kayınpeder....

İyi de hayatım annen bile olsa kocan la ne yaptığın söylenir mi.kimse demez dememeli bence hadi gidin işinizi görün diye. Pazara markete mi gidiyorsun da. ....
Yani ben kimseye anlatmam yatak konularını anlatmadım da anneme bile ki ilk altı ay vajinismus yaşadım. Kızlık zarı yapısından dolayı. Yani annem teyzelerim evlenmeden önce durumu biliyorlardi.kimse de sormadı söylemedi sonrasında ben sormadan.

bazı arkadaşlar beni ayıplıyor felan ya belki ben kv cekınmeme sebebım bana anne gibi davranması yaşamadigim ve tatamadığım anne güvenını vermesi..

bazı arkadaşlar beni ayıplıyor felan ya belki ben kv cekınmeme sebebım bana anne gibi davranması yaşamadigim ve tatamadığım anne güvenını vermesi..
Canım insan kendi annesinden bile utanır yahu :KK53:
Benim annem aylardır bizde kalıyor tedavi gördüğü için ebeveyn banyom olduğu halde acaba su sesi duyulurmu diye düşünmüyor değilim.
Sizinki bence artık çok büyük rahatlık olmuş kusura bakma ama

Anneler asla böyle bi tabir kullanmaz canım ne annem ne kvem asla böyle bişey duymadım
Senin kv bayağı geniş bu konularda

Görümcene de diyormu hani varsa hadi kimse gelmeden işinizi bitirin diye
(tövbe yarebbim) söylerken bile utanıyor insan

kusura bakma ama siz zamanında herşeyi anneden öğrenmişsiniz benım öyle bir şansım yoktu tabi her sefer gidin dediğinde gitmiyoruz coğu şeyi bn kv den öğrendim annem yerine koymaya calıştm yargılamazsanız sevinirm insanları yargılamak utanmaz olarak tanımlamak bu kadar kolay olmamalı .....
kaç yaşındasın canım

kusura bakma ama siz zamanında herşeyi anneden öğrenmişsiniz benım öyle bir şansım yoktu tabi her sefer gidin dediğinde gitmiyoruz coğu şeyi bn kv den öğrendim annem yerine koymaya calıştm yargılamazsanız sevinirm insanları yargılamak utanmaz olarak tanımlamak bu kadar kolay olmamalı .....

iyide insan kendi annesi bile olsa utanır.. bunun anne yerine koymakla ilgisi yok ki..

25 yaşıma geldim ama annemle hiç böyle bş muhabbete girmedim. ablam evli, onla bile konuşmadım hatta. birilerine bişeyler öğretmek gidin işinizi halledin demek değil bence. siz buna izin veriyosunuz ama ilerde önünü alamayabilirsiniz. bi durumu normalleştirmeyin. bakın ilerde sizin de çocuğunuz olacak. bu mantık normal değil.

yargılamadan cevap verdiğin icn tşk ederm
canım yargılayacak ne var. senin hayatın yaşıyorsun bir şekilde yardım istiyorsun bizden.
bende yaşlanıp kayınvalde olsam heralde seninki gibi olurdum rahatlık konusunda :D:D
çekinmeden söylerdim yani :D
sende olayın normal olduğunu anla strese girme :)

Millet eskiden de kalabalık aile olarak yaşıyolarmış ama herkesin odasında banyo varmış. Sizin neden odalarınızda banyonuz yok herkes herkesin özelini biliyor? Çok yanlış, karı koca arasında bile bir çizgi olmalı bence nerde kaldı kvalide :/

annen yok diye, çoğu şeyi kvden öğrendin diye. bu konuda kv ile bu kadar yüzgöz olman gerekmez. bizim annelerimizle oturup konuşmadığımız ondan izin almadığımız gibi

Seni burda kimse yargılamıyor farkındaysan eleştirilerin çoğu kv haaa bide normal bişey yapıyormuşsun gibi yargılayanlara tepki gösteriyorsun Kızacaksan burada konu açmayacaktın ,açıyorsanda neticelerine katlanacaksın ne yani herkes sana aferim ne güzel gelin kv ilişkiniz var böyle devam edin diyip alkışmı tutsaydı yani:mad::mad:

canım yargılayacak ne var. senin hayatın yaşıyorsun bir şekilde yardım istiyorsun bizden.
bende yaşlanıp kayınvalde olsam heralde seninki gibi olurdum rahatlık konusunda :KK70::KK70:
çekinmeden söylerdim yani :KK70:
sende olayın normal olduğunu anla strese girme :)

normal olduğunu biliyorm ama işte sonucta erkek diyorm hafta sonları evde oluyorm o zamanlar rahatlıkla giriyorum banyoya kp olsa bile cünkü eşim evde olmuyor doğal olarak yanlış düşüncelere kapılmaz diyorm benım sıkıntım eşim evde olduğunda banyo yapmak.

kv rahatlığı nerden geliyor onuda söyleeym ben kendiliğimden eşimi odaya cekmem ayıp olur diye kv kp saat kacta yatarsa bende o saatde yatarm normalde eşim gec olduğu sabah erken kalkacagi ıcın beklemez uyanamıyor diye

kv bunu fark etti ve cekındiğimide fark etti bana ilk bir kac kere söylediğinde bende yerin dibine girdm karşısına aldı konuştu öyle olmaz eşini böyle aksatıyorsn fln diye amacı sadece benm cekingen halimi biraz ortadan kaldırmak

tabii ki her gidin demesinde gitmiyoruz ama bazen eşim zorladığı zaman mecburen gidiyoruz.

ben sizleri büyük bilerek bir fikir istedm bana yol göstermenizi istedm ama saolsun yorumlarınız yardımdan cok daha cok yerin dibine girmeme vesile oldu canınız saolsun genede...

Mune Mune abla konumu kapatırmısın lütfen

Back
X