O sinirle anlattim valla anlatmasam icimde patlicakti cunku. Amin bugun is gorusmesine gidecek esim insAllah hayirlisiyla olur.Sizin yerinizde olsam esime babasinin damadini övdügünü anlatmazdim. Insallah yakinda ikinizde güzel bir is bulursunuz da gözlerine sokarsiniz
Amin sagolun.İnşallah en yakın sürede iş bulursunuz Allah yardımcınız olsun
Amin. Ust uste geliyor hep ondan umutsuzlugum.Allah yardımcınız olsunBir kapı kapanır diğeri açılır, umudunuzu kesmeyin
İyi haberlerle döner inşallahO sinirle anlattim valla anlatmasam icimde patlicakti cunku. Amin bugun is gorusmesine gidecek esim insAllah hayirlisiyla olur.
Bende artik gitmek istemiyorum zaten. Kendileri alisverisi esime yaptirttiklari icin bende gidim ordan bi yerlere gideriz diye gitmistim ama artik gitmicem.Bence kayınpeder evine o ortama gitmeyin.
Maddi sıkıntılarınız var , nisbet yapar gibi damat övmek nedir yani. Çok ayıp bence , kötülemeleri de cabası .
Umarım en kısa zamanda feraha çıkarsınız
Parasi cok olsa ondan bir beklentisi olsa dicem tamam ama oyle de degil. Bilmiyorum ya garip. Bir insan gelinine niye kotulesin oglunu onuda anlamiyorum. Bir beklentimizde yok ki ondan.Gördüğüm kadarıyla maddi zorluk yaşayanlara “beceriksiz”, parası olana “çok çalışıyor, az da ben destek atayım” diyor bu tipler. Kesinlikle böyle düşünmüyorum, gözlemlediğimi yazmak istedim, bu sebeple umursamayın hiç, ben böyle durumlarda “salak ya” diyip geçiyorum içimden.
Allah hayırlı iş kapıları nasip etsin inşallah size.
Amin sagolun.İyi haberlerle döner inşallahKayınpederinizi de sallamayın. Gökten kemik yağardı biliyorsunuz!
Umarim sagolun. Ben artik gitmem zaten. Esim mecbur yapar yine islerini yasli insanlar cunku ona birsey diyemem yap yapma diye. Buraya yazinca biraz sakinlestim acikcasi.Böylesinide ilk defa duydum.
Kocanız elini eteğini çeksin bence,sizde aynı şekilde.
Umarım yakın zamanda güzel birer iş bulursunuz.
Ya hic hazir cevap bir insan degilim. O an gercekten kalakaldim birde baskalariyla kiyaslayip sozu esime getiriyordu. Zaten alisverisi yapti yerlestirdi hemen ciktik. Keske deseymisim aklima hep sonradan geliyor soyleyebilecegim seyler.Ben olsam inşallah damadınıza da kızınızı kötülemiyorsunuzdur…
Malum bana kocamı evladını kötüleyen…
Kızını da damadınıza kötüler der hiç oralı olmadan eşim gelince kalkar giderdim..
İnşallah en kısa zamanda iş bulursunuz…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?