- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi Melahatabla
ay bir de ben kendi babamı densiz bilirdim biraz. bu ne böyle. tiksindim valla. ben olsam açık açık söylerim. sağlam bi evliliği bu durumun açıkça belirtilmesi bozamaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evliliğimiz açısından degil de eşim çok içerliyor. Bir de benim ailemle ilişkisi nedeniyle ona mahcubum. O yüzden bazı şeyleri söyledim, bazılarını söylemeye çekiniyorumay bir de ben kendi babamı densiz bilirdim biraz. bu ne böyle. tiksindim valla. ben olsam açık açık söylerim. sağlam bi evliliği bu durumun açıkça belirtilmesi bozamaz.
Öncelikle geçmiş olsun. Benimkinin önü alınmasa heralde bunu da yapar. Belki de fırsatını bulamadı. Aslında herkese her şeyi rahat söyleyemem ama konu cocugum olunca onu korumak için her şeyi yaparım. Ama nereye kadar. Mutlaka canımı sıkacak, engel olamayacağım şeyler yaşanacakYeni nesil kayınpederler de bir değişikBen zorunlu kürtaj için muayeneye girdiğimde benimki de odadaydı maşallah son adet tarihimden muayeneme kadar her şeye hakim kendisi.Söylemekle anlamıyor bazı insanlar.Ümüğünü sıkıp bırakacaksın en son
Eşim tepki vermiyor degil. Bir şeyleri görünce tepki veriyor ama onun görmediği veya şaka zannettiği şeyler de oluyor. Ya da benim kadar garip bulmadığı durumlar oluyor. Mesela eve gelme konusunda tepkisi net. Ama diyelim çatkapı geldi eşim işte bebekli halde ilk aylar nir yere gitmeyeceğimi de bilir ne yapıcam...Adam 3. Sınıf komedi filmi karakteri gibi.Yavşak.Babasi garip,ona gerekli tepkiyi veremeyen eşiniz ondan da garip.Uyarmakla çözüm elde edemiyorsanız daha sert tepkiler vermelisiniz.Açmayın kapıyı yalnız geldiğinde.Adam beni burdan sinir etti,sizi düşünemiyorum.
Eşimle konuştum babasının şaka yaptığını sanıyor. İzin vermeyeceğim tabiki ama engel olamayacağım şeyler de olacakTuzlanan bir bebeğin, yandığı için yoğun bakıma alındığını görmüştük yenidoğan servisinde. Sakın izin vermeyin. İstemediğiniz şeyleri de kırmadan mutlaka söyleyin, lohusalıkta içinizi şişirirseniz patlıyor
Konuştuk bakalım uygulamada sadık kalacak mı eşimEşinize kesin bir dille kimse yokken ahatta eşiniz yokken annesi ile bile olsa babası ile aynı evde kalmak istemediğinizi belirtin. Bu nasıl bir adam ya.. Resmen sapık ve lüzumsuz birisi..
Ben haftada bir bu tiksintiyi canlı yaşıyorumBebek tuzlamak ne ya turşu mu bu? Kpnizden gormeden tanimadan tiksindim. Dunyaya zarar biri gibi geldi.
Kadınlarla ilgili her şeyi seviyor. O kasar itici ki. Anlatmak yetmiyor. Babam malesef çalışıyor. Annemle konuştum en kötü ihtimal o cıkıp gelecek.Sizin babanız nerede yaşıyor? Eğer çalışmıyorsa ve siz aradığınızda gelebilecek yakınlıkta ise ondan yardım isteyin belki hakkından gelir. Hem birşey demesine gerek bile kalmadan babanızın varlığı rahatsız eder onu çünkü anlattığınıza göre kayınpeder kadın ortamı seviyor.
Yaptırmam zaten ama onun böyle her şeye burnunu sokmasına örnek vermek için anlattım. Bir de diyelim buna engel oldum, peki ya olamadıklarım ne olacak. Beni bu endişelendiriyorEliniz kolunuz bağlıysa yapabileceğiniz bişey yok.
Bebek tuzlamak mı? Çok tehlikeli, bir bebek öldü geçenlerde haberlere konu oldu.
Nasıl bir bahane bulabilirim ki? Bir de her defasında el öpme faslı var. Hastalığı bahane ediyorum haftalardır. İnşallah bi daha yeltenmez. Evlerine gittigimizde yemeleri de genelde o yapıyor. Hep bahane buluyorum ama nereye kadar. Bir de annemin yanında gösteriş için eliyle patates soyup veriyor. Tiksiniyorum. Arkamdan konuştuğu şeyleri de biliyorumNe pis adam
Bence aynı ortamda bile bulunmadım bununla
Çok teşekkür ederim :)Tıkayın kulaklarınızı yapacak birşey yok.
Çocuğunuzla da tek bırakmaz ,uygunsuz bir davranışını görürseniz uyarırsınız,tuzlamaya kalkmak,yada eliyle birseyler yedirmek konularında da yeri gelince söylersiniz,doktor tuzlamayın dedi,çok tehlikeliymiş,alerjik bir bebekmiş,sakın benden habersiz yemek yedirmeyin,ben ona özel hazırliyorum yemeklerini vs diye,doktor söylemiş gibi söylersiniz yanında.
Tamam belki kötü niyetli değil ama duracağı yeri bilsin bir zahmet.
Doktor ağzından konuşunca böyleleri geri durur birşey olacak diye korktukları için,sizde kötü olmazsınız.
Eşinizle de güzellikle konuşun,bak baban bebeği tuzlamaktan bahsediyor,ben izin vermem buna doğru değil,babana sen söyle istersen gibi. Kötüler gibi değilde,güzellikle anlatın eşinize.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi
Burnuna sürdüğü eliyle yemek yapıp yedirmeye çalışması. Gelirlerinin dekoltesine bakması, kilosuna laf etmesi, torununa kendi yediği içtiği şeylerden vermesi, evde yalnızken gelmesi..Siz aşırı takiyorsunuz..
Kimse kusursuz değildir..
En son takacağım kişi kayinbabamdır herhalde..
Ama sizden çekiniyormuş,eltinizle yüzgöz olmuşlar daha fazla size nazaran.Çok teşekkür ederim :)
Aslında eltim bu dediklerinizin hepsini yaptı. Doktor vs her şeyi söyledi. Çünkü o da farkında. Ama o inatla yapıyor bir fırsatını buluyor. Bir yerde müdahale edemiyor. Zaten bunlara şahit oldugum için endişe ediyorum. Kaşla göz arasında olacak olan oluyor![]()
Bakın önemsemezseniz, kendi önleminizi alarak bu durumları yasamazsınız..Burnuna sürdüğü eliyle yemek yapıp yedirmeye çalışması. Gelirlerinin dekoltesine bakması, kilosuna laf etmesi, torununa kendi yediği içtiği şeylerden vermesi, evde yalnızken gelmesi..
Sizce bunlar normalse zaten diyecek bir şey bulamıyorum malesef