napsa goze batar kotu olurlar :)
eşime bişey demiyorum eşimin gözünde sorun çıkaran gelin olmak istemiyorum

su an ben nisanlimdan ayrildim 8 ay oldu. tartisti aileler ve bende nisanlimla tartismistim. tartismada benim annemi suçlu çikardi ki sen cocuklari ayiriyosun dedi. halbuki kendisi beni HICCCC istemedi. ve bunu kör oglu hariç sülalesindeki herkes goruyodu. ogluda yok oyle bisey diyodu hep. cunku oglunun yaninda kizim kizim ay kizim can kizim diyodu. oglu yokken diger yuzunu gosteriyodu

evet erkek annelerı cok politik oluyor canım
hakkında hayırlısı olsun ınsallah
ben ilk evlılıgımden bu yuzden ayrıldım
bizim de kör oğlu hıc gormedı

şimdi ikinciye evlendım
ince eleyip sık dokudum aile konusunda ozellıkle( dokudugumu sanmısım :)))

bu kvalide eskısınden daha sinsi politik çıktı evlenınce resmen değişti
ben gormesem takılmıyorum ama gorunce tahammul edemıyorum

malesef çoğu usta bir oyuncu :)

eşime bişey demiyorum eşimin gözünde sorun çıkaran gelin olmak istemiyorum

evet deme bence de bu sefer sen haklı iken haksız duruma düşersin
hatta onlar öpüşürlerken ayyy ne tatlı ya ilişkiniz cok guzel anne falan de:)))
ters etkı yap

uslubunuz da çok hoşmuş
kıskanan gelinler çatlasın ???? nasıl bir ifade bu
19 yasında koca oğlum var dıyorsunuz hitap şekliniz 19 yasında gbi

Kayınvalde ister şapur şupur öper, ister yatağa yatırır mıncırarak sever, karışamazsın. Mutlu olman lazım, ne güzel annesi hala yaşıyor ve eşin anne sevgisini doya doya yaşıyor diye.
Kayınpederin küfretmesi ise hoş değilmiş. Ben de hiç hoşlanmam küfürden ve böyle bir KP'm olsa napardım bilemedim vallahi...

Boşver sevsin ooğlunu hizmet etsin. Benim kV eşim açım yemek hazırlan diye ttelefon etti kVdiyo ki kalk yemek hazırla ben de oğlumu emziriyordum. Ben çocuğumu doyuruyorum sen de doyur diyecektim sabır dedim.......

Mrb arkadaşlar Kayınpederim bazen benim yanımda açık açık küfür ediyor ve bu sözler beni rahatsız ediyor çünkü ben ailemden küfüre alışık değilim. Babamın küfür ettiğini duymadım. Ama kayınpederimin benim yanımda (sonuçta ben bi gelin olarak) küfür etmesi beni utandırıyor ve hiç hoşuma gitmiyor. Yani bunu sık değil ama seyrek de olsa yapıyor sizce normal mi bu durum yoksa ben rahatsız olmakta haklımıyım ayrıca kayınvalidemin eşim işten gelince yanaklarını şapır şupur öpmesi paşam geldi vs. sözler söylemesi beni gıcık ediyor. Kocasına bu kadar ilgili değil ama oğluna gelince bi haller oluyor ona hizmet etmeler onun rahatını düşünmeler...
yeni gelinsin tabi simdi sen susunca onlar konusur baba lütfen ben böyle seylere alısık degilim babamdan hic kufur duymadın sendende duymak istemem de direk anca anlarrr

Mrb arkadaşlar Kayınpederim bazen benim yanımda açık açık küfür ediyor ve bu sözler beni rahatsız ediyor çünkü ben ailemden küfüre alışık değilim. Babamın küfür ettiğini duymadım. Ama kayınpederimin benim yanımda (sonuçta ben bi gelin olarak) küfür etmesi beni utandırıyor ve hiç hoşuma gitmiyor. Yani bunu sık değil ama seyrek de olsa yapıyor sizce normal mi bu durum yoksa ben rahatsız olmakta haklımıyım ayrıca kayınvalidemin eşim işten gelince yanaklarını şapır şupur öpmesi paşam geldi vs. sözler söylemesi beni gıcık ediyor. Kocasına bu kadar ilgili değil ama oğluna gelince bi haller oluyor ona hizmet etmeler onun rahatını düşünmeler...
Eeee naparsın her insan farklı be incitanem'cim... Herkesin baban gibi olmasını bekleyemezsin dimi ? Saçma da olur zaten. Aileden olduğun için çekinmiyor belli ki yanında, evet küfür kötü birşey ama çokta takılma yani. Diğer mevzuya gelince kaynananda her kaynana gibi gelinini kıskanıyor oğluna olan ilgisi bu yüzden ama sende her gelin gibi kaynananı kıskanıyorsun hareketlerine sinirlenmende bu yüzden. Hepimizin hanesi bu şekilde durumunuz normal yani, hayatınızdaki herşey normal, ciddi bir durum yok, takılmayın.

Back
X