Kayinpeder

Peeves

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2022
5.625
En iyi cevaplar
1
16.358
178
Hayirli kandiller oneclikle.
Bir suredir issizdim su an esimde malesef issiz durumumuz git gide kotu bir hal aliyor. Dun esimin ailesine oturmaya gittik.
Gorumcemle karsilikli oturmaya basladilar kayinpederler. Gorumcemin esinde bazi problemler olmustu damat kapiyi gorunce duzeldi yalaka dedigimiz bir tipe donustu.
Dun esim onlara alisveris yapmaya cikinca yalniz kaldik bana esimi kotuleyip durdu ne diyecegimi bilemedim cok uzuldum. Bir sure sonra damadi kapidan bisi verdi al oglum buda senin deyip para verdi. Sonra gelip yanima oturup damadini ovmeye basladi. Esimden bahsedilirken birsey demeyen kayinvalidemde duaya basladi Allah daha cok versin cok iyi biri vs. O kadar sinirlerim bozuldu ki kendi oglunu kotuleyip bana damadini ovdu. Esim gelince benim moralimin bozuldugunu gordu noldu dedi birsey diyemedim. Eve geldik anlattim esim dedi ben herseye kosim o damadini ovsun o adam basina is acicak sonunda gorursun dedi.
Ya ben zaten delirmek uzereyim birde ustune bunlar aileminde haberi yok maddi durumumuzdan olsa da zaten onlarin yardim edebilecek gucleri de yok. Bana bir akil verin ya da dua edin bilmiyorum ya.

Sizin yerinizde olsam esime babasinin damadini övdügünü anlatmazdim. Insallah yakinda ikinizde güzel bir is bulursunuz da gözlerine sokarsiniz
O sinirle anlattim valla anlatmasam icimde patlicakti cunku. Amin bugun is gorusmesine gidecek esim insAllah hayirlisiyla olur.

Gördüğüm kadarıyla maddi zorluk yaşayanlara “beceriksiz”, parası olana “çok çalışıyor, az da ben destek atayım” diyor bu tipler. Kesinlikle böyle düşünmüyorum, gözlemlediğimi yazmak istedim, bu sebeple umursamayın hiç, ben böyle durumlarda “salak ya” diyip geçiyorum içimden.

Allah hayırlı iş kapıları nasip etsin inşallah size.

Bence kayınpeder evine o ortama gitmeyin.
Maddi sıkıntılarınız var , nisbet yapar gibi damat övmek nedir yani. Çok ayıp bence , kötülemeleri de cabası .
Umarım en kısa zamanda feraha çıkarsınız
Bende artik gitmek istemiyorum zaten. Kendileri alisverisi esime yaptirttiklari icin bende gidim ordan bi yerlere gideriz diye gitmistim ama artik gitmicem.

Parasi cok olsa ondan bir beklentisi olsa dicem tamam ama oyle de degil. Bilmiyorum ya garip. Bir insan gelinine niye kotulesin oglunu onuda anlamiyorum. Bir beklentimizde yok ki ondan.

Böylesinide ilk defa duydum.
Kocanız elini eteğini çeksin bence,sizde aynı şekilde.
Umarım yakın zamanda güzel birer iş bulursunuz.
Umarim sagolun. Ben artik gitmem zaten. Esim mecbur yapar yine islerini yasli insanlar cunku ona birsey diyemem yap yapma diye. Buraya yazinca biraz sakinlestim acikcasi.

Ben olsam inşallah damadınıza da kızınızı kötülemiyorsunuzdur…
Malum bana kocamı evladını kötüleyen…
Kızını da damadınıza kötüler der hiç oralı olmadan eşim gelince kalkar giderdim..

İnşallah en kısa zamanda iş bulursunuz…

Ya hic hazir cevap bir insan degilim. O an gercekten kalakaldim birde baskalariyla kiyaslayip sozu esime getiriyordu. Zaten alisverisi yapti yerlestirdi hemen ciktik. Keske deseymisim aklima hep sonradan geliyor soyleyebilecegim seyler.

Bazı insanlar böyledir ya.şimdi eşiniz işsiz ya sanki siz babanızın evinden getirmişsiniz gibi muamele yapıyorlar.onlarln evladı değil mi.işleri iyiye gidince canım oğlum bitanem olur.

İnşallah iyi bir iş bulursunuz eşiniz güvenlik sertifikası alsa ankarada baya iş var o işte

İnşallah ikinizde hayırlı işler bulursunuz kısa zamanda. Eşinize de anlatmışsınız madem çok görüşmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…