Kayınpeder ve Kayınvalide

Mrb arkadaşlar Kayınpederim bazen benim yanımda açık açık küfür ediyor ve bu sözler beni rahatsız ediyor çünkü ben ailemden küfüre alışık değilim. Babamın küfür ettiğini duymadım. Ama kayınpederimin benim yanımda (sonuçta ben bi gelin olarak) küfür etmesi beni utandırıyor ve hiç hoşuma gitmiyor. Yani bunu sık değil ama seyrek de olsa yapıyor sizce normal mi bu durum yoksa ben rahatsız olmakta haklımıyım ayrıca kayınvalidemin eşim işten gelince yanaklarını şapır şupur öpmesi paşam geldi vs. sözler söylemesi beni gıcık ediyor. Kocasına bu kadar ilgili değil ama oğluna gelince bi haller oluyor ona hizmet etmeler onun rahatını düşünmeler...
Bunların hiç biri olmasa cidden gıcık olmayacak mısın?
annen sana prensesim güzel kızım vs dediği zaman da eşin gıcık olsun madem.
Çocuklar annelerin gözünde her zaman bebek gibidir.

KP nin küfür etmesi hoş değil.
Sizin de KV nizin oğlunu sevmesi öpmesini yadırgamanızı anlamsız buluyorum.
50 yaşına da gelse evladı sonuçta.Öperde koklarda.
Gerçi BDV de insan neler görüyor.KV ler çocuğunu sevse niye seviyor,soğuk dursa ayyyy çok soğuk deniliyor.

yeni mi anne oldunuz bilmiyorum ama o yasa kadar yeterince sevmistir evladini. bari esinin yaninda yapmasin bu kadarinida.

Evet bıdığım 2 yaşında :)

Ama eşim 36 yaşında ve annesi onu dilediği gibi sarılır, öper, pohpohlar...aynısını eşim de annesine yapar...ben de zerre rahatsız olmam bu durumdan.... anası yahu daha neler

İnsanlar geline nispet yapar gibi demişler ama eşitler arası nispet olsun tamam da anne başka eş başka neyin nispeti olabilir ki.... bu bakış açısı bana göre değil gerçekten

Mesela ben de babama hiç dayanamam, onlara gidince ona sarılıp otururum...oldu olacak eşim de bunu hoş görmesin...enteresan valla

tipik kıskanç kaynana hareketi. sana gıcıklık yapıyor. hiç ilgilenme, bi süre sonra işe yaramadığını anlar bırakır. kayınpederinde yaşı kimbilir kaç, bu yaştan sonra hayatta değişmez. cahilliğinden düşüncesizliğinden yapıyor.

Kpeder seviyesini belirlemiş onu o konumda kabul edin ki siniriniz bozulmasın. Kvalideye bişey diyemem eminim hala Bebek gibi görüyodur. Annesi sonuçta :)

biz hastalikliyiz o zaman desene !!!
Esiniz babanizdan kiskansa ne derdiniz?
Ayni hesap.
Anadan babadan kiskanmak benim icin hastalikli bi dusunce evet. Kardesten, anneden,babadan kiskanmak saglikli mi sizce?
Kuzenden kiskanan bile bi nebze masum kaliyor bunun yaninda

Kpe kendin tepki gosterebilirsin, lutfen boyle seyler soylemeyin rahatsiz oluyorum diyebilirsin
Kvnin yaptiginda da bir gariplik yok birak oglu sevsin

Kayinvalidenizin hareketlerini kafaniza takarsaniz.Kurarsiniz ve araya kiskanclik girebilir.onun yerine annecimmm ne gzl evlat yetistirmissin vs. Yemegin cok gzl olmus nasil yaptin.onare edici Sozler soylerseniz o da sizi rakip olarak gormeyecektir. 6 aydir ayni evde yasiyrz bizdede problemler oldu. Ben boyle davraniyrm.bende işe yaradi.

