- 2 Ağustos 2013
- 38.096
- 127.076
- 798
- Konu Sahibi Melahatabla
Ben şok daha neler duyacağız valla delirmemek elde değil Allah yardımcınız olsun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn, tesekkurlerBen şok daha neler duyacağız valla delirmemek elde değil Allah yardımcınız olsun![]()
Çocuğunuz doğunca onu öyle bir sahiplenceksiniz ki kimsenin kucağına gitmesin, öpmesin ,dokunmasın isteyeceksiniz. Bu istemsizce yapılan hareket insanın ağrına gidiyor. Ona göre uzak duruyo.yani sizin tutumuz sert olursa olur bu. Benimki benim yanımda da gaz çıkarır. Öyle yemek yerken bacağını aça aça. Eşim sürekli uyarıyor ama yıllardır aynı. Misafir olunca yapmıyo bende o zaman gidiyorum.ordan dönünce de çocuğumu da yıkıyorum kendimide.hatta bize geldiğinde evden gidince direk evi havalandırır koltukları silerim:) yarışır bizim kp sizinkiyle..Ya geçen bize geldi. Sokakta kapımızın önünde bile bile gaz çıkarmış gürültülü. Eşim yanında ya bi komşu falan görse. Adam resmen pislik için yaşıyor
Kayinpederime şükrettim valla, paragöz ve nankör olmaları dışında, bana çok kibar davranır eşim evde yoksa asla eve girmez, birşey istese rica eder, vallahi şükrettim şuan.Merhaba arkadaşlar
Daha önce bir konunun içinde az çok bahsetmiştim kayınpederden.
Kendisi aşırı dedikodu yapan biri. Mesela babasının eşi arada onlara gelir. Yüzüne güler ama nasıl içten. Kadın gider gitmez saniyesinde dedikodusunu yapar. Bunun gibi çok şeylerine şahit oldum. Uyardım da. ( benim hakkımda da çok yap tı)
Bunun gibi birçok itici özelliği var. Zaten haftada en fazla iki kere görüşüyoruz. O yüzden beni de ilgilendiren pek bir şey yok ama kp yi anlatmak için yazıyorum.
Şimdi benle ilgili kısımlara geleceğim:
1. Sapık gibi davranması. Mesela eltim açık giyinir. Dekoltesine gözünü dikmesi. Bana da hamilelikte ara ara " ne zaman kilo alacaksın " gibi sorular soruyor. Çok rahatsız oluyorum. Ya da eltimin oglu için " meme istiyor " tarzı konuşması. Ya da evlendiğimiz ilk zamanlar telefonda eşime " gusul almadan yatmayın " demesi gibi... Agzı da çok bozuk, yanımda
" A... K.." tarzı küfürler eder. Bu konuların cogunda onu uyarsam da pek degişme yok.
2. Cocuk doğunca sürekli bize gelecegini ima etmesi. Üstelik eşim yokken ve yanında kv yokken de gelecek olması. Çünkü eltime gidiyor. Ama ben kp ile başbaşa kalmak istemiyorum.
3. Çok pis biri. Bir şey yer, abartmıyorum, üç dört parmağını yalar silmek yerine. Eli burnunda, kulağında olabilir. Bir de o halde eltimin ogluna eliyle bir şeyler yediriyor. Benim cocuguma da yapacak diye endişe ediyorum. Çünkü " yapma" demekten asla anlamıyor.
25 haftalık hamileyim. İlk haftalardan beri kp yi dert ediyorum. Gün geçtikçe endişelerim artıyor. Evet, bebegim henüz dogmadi ama birkaç ay sonra beni bunlar bekliyor.
Bebegimi tuzlayacakmış. Lohusalıkta gelmeyi düşünüyor. Bunun gibi şeyler işte.
Eşime gelince. Bunları açık açık degil, üstü kapalı söylüyorum. Kendisi benim aileme ve ailemdeki bazı durumlar karşı anlayışlı oldu hep. Bir de benim aileme yardımı da oldu karşılıksız. Ayrıca annemi çok seviyor. Çok saygılı ve ilgilidir aileme karşı. O yüzden elim kolum bağlı.
Sizce çözüm nedir?![]()
Içine kaynana kacmis kp.in galiba.bebegi mi tuzlayacak miş
Ben de evde bi temizlik yapıyorum o gidinceÇocuğunuz doğunca onu öyle bir sahiplenceksiniz ki kimsenin kucağına gitmesin, öpmesin ,dokunmasın isteyeceksiniz. Bu istemsizce yapılan hareket insanın ağrına gidiyor. Ona göre uzak duruyo.yani sizin tutumuz sert olursa olur bu. Benimki benim yanımda da gaz çıkarır. Öyle yemek yerken bacağını aça aça. Eşim sürekli uyarıyor ama yıllardır aynı. Misafir olunca yapmıyo bende o zaman gidiyorum.ordan dönünce de çocuğumu da yıkıyorum kendimide.hatta bize geldiğinde evden gidince direk evi havalandırır koltukları silerim:) yarışır bizim kp sizinkiyle..
