- 3 Şubat 2009
- 10.220
- 18.121
- 823
- 45
:) godiva nın haute couture'ü bile bana göre orta standart. kalite ve pahalılıksa derdi daha iyi bir marka bulmalıydı :)
Sen ne seviosun standart üstü merak ettim simdi=D dLfee falan mi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) godiva nın haute couture'ü bile bana göre orta standart. kalite ve pahalılıksa derdi daha iyi bir marka bulmalıydı :)
yoksa siz konuyu açan arkadaş mısınız :)Sen ne seviosun standart üstü merak ettim simdi=D dLfee falan mi :)
yoksa siz konuyu açan arkadaş mısınız :)
konuyu alakasızca savununca böyle bir çıkarım yaptım.Yoo çikolata markasi mi bulamadın ne alaka. Yurtdisinda satilan godiva gayet de standart ustu tada sahip. Daha pahalisina zaten kakaoya degil markaya ödersin parayi. O yuzsen delafee diye dalga gectim.
Olmasin,adam bacadan girsin her seferinde,olacak o kadar baba olmak kolay mi=/Şuan kayınpederiniz de anahtar olması normal değil mi? Adam yardımcı oluyor, eşya getiriyor, hem işleri halletsin hem adamcağız da anahtar olmasın mı? Madem bu kadar kıymetli eşyalarınız gidin başında durun. Nisanlınızın babası ne yapsın sizin özel eşyalarınızı?
Merhaba hanımlar, bir konuda fikrinize ihtiyacım var...
Ev tutulduktan sonra nişanlım ve benim evimizde olmadığımız zamanlarda kayın pederimin gelen kargoydu eşyalardı felan karşılaması için nişanlım babasına 3. bir anahtar yaptırmıştı. Büyük ihtimalle de evlendikten sonra yedek anahtar misali bu 3. anahtar yine babasında kalacak. Ben şehir dışından gelin gidicem, özel eşyalarım şuan orada. Kimseye haber vermeden sormadan etmeden evimize kendince eşya alıp yerleştirmişliği var. Çocuklarının evini ayrı özel bir alan gibi görmekten ziyade burası da benim evim görüşü var yani biraz.. Anahtarı geri istemek de babası açısından kırıcı olabilir. Biz evde olmadığımızda tatildeyken felan eve girip girmediklerini nasıl anlayabilirim sizce?
konuyu alakasızca savununca böyle bir çıkarım yaptım.
bana göre godiva değil valrhona lezzetlidir. ben godivanın gözde büyütüldüğünü düşünüyorum.
hatta son zamanlarda fikrim değişse de, ilk açıldığında marie antoinette de - ki fransız vs markası değil - godiva ya göre çok daha lezzetliydi. şu an o kadar özenli olmadıklarını düşünüyorum.
evet yerli, 1 oyuncunun markası :) ilk başladığında bence iyiydi, şimdi sıradanlaştı. yine de butik çikolatacılıkta iyiler bana göreYok ya savunmadim vala :))) biri aklimda olan biseyimi yiyince ben de sinir olurum diye empati yaptim komikmis ama trajikomikustelik de butceme gore pahaliysa overrated veya diil icimde ukte gibi kalir ahaha. Belcika olmayinca rahat edemiorum ben
ama katiliyorum ilkine de ikincisini hic duymadim bile :) yerli heralde aklimda deniciim gerci son zamanlarda bozdu diosun sanirim. Olsundu.