kp ne demiş valla merak ettim ama hepsini okuyamadım da

zira babam da tv ye maça vs bağırır vs

aptal manyak gerizekalı der

a.. k.. demez belki ya da o.. ço..ama

trafikte de insanlar küfür eder

kp kime ne şekilde küfür ediyor

kaldı ki bu yaştan sonra değişmez

kv de de garip bir şey görmedim burada anlatılan tipik kv

hepsi sarılır öper hepsi oğlu yüzyıllardır yemek yememiş gibi yapar hepsi en çok benim yemeğimi sever der
hepsi oğlum beni düşünür de gelin onu benden uzaklaştırıyor der

takmayın boş verin kendi hayatınıza bakın

Aşırıya kaçmadıkça kv oğlunu sevmesi öpmesi anormal değil benim fikrim. Kp gelince alışkanlık bence eşine söyle eşin uyarsın rahatsız olduğunuz yumuşak şekilde söylesin.

Oğlunu kıskanıyor bazen çok belli ediyor ve oğlunun ilgisini çekmek için yapıyor gibi geliyor bana

Sizin yine annesiymis öpen
Benim eşimin halası öyle Şapur supur öper esimi ben de gıcık olurum

Aylar sonra ilk kez evine gittik
Kadın benim yüzüme bakmadı
Eşime, paşam gelmiş paşam yavrum kuzum benim diye diye sarıldı sarıldı öptü esimi
Bana da uzaktan dilinin ucuyla hoşgeldin dedi
Bu kadın kaynanadan beter valla

Biz evlenince de ağlamış
Eşime çok aşırı düşkün
"Evlendi artık ya beni unutursa ya benden soğursa" diye paralamis kendini

oğlum kendini öptürse,öpeceğim vallahi ama öptürmez.soğuk nevale,küçükken de öyleydi gerçi. 33 yaşında kendisi.6 ay önce evlendi.hiç düşünmedim,gelinim ne düşünür diye.kusura bakmasın da oğlumu öpmek için gelinden izin alacak değilim.

Aynı küfür olayı bizde de var. Eşime söyledim uyardı filan baktım devam ediyor bildiğin azarladım. Yapcak bi şey yok nasıl konuşacağını öğreten olmadıysa benden öğrenecek benim işim bu.

Hayır oğlu gelince daha farklı oluyor ağzı kulaklarına varıyor bide normal bi öpme değil şapır şupur yani garip
Size niye garip geldi anlamış değilim. Sanırım çocuğunuz yok. Olsaydı sizde çocuğunuzu görünce mutlu olur,öpmek isterdiniz. O sizin kocanız tamam ama onun da evladı. İstediği gibi öper. Buna takılmayın bence.

Kayınvalidem eşimi öper saçlarını okşar. Zevkle izlerim. Ne güzel bir an diye. Ne var yani evladı o. İnsanlarIn hayatında bir numaradır zaten çocuğu. Gelin varken ya da yokken seveyim diye düşünmüyordur anneler. İçinden geldiği için seviyodur. Yapmayın lütfen. Kayınpederin küfür etmesi kötü ötesi. Benimkinde de vardı ağız alışkanlığı. Sert tepki verdim. Artık ben varken dikkatli. Ayıptır yahu

K.Pedere -"ayıp değil mi " de . .:KK20:
Kayınvalide özlüyor yada öyle seviyor olabilir. .:KK48:

Kayınpederiniz konusunda haklısınız.
Ama bir annenin oğlunu öpmesi konusunda sizi gereksiz kıskançlıkta buldum. Kimse kusura bakmasın ben oğlumu öperim kardeşim. Buna sonradan gelen gelin hanım karışamaz. Gün gelir o gelin gider anne gene kalır. Biraz anlayış yahu. Annesi şapur şupur öpüyormuş, öper size ne. Sizden izin mi alacaktı öperken.
Şimdiden belli Nasıl bir kaynana olacağınız Gelininiz yandı

Back
X