Kayınpederde Bulunan Anahtar!

yoksa siz konuyu açan arkadaş mısınız :)

Yoo çikolata markasi mi bulamadın ne alaka. Yurtdisinda satilan godiva gayet de standart ustu tada sahip. Daha pahalisina zaten kakaoya degil markaya ödersin parayi. O yuzsen delafee diye dalga gectim.

Yoo çikolata markasi mi bulamadın ne alaka. Yurtdisinda satilan godiva gayet de standart ustu tada sahip. Daha pahalisina zaten kakaoya degil markaya ödersin parayi. O yuzsen delafee diye dalga gectim.
konuyu alakasızca savununca böyle bir çıkarım yaptım.
bana göre godiva değil valrhona lezzetlidir. ben godivanın gözde büyütüldüğünü düşünüyorum.
hatta son zamanlarda fikrim değişse de, ilk açıldığında marie antoinette de - ki fransız vs markası değil - godiva ya göre çok daha lezzetliydi. şu an o kadar özenli olmadıklarını düşünüyorum.

Ay ben tatile giderken özellikle veriyorum anahtarı kv ye allah korusun sel basar yangın çıkar ütü fişini unuturum diye. Nolcakki eşimin ailesi sonuçta kendi annem olsa ona da bırakırım. Hatta yedek anahtarımızın biri bile kv de durur şu an. Hiç habersiz girmedi şimdiye kadar eğer güvenimi suistimal edecek bişile karşılaşırsam kilidi değiştiririm ama böyle kafam çok rahat

Şuan kayınpederiniz de anahtar olması normal değil mi? Adam yardımcı oluyor, eşya getiriyor, hem işleri halletsin hem adamcağız da anahtar olmasın mı? Madem bu kadar kıymetli eşyalarınız gidin başında durun. Nisanlınızın babası ne yapsın sizin özel eşyalarınızı?
Olmasin,adam bacadan girsin her seferinde,olacak o kadar baba olmak kolay mi=/

Nasıl anlarım dediğimiz için bir taktik veriyorum. Evden çıkarken 1 kere kilitleyin ya da 2. Eve geldiğinizde de kapı sizin kilitlediğiniz sayı da değilse bingo girmişlerdir.

Merhaba hanımlar, bir konuda fikrinize ihtiyacım var...

Ev tutulduktan sonra nişanlım ve benim evimizde olmadığımız zamanlarda kayın pederimin gelen kargoydu eşyalardı felan karşılaması için nişanlım babasına 3. bir anahtar yaptırmıştı. Büyük ihtimalle de evlendikten sonra yedek anahtar misali bu 3. anahtar yine babasında kalacak. Ben şehir dışından gelin gidicem, özel eşyalarım şuan orada. Kimseye haber vermeden sormadan etmeden evimize kendince eşya alıp yerleştirmişliği var. Çocuklarının evini ayrı özel bir alan gibi görmekten ziyade burası da benim evim görüşü var yani biraz.. Anahtarı geri istemek de babası açısından kırıcı olabilir. Biz evde olmadığımızda tatildeyken felan eve girip girmediklerini nasıl anlayabilirim sizce?

Evin düzenine hakimseniz, değişen şeyleri anlayabilirsiniz. Çok sıkıcı bir durum. Bizimkilerde de var ama Allah var girmişlikleri yok. Diğer türlü gerçekten can sıkıcı bir durum gereksiz yere girip çıkması

Eşine bile hissettirmeden git çilingir çağır kilidi değiştir eşinin anahtarınıda kendi anahtarını da değiştir zaten sizden habersiz girmek istesede giremez gireceği zamanda arar giremedim diye bu kadar basit senden şüphelenirlerse de bizimkilerde sıkıntı yok demek ki kp anahtarı karıştırdı dersin görmedim duymadım bilmiyorum 😉

Kapı girişine gergin bir ip bağla yerden 1 karış yüksek adamın kafası gözü yarılmışsa girmiştir. Hey Allah'ım ya rahatsız oluyorsan uygun bir dille iste ya da kilidi değiştir bu oyunlar için erken daha bunun evliliği var

konuyu alakasızca savununca böyle bir çıkarım yaptım.
bana göre godiva değil valrhona lezzetlidir. ben godivanın gözde büyütüldüğünü düşünüyorum.
hatta son zamanlarda fikrim değişse de, ilk açıldığında marie antoinette de - ki fransız vs markası değil - godiva ya göre çok daha lezzetliydi. şu an o kadar özenli olmadıklarını düşünüyorum.

Yok ya savunmadim vala :))) biri aklimda olan biseyimi yiyince ben de sinir olurum diye empati yaptim komikmis ama trajikomik :D ustelik de butceme gore pahaliysa overrated veya diil icimde ukte gibi kalir ahaha. Belcika olmayinca rahat edemiorum ben :P ama katiliyorum ilkine de ikincisini hic duymadim bile :) yerli heralde aklimda deniciim gerci son zamanlarda bozdu diosun sanirim. Olsundu.

Yok ya savunmadim vala :))) biri aklimda olan biseyimi yiyince ben de sinir olurum diye empati yaptim komikmis ama trajikomik :KK70: ustelik de butceme gore pahaliysa overrated veya diil icimde ukte gibi kalir ahaha. Belcika olmayinca rahat edemiorum ben :p ama katiliyorum ilkine de ikincisini hic duymadim bile :) yerli heralde aklimda deniciim gerci son zamanlarda bozdu diosun sanirim. Olsundu.
evet yerli, 1 oyuncunun markası :) ilk başladığında bence iyiydi, şimdi sıradanlaştı. yine de butik çikolatacılıkta iyiler bana göre

Back
X