İbretlik :)Kayinpederime şükrettim valla, paragöz ve nankör olmaları dışında, bana çok kibar davranır eşim evde yoksa asla eve girmez, birşey istese rica eder, vallahi şükrettim şuan.
Bu konuyu eşimle de konuştum, gerekeni yapacakmış. İnşallah sözünü tutar. Ben kv yi bile istemiyorum lohusalıkta, kaldı ki kp.Doğumdan sonra gelip de ne yapacak lohusa kadının yanında yahu ? Öfff başıma Ağrı girdi sinirden , anneniz gelecektir doğuma elbet sizin, annem gelecek baba teşekkür ederim siz zahmet etmeyin de , hala anlamaz gelirse annen çocuğu hiç vermesin müsade de etmesin izin isteki sürekli gitsin mesela baba müsade ederse misin bebeğin karnı acıktı baba müsade eder misin ağrım var uzanıyorum baba müsade eder misin biraz
annem de dinlenecek gibi sıkılır belki gelmez
Kv pasif birisi. Görümcemin kızına baktığı için buralara pek ugrama şansı yok. Şimdiden diyor zaten akşamları arada uğrarım diye. Çünkü akşama kadar torun bakıyor. Hatta cogu zaman geç saatlere kadar bile bakıyor. Bu tuzlama olayını o da onaylamadı. Hayır cidden anlamıyorum nasıl kendine vazife görüyor bu gibi işleriKayınvalideniz yok mu?o yuzlama işine ne diyor
Kendisi yokken gelmesin tepki vermiyor mu?
Bu tarz konuşmalara anane babane yapacak cevabı verin
Ayy çok iğrençç yaptıkları.Bende kayınpederimi istemem kimse yokken.Eğer öyle yaparsa eşiniz desin eşim çekiniyor vs diyeMerhaba arkadaşlar
Kendisi aşırı dedikodu yapan biri. Mesela babasının eşi arada onlara gelir. Yüzüne güler ama nasıl içten. Kadın gider gitmez saniyesinde dedikodusunu yapar. Bunun gibi çok şeylerine şahit oldum. Uyardım da. ( benim hakkımda da çok yap tı)
Bunun gibi birçok itici özelliği var. Zaten haftada en fazla iki kere görüşüyoruz. O yüzden beni de ilgilendiren pek bir şey yok ama kp yi anlatmak için yazıyorum.
1. Sapık gibi davranması. Mesela eltim açık giyinir. Dekoltesine gözünü dikmesi. Bana da hamilelikte ara ara " ne zaman kilo alacaksın " gibi sorular soruyor. Çok rahatsız oluyorum. Ya da eltimin oglu için " meme istiyor " tarzı konuşması. Ya da evlendiğimiz ilk zamanlar telefonda eşime " gusul almadan yatmayın " demesi gibi... Agzı da çok bozuk, yanımda
" A... K.." tarzı küfürler eder. Bu konuların cogunda onu uyarsam da pek degişme yok.
2. Cocuk doğunca sürekli bize gelecegini ima etmesi. Üstelik eşim yokken ve yanında kv yokken de gelecek olması. Çünkü eltime gidiyor. Ama ben kp ile başbaşa kalmak istemiyorum.
3. Çok pis biri. Bir şey yer, abartmıyorum, üç dört parmağını yalar silmek yerine. Eli burnunda, kulağında olabilir. Bir de o halde eltimin ogluna eliyle bir şeyler yediriyor. Benim cocuguma da yapacak diye endişe ediyorum. Çünkü " yapma" demekten asla anlamıyor.
25 haftalık hamileyim. İlk haftalardan beri kp yi dert ediyorum. Gün geçtikçe endişelerim artıyor. Evet, bebegim henüz dogmadi ama birkaç ay sonra beni bunlar bekliyor.
Eşime gelince. Bunları açık açık degil, üstü kapalı söylüyorum. Kendisi benim aileme ve ailemdeki bazı durumlar karşı anlayışlı oldu hep. Bir de benim aileme yardımı da oldu karşılıksız. Ayrıca annemi çok seviyor. Çok saygılı ve ilgilidir aileme karşı. O yüzden elim kolum bağlı.
Sizce çözüm nedir?![]()
Merhaba arkadaşlar
Sizce çözüm nedir?![